Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie i przyszle mamusie.Jestem w 3 tygodniu ciąży.od kilku dni mam niewielkie brązowe plamieni.Czy powinnam zaniepokoic sie tym objawem(plamienie nie jest duze)oczywiscie ide na kontrole do lekarza ale chcialam sie dowiedziec czy ktoras z mam albo przyszlych mam miala takie objawy..i co one moga oznaczac..

lepiejj spytaj lekarza... nie chce cie straszyc, bo pewnie jest wszystko ok, lae lepiej zasiegnac porady. no i przede wsszystkim ty sie uspokoisz

Jest niepokojącym objawem zwłaszcza na początku ciąży. Ten brązowy śluz może zamienić się w \"żywą\" krew a to już jest niebezpieczne. Też na początku ciąży miałam plamienia czyli brązowy śluz i lekarz od razu przepisał mi duphaston na podtrzymanie ciąży. Tak że nie zwlekaj tylko jak najszybciej idź do lekarza.

Chyba w 8tyg.ciąży? Idź do lekarza.Da Ci coś na podtrzymanie.Np.duphaston. I nie zastanawiaj się za długo,żeby nie było za późno. Pozdrawiam.

koitki maja racje.Biegnij czym pręczej do lekarza.Ja tez miałam97 tyg) małe plamienie od tego się zaczeło a skońzyło krwotokiem