Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody Verter

Dobrze, żę za marzenia się nie płaci....

Polecane posty

Gość młody Verter

Ehh jedna koleżanka z roku nie daje mi normalnie żyć, każda wolna myśl mi w głowie wypełnia:( dla tej kobiety poszedłbym na kolanach do ziemi świętej i spowrotem...... ale niestety matka natura nie była dla mnie łaskawa:( , kurde brzydcy ludzie nie powinni się zakochiwać :(

Gość Glam Star
No bardzo dobrze:) gdyby się płaciło to bym zbankrutowała :)

Gość młody Verter
do tych co znają się na reinkarnacji...czy to może być kara za poprzednie wcielenia ?? :( bo już sam niewiem:(

Gość pamiętaj o jednym...
"Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi"

dla mnie to by dobre bylo, bo sknera jestem, szkodaa by mi bylo pieniedzy i przynajmniej nie zylabym zludzeniami,tak jak teraz to robie..choc coraz rzadziej. a patrzac na to z drugiej strony, to gdyby ktos zaplacil mi za moje niespelnione marzenia to bylabym multimultimultimilionerka;(

Gość facet piekny byc nie musi
od pieknosci to sa kobitki. Facet ma byc madry, zaradny , odpowiedzialny i opiekunczy.

A może warto powalczyć, hm? Co do Twojego zdania o tym, że brzydcy nie powinni się zakochiwać... Zgadzam się, tylko że to od kobiet wymaga się piękna. A u facetów częściej czułości, męskości i tych takich.. :o

Gość .bleeeh
płaci sie za marzenia, tyle że nie pieniędzimi a zrytą psychiką :(:(

Gość młody Verter
UPS, ale niestety w wieku 21 lat to wymagania są takie same:( Jak mam o nią walczyć jeśli między nami zawsze będzie moja "powierzchowność"? Jej śliczne oczka pewnie tak samo chcą oglądać śliczne rzeczy :(

Gość a co jest w tobie brzydkiego
ze tak smęcisz? Zaraz cie tu wyprostujemy

Gość Glam Star
dobra przestańcie się już tak użalać nad sobą!! Wcale nie jest tak że dziwczyny szukają przystojnych,ślicznych facetów. Nie o to chodzi. Mój obiekt westchnień wcale taki przystojny nie jest, ale za to ma w sobie coś co przyciągnęło moją uwagę... Bardziej liczy się ludzka osobowość niż wygląd

Gość młody Verter
ogólnie całokształt, poprostu twarz ma nieciekawą , lustro mam wiec wiem. Tyle razy kosza dostałem, z niczego to się nie bierze:( ehh normalnie mam zapewnione męki Tantala przez te 5 lat :(

Gość zapalniczka
i tu się zgodzę,ale wygląd teżjest ważny

Gość a co jest w tobie brzydkiego
twarz nieciekawa? No wiesz - facet ma miec blysk inteligencji w oku, to sie twarz ciekawa zaraz zrobi i o to chodzi. Co - moze chcesz miec dlugie rzesy? Pewnie robisz mine ofiary i dlatego cie baby gonia. Masz sie usmiechac tajemniczo do wlasnych mysli, robic wrazenie pewnego swojej wartosci no i nie przejmujacegio sie wygladem.

Gość młody Verter
tylko taki problem, że ona może mieć każdego , więc ja to tylko taki dodatek do jej życia który poprostu spotka na uczelni i czasem pogada. Powiedz mi Glam wiesz co to znaczy mieć 21 lat nigdy się nie całować, i mieć perspektywe na życie, że nigdy nie zakochasz się ze wzajemnością. Nie wiem może ja w jakimś dziwnym świecie żyje ale wokół mnie ładni zadają się z ładnymi, bogaci z ładnymi ....a brzydale same......:(

Gość .bleeeh
wychoduj długie włosy i bródkę, noś w ręku gruba książkę, posyłaj powłóczyste spojrzenia. Każda da sie zdobyć. Tylko musisz wiedzieć czego ona chce.

Gość całowałam sie raz - mam 23

Gość młody Verter
zawsze jestem pewny siebie i mam dużo do powiedzenia, ogólnie kobiety lubią moje towarzystwo ale tylko na stopie koleżenskiej...to jest chyba najgorsze mam je codziennie tak blisko siebie a nigdy nie będe miał o ten centymetr bliżej... Słabość przychodzi do mnie wieczorem jak już 21 rok kłade się sam spać...

Gość Verter - sorry ale pieprzysz
ladni z ladnymi - rozejrzyj sie dookola. Moze na poczatek zmien obiekt i cwicz nie na najladniejszej z roku? Inne tez sa moze niezle. Pomysl. co one czuja?

Gość .bleeeh
Ty Verter a ile masz wzrostu??

Gość młody Verter
180 cm ucze się na Akademii Rolniczej.....a co ja moge za to, że z nią mam dobry kontakt i ona mnie urzekła??? Inne dziewczyny mają swoje grupki, zadają się z innymi chłopakami. Z 3/4 dziewczyn na roku to ja ani zdania nie wymieniłem...

Gość Glam Star
Przede wszystkim to musisz trochę zmienić stosunek do życia. Jeśli będziesz nadal tak uważał to mało prawdopodobne że coś w Twoim życiu się zmieni. Ale nie wiem co to znaczy mieć 21 lat bo jeszcze tyle nie mam ale mimo to duużo zdąrzyłam się już nauczyć. Może jak zmienisz podejście do życia to wówczas się coś zmieni...

Gość .bleeeh
Chłopaku jeżeli jesteś wysokim facetem to juz jesteś cudowny:) odpuść sobie tą lalke. Są jeszcze inne na świecie. I nie gadaj że jesteś brzydki i masz nie ciekawa twarz, bo nie tobir to oceniać. Trzymaj się :):):P

Gość młody Verter
Gdybym miał patrzec na to co mnie życie nauczyło to już dawno powinienem popełnić samobójstwo...bo życie mi pokazało, że nie mam prawa do szęścia w miłości. Skoro pozbawiono mnie urody to równierz uczuć też powinno, wtedy bym miał weselsze życie.Powiem ci wszyscy mają mnie za optymiste, jestem ciągle uśmiechniety, ale przychodze do domu i niestety pustka w sercudaje o sobie znać

Gość młody Verter
szkoda, że nie można wybrać osoby w której można się zakochać, wtedy chyba każdy byłby szczęśliwy. Pozostaje mi robić dobrą mine do złej gry.....i marzyć :D

Gość Verter - sorry ale pieprzysz
no to juz wiesm, czemu od ciebie uciekaja - jestes smutas zapatrzony w siebie. Ludzie maja wieksze problemy niz to, czy twoja twarz jest ciekawa czy nie. Zainteresuj sie innymi, to dziewczyny cie pokochaja.

Gość Glam Star
Nikt w życiu nie ma kolorowo. A może wolałbyś być przystojny i całowicie pusty i głupi??? Zaufaj mi, że na takich to już w ogóle nie lecą :p

Gość .bleeeh
Uroda???.... tak sie zastanawiam po co facetowi uroda?? jakoś mi to nie pasuje. Rozumiem że masz doła, jesteś sam i świat wydaje ci się podły. Jestem w stanie ro zrozumieć, ale ne rozumiem tego że uważasz ze matk natura pozbawiła Cie urody?? Kto Ci to powiedział??To ja tak moge mówić bo jestem dziewczyną. Ale facet ne potrzebuje urody!!! Masz dopiero 21 lat a życie już Ci tak doświadczyło?? - tego też nie rozumiem.

Gość muddle-along
Chyba troche masz racje. Z tego wynika, ze ze mna los obszedl sie lagodnie, bo odbierajac mi urode zatroszczyl sie o to abym byl rowniez wyzuty z uczuc. Zyc nie umierac.