Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BonTon

Pytanie do dziewczyn 25- 28 lat

Polecane posty

Jaka jest górna granica wieku faceta którymi byłybyście zainteresowane aby sie z nim związać ?

Gość kiedyś myślałam
że do 10 lat starszy i ani roku więcej. I co? Mój facet jest starszy ode mnie o 19 lat!!!

spadam do pracy , a jak przyjdę wieczorem chcę tutaj widziec conajmniej 50 wypowiedzi :) Całuję każdą z osobna w czółko życząc miłego dnia :)

Gość właściwie to
zawsze spotykałam się z równolatkami, no czasem byli tylko o kilka lat starsi, nie więcej niż trzy;P;)

Gość all right
od 5 lat młodszy do 6 lat starszy

Gość a ja mam 24 lata...
mogę się wypowiedzieć?;)

Gość teraz my
Mój jest 8 lat starszy Max. myślę, że do 15, ale to zalezy od człowieka, czasem rówieśnik zachowuje sie i wyglada jak jakieś wapno, a czasem starsi potrafia mile zaskoczyć (ładny, zadbany wygląd, sportowe zacięcie i sylwetka, mnostwo pomysłów i ciekawość świata)

nie wiem... sama mam 29 lat i zawsze zapierałam się, że wolę dużo starszych, tak nawet o 10-15 lat. A teraz jakoś bardziej podobają mi się młodsi (o 5 - 7 lat). Oczywiście mówie o wyglądzie, bo nie byłam z takim i nie wiem jak z innymi cechami ;)

Gość BonTonie szanowny
nie osmielam się nie wpisać po tym, jak zażyczyłeś sobie mieć 50 odpowiedzi :) z tą górną granicą to bywa u mnie (24 lata) różnie, ale tak do 10-12 lat to żaden problem :) choć teraz jakoś trafiają mi się młodsi, o 3 lata i jest ok :D :D :D

Gość nie wiem..
Górna granica 10 lat dolna 10 lat

wszystko zalezy ile kobieta ma lat. Jak ma 25 lat to facet moze miec do 33 lat. Taki facet to jest poukładany, ma prace, często mieszkanie i szuka partnerki a nie zabaw..dlatego ta 25latka powinna wiedzieć ze nie mozna sie nim bawić. Co do 28 latki to facet moze byc nawet o rok młodsy jak jest dojrzały, moze tez mieć do 35 lat i tez będzie juz powaznie myslał o legalizacji związku.

Gość Cath
Ja mam 28 a mój facet 24 i musze przyznać że jest najbardziej dojrzałym gościem spośród tych z którymi się spotykałam. Teraz ta różnica jeszcze może robić wrażenie ale gdy ja będę miała 32 to on 28 Górna granica - do 4 lat

Gość nusia nie chwal się
górna 10 lat, dotychczas mialam 6 lat starszego, teraz 4. Zawsze szukam starszych, pewnie dlatego że nie miałam taty:-)

Gość ha ha ha ...............
Dziecinko, jak się zakochasz tak naprawdę to wierz mi, nie ma znaczenia, żadna różnica wieku nie wchodzi w grę, ani grubość portfela, ani wykształcenie, ani ... NIC ................., pozdrawiam i zyczę szczęścia :-D

Gość Punia.
Kiedyś roważałam tylko górną granicę, od rówiesnika do osobnika 5-6 lat starszego. Obecnie (mam 25 lat) jestem z facetem 5 lat młodszym i stwierdzam, że jeszcze z żadnym nie było mi tak dobrze. Tak więc wiek nie ma żadnego znaczenia. Jest to tylko i wyłącznie kwestia charakterów, pogobnych poglądów, zbieżnych upodobań i dobrych relacji, opierających się na dojrzałości psychicznej. Jeśli pojawia się miłość, a znalezienie wspólnego języka nie stanowi problemu, to nic innego nie jest ważne...

Gość mada26
Zawsze wolałam starszych, ale po ostatnim razie, gdy facet miał 16 lat więcej, stwierdzam, że to dużo za dużo. Mimo, że było naprawdę fajnie. Za to młodsi i w miom wieku nigdy mnie nie interesowali. Najlepsi są tacy 5-8 lat starsi :-)

Gość starszych
Osobiscie wole starszych. Tylko problem w tym,ze kazdy jakiego spotykam ma jakies "ale" np: 1. Jest mezczyzna po przejsciach i nie ufa kobietom (trudno wytlumaczyc,ze nie jestesmy takie zle) 2. Twierdzi,ze jestem "za mloda" (jak 24 letnia kobieta moze byc za mloda dla 28 letniego faceta?) 3. Jest tak zajety praca i swoja kariera,ze zapomina co to znaczy zyc (panowie praca to nie wszystko,fakt trzeba sie rozwijac ale kiedys nadejdzie starosc i ciezko spedzac ja w samotnosci) 4. Interesuje go tylko sex (to pozostawiam bez komentarza,bo jak mozna twierdzic ze kobiety sa "be" i traktowac je jak przedmiot?) Co do granic wiekowych to bedzie przedzial 25-32

\"nigdy nie mów nigdy\" - takie ustalanie granic jest bez sensu. A co jak założę, że facet nie moze być strarszy o 6 lat a spotkam miłość życia i będzie starszy o 7. Powem sorry ale nie łapiesz się w grancach. To dziecnada. Nie w tym wieku - ludzie!!!

Gość Gatta Nera
osobiście uważam że facet di 10 lat starszy jest ok, ale to zalezy od osobowości obojga partnaeów, obecnie jestem z facetem 3 lata młodszym i jest to mój najlepszy związek ( i najdłuższy ), wszyscy starsi ode mnie z którymi byłam ( o 1-5 lat ) do piet mu niedorastają, wiek nie ma nic do rzeczy, liczy sie dojrzałośc danej osoby

Gość a ja mam 26 lat...
...i też nigdy nie miałam dziewczyny. Jeśli chodzi o mój target... od 27 do 35 lat, optymalna rozpiętość - 28-30.

jeśli chodzi o mnie... z młodszym nie chciałabym być, a górną granicę wieku trudno okreslić, no może 45 lat? Mam 26 i 39-letniego męża.

ja mam 27 wiec moge odpowiedziec na to pytanie:) ogolnie mowiac, zwisa mi to ile lat ma facet, wazne jednak, zeby byl pelnoletni!:)P

a mi nie za bardzo zwisa ;) w tym roku bede miala 28 a facet fajnie jakby tak pomiedzy 28-31 rok w te czy wewte nie robi za wiele roznicy ,ale mimo wszystko chyba lepiej jakby troche starszy ;), chociaz ja tam na swoj wiek nie wygladam ;)