Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Error...

dla tych co szukaja drugich połowek

Polecane posty

Gość Error...

Witajcie! Tak sobie pomyślałam,że może warto było by założyć taki topic(nie wiem czy był już takowy, czy nie..) dla tych co szukają drugich połowek.Byc może tutaj ktoś się pojawi, nawiąze sie miedzy wami ciekawa rozmowa a potem się okaze ze to własnie "ten" lub "ta".Ogolnie można też tu porozmawiac, powygłupiać się. To może ja tu zaczne....(mam nadzieje,że topic nie spadnie....postarajcie się by tak nie było)-mam 24 lata, mieszkam i studiuje(własciwie juz koncze studia) w krakowie. A ze mi sie znudziło już siedzenie w domu to jestem chetna na zawarcie nowych, ciekawych znajomosci.Jesli ktos jest zainteresowany-zapraszam.Mam nadzieje,że się tutaj moi mili odnajdziecie. Wstep wolny ;))🌻

Gość Error...
I oczywiscie powodzenia życzę:-)W końcu kiedyś musi byc dobrze ;))

Gość _taka_jedna
hej mam 20 lat i tez szukam kogos... bo czasmi dopada mnie taka nuda ze niemam co robic.. .. fajnie by bylo z kims gdzies wyskoczyc np z kolego

Dzieki dzieki;)Kraków pozdrawia;))(ps. zalozylam sobie stały nick aby nikt sie nie podszywał pode mnie) :-)

Gość zielona marchewka
Pozdrowionka z łodzi!!!

cześć tez wpadam na chwilkę bo moja druga połówka chyba nie była przyklejona zbyt mocno i gdzieś odpadła i nie wiem czy jeszcze wróci a moze do tego czasu znajdzie się ktoś kto będzie bardziej pasował albo komu ja będę bardziej pasować mam 22 lata, studiuję zaocznie w rzeszowie, pracuję i.....moze tyle na poczatek;)

Im wiecej nas tym lepiej...ciesze sie,że jest jakiś odzew....witaj heroinko:-) Ale to od was ludzie zalezy czy bedziecie tu zagladac czy nie:-)pozdrowwwwka

Ano faktycznie-a moze sie jacys mezczyzni tu pojaaawią..hmmmmm poczekamy zobaczymy hyhyhy!;)

Gość do KMD
mam 20 lat i 6 miesięcy i związek w którym byłam mnie kompletnie wyniszczył...

Czemu mi tam adres tlenowy wskakuje, nawet takowego nie mam.Ma byc duetta@wp.pl..............yhh-co to ma byc:-(I gdzie Ci mężżżżyczzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyzni ;P

Gość ktosiek alamosiek
joł

Gość nie lubia
mieszkam w Londynie mam 26 lat i szukam dziewczyny jestem po studiach tw2005@o2.pl

Gość kraków
24 lata właściwie nie szukam na razie się rozglądam;) bo po długim związku jestem:)

Gość nostulik
mam 46 lat, nie mam mieszkania ani gęstej czupryny ale mam typowy brzuch męski niemniej upieram się znależć wiotką muzę na drugą połowę życia. Mam doświadczenie i przemyśłenia oraz inteligencję, kochać się potrafię na zabój.

Gość Pozdrawiam
również z Krakowa :) Też się na razie tylko rozglądam, a raczej dochodze do siebie po bardzo wyczerpującym związku.

Gość kraków
w zasadzie z mojego postu nie wynika że jestem płeć piękna:) co niniejszym zaznaczam;)

Gość jastrzebie
moze jest ktos z tych okolic?

Gość Nikt ważny czyli ja zapomniana
I ja też Z Krakowa jestem.......czy szukam, chyba juz nie...bo nie mam sily...ponoc jak sie nie szuka to moze szczescie sie samo usmiecha......Ale nie ukrywam, fajnie bylo by sie gdzies wybrac na jakis spacer z kims........

Gość *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Kraków poraz któryś......ale ja nie szukam bo j amam!

Gość mieć to możesz syfa ...
a z kimś to tylko możesz być !

Gość hyhyhyhyhyhy
a dla w zwiazkach-tez?