Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

Tabletka gwałtu - masakra

Polecane posty

Gość Nie tylko w klubach
"po prostu trzeba siedzieć w domu, nie łazić po knajpach, nie prowokować. jak za dawnych czasów - tylko prywatki u znajomych, albo u siebie w chacie żegnaj szeroki świecie! " Ja byłam na imprezie u koleżanki - byli tam jej znajomi, którzy jak się potem okazało wsypali mi coś do drinka - nie pamiętam co się działo ze mną przez kilka godzin! Więc to, że zamiast na Kraków poszłam na domówkę nie uchroniło mnie przed tym. Nawet znajomi mogą to zrobić!!!

Gość nie tylko ja miałam przygodę
Szukam właśnie wiadomości na temat tabletki gwałtu i nic ciekawego nie znajduję. Byłam w sobotę na imprezie, wypiłam za cała noc dwa piwa, a obudziłam się na klatce w bloku. Nie mam pojęcia jak to się stało. Na szczęście pilnowała mnie koleżanka i do niczego złego nie doszło, w każdym razie mam taką nadzieję. Chyba bym czuła. Nie mam kilkunastu lat. Byłam ze znajomymi w tym samym miejscu co zwykle. I najprawopodobniej nic złego się nie stało. Nie do końca zgadza się mój stan z opisywanym przez Was, bo podobno byłam strasznie agresywna. Siostra, która normalnie w weekend u mnie sypia, próbowała mnie zaprowadzić do domu, jak się zorientowała, że coś złego się dzieje, ale niestety nie była w stanie. Atakowałam ją i okropnie krzyczałam. Poddała się i szła za mną tak, żeby mnie pilnować, a żebym ja się nie zorientowała. Zostawiła mnie koło mojego bloku i poszła do siebie. A dopiero rano okazało się, że do mieszkania już nie byłam w stanie dotrzeć. Tylko zastanawia mnie jak długo tabletki te dają objawy somatyczne. Cały czas jest mi nie dobrze, boli mnie brzuch i kręci mi się w głowie. Mam problemy z równowagą. Przeraża mnie myśl, co by się mogło stać, jakby nie siostra i znajomi, którzy byli z nami cały czas na imprezie. Jak ktoś wie, jak długo się utrzymują i jakie są objawy po zażyciu tabletki, napiszcie proszę. I uważajcie na siebie.

Gość ewfrewr3434
krakrakra - jak jużcoś wklejasz z internetowego łańcuszka, to wklejaj całość. Zapomniałaś to wkleić: Czym jest Progesterex? Postanowiliśmy zapytać się o to najbardziej cenioną amerykańską organizację Food and Drug Administration zajmującą się badaniami i dopuszczanem leków do obrotu. Jak podaje FDA, Progesterex istnieje, a w USA jest niedopuszczony do obrotu. W Europie Progesterex używany jest natomiast jako lek uspakajający (tego zapewne będzie trzeba więcej sprzedać po ostatnich sieciowych plotkach...). FDA twierdzi, że lek ten nie tylko wywołuje senność, ale może prowadzić przy większych dawkach do wymazywania z pamięci chwil, gdy był zażyty. W żadnym wypadku nie ma efektu sterylizującego!

Gość erewrewr342134123
Najśmieszniejsze jest to, że jest to wyssana z palca amerykańska historyjka z 1999 roku. Jest to w angielskojęzycznej wikipedii.

Gość o ja Idiotka
W sobote byłam na imprezie ze znajomymi. Tyle tylko, że Oni zwineli się szybciej a ja zostałam bo spotkałam znajomego. On był z dwoma kolegami. Byłam już po trzech piwach kiedy jeden z Jego kolegów postawił mi drinka, którego ja IDIOTKA wypiłam... Później już prawie nic nie pamiętam... Wiem, że uciekłam od nich i na schodach spotkałam tego 3 i poprosiłam żeby mnie tam do nich już nie puszczał i żeby mi pomógł. Choć nawet to pamiętam jak przez mgłe... Później są jakieś urywki, ale nie za wiele... Nie pamiętam prawie nic od momentu wypicia drinka... Obudziłam się w mieszkaniu tego trzeciego kolesia (nie wiem nawet jak miał na imie) całkiem naga i z kacem mordercą... Nie byłam nawet w stanie uciec stamtąd... tak mi było wstyd... z Jego opowiadań wiem, że zwymiotowałam u Niego w mieszkaniu, co nie przeszkodziło Mu w uprawianiu seksu ze mną... Poza stratami moralnymi mam siniaki na ramieniu, nogach i stopie oraz obdrapane plecy no i zakwasy przy ramieniu, bo całą drogę do domu wisiałam widocznie na Nim i boli mnie jeszcze ścięgno w stopie bo pewnie kiepsko mi szło chodzenie w szpilkach w takim stanie (jedno szczęście, że nie skręciłam kostki)... Wszystkiego musze się domyślać bo nic nie pamiętam i nie potrafię sobie przypomnieć... To mnie jeszcze bardziej dobija ;( Nie wiem czy to po alkoholu czy mi coś dodał? Jakoś nie chce mi się uwierzyć, że urwał mi się film, bo nie wypiłam aż tak dużo... Poza tym dziś już w sumie wtorek, a ja nadal czuję się jakbym miała kaca... Boli mnie głowa, jest mi niedobrze i mam zawroty głowy... Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat samopoczucia po zarzyciu czegoś takiego więc w dalszym ciągu nic nie wiem... pomoże mi ktoś?

"forumowy prowokator http://wiadomosci.onet.pl/1370874 ,11,item.html Na pięć lat więzienia i trzy tysiące zł grzywny skazał Sąd Okręgowy w Kielcach Sławomira Z. za zgwałcenie w lutym zeszłego roku 19-letniej dziewczyny po uprzednim podaniu jej psychoaktywnego środka, tzw. pigułki gwałtu. Ogłoszony wyrok w tej sprawie nie jest prawomocny. Sąd orzekł, że Sławomir Z., działając z nieustalonym mężczyzną, podstępem - poprzez dodanie do napoju nieustalonej substancji, która spowodowała u poszkodowanej amnezję - doprowadził ją do obcowania płciowego. Mężczyzna następnie przez kilka godzin siłą przetrzymywał dziewczynę w swoim mieszkaniu.REKLAMA Czytaj dalej 19-latkę znaleziono 6 lutego ub. roku nad ranem, na łące w Skarżysku-Kamiennej, przy drodze krajowej nr 7. Była w ciężkim stanie - groziła jej amputacja odmrożonych kończyn. W szpitalu stwierdzono, że została prawdopodobnie zgwałcona. Dopiero po dwóch dniach można ją było przesłuchać. Dziewczyna nie pamiętała okoliczności zdarzenia, dlatego podejrzewano, że sprawca użył tzw. pigułki gwałtu. " Sędziom co za takie coś wydają takie wyroki powinno sie kopyta odcinać.

"Postanowiliśmy zapytać się o to najbardziej cenioną amerykańską organizację Food and Drug Administration zajmującą się badaniami i dopuszczanem leków do obrotu. " Co za bełkot:P.Przecież to są kryminaliści.

proszę odpowiedzcie mi na pytanie, czy dziewczyna po tej pigułce zachowuje sie jak otumaniona, pijana? kojarzy coś? nie chodzi mi już o następny dzień, ale po jej zażyciu. czy osoba tka zachowuje się normalnie, np. można ją gdzieś poprowadzić, a nikt nie pozna, ze ona jest po zażyciu takiego środka? można z nią w miarę sensownie porozmawiać?

Postanowiliśmy zapytać się o to najbardziej cenioną amerykańską organizację Food and Drug Administration zajmującą się badaniami i dopuszczanem leków do obrotu. Jak podaje FDA, Progesterex istnieje, a w USA jest niedopuszczony do obrotu. W Europie Progesterex używany jest natomiast jako lek uspakajający (tego zapewne będzie trzeba więcej sprzedać po ostatnich sieciowych plotkach...). FDA twierdzi, że lek ten nie tylko wywołuje senność, ale może prowadzić przy większych dawkach do wymazywania z pamięci chwil, gdy był zażyty. W żadnym wypadku nie ma efektu sterylizującego! Szukasz pomocy? Chcesz uzyskać więcej informacji? Gdańskie Centrum Pomocy Uzależnień ul. Dyrekcyjna 5 gg: 8485172

Gość przedstawicielka medyczna
Witam niestety jestem jedną z tych kobiet która dostała pigułkę gwałtu... ja też uważałam że takie tabletki dostają tylko takie dziewczyny które same chodzą na imprezy i szukają okazji ale niestety przekonałam się na własnej skórze że rzeczywistość jest zupełnie inna... Byłam na kolacji służbowej z szefem firmy farmaceutycznej w której pracuje, do kolacji dostałam kieliszek wina który przyniósł mi mój szef, ostatnie co pamiętam to to że weszliśmy na parkiet żeby potańczyć... obudziłam się w domu o 7.30 z całkowitą amnezją poprzedniego wieczoru, badanie krwi wykazało obecność pigułki gwałtu, niestety prawo w naszym kraju niepomaga ofiarom tylko sprawcom!!!! zgłosiłam sprawe do zarządu firmy ale niestety nie udało mi się udowodnić mojemu szefowi że to on wrzucił mi tą tabletkę, usłyszałam tylko że takie rzeczy się zdarzają w lokalach gdzie jest dużo ludzi.... Moja historia niestety nie jest jedyna, ponieważ w towarzystwie właśnie tego dyrektora wcześniej miała miejsce dokładnie taka sama historia ale ofiarą nie była przedstawcielka tylko lekarka! OSTRZEGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NIE BĄDZCIE TAKIE NAIWNE JAK JA I UWAŻAJCIE KOMU MOŻECIE ZAUFAĆ...

Gość hgjkhjh
ladaco codziennie dostaje takową na kolacje

Gość paulina230906
Witam. Ja tez nigdy nie podejrzewałam, że mogę być ofiarą :pigułki gwałtu", a jednak. Pracuję w barze, umówiłam się z koleżanką ze zmiany, że razem z kolegami wypijemy sobie trochę, nigdy nie mamy okazji się spotkać. Siedziałyśmy ze znajomymi z baru nagle obie po kilku kieliszkach straciłyśmy panowanie nad sobą, i nic nie pamiętałyśmy z tamtego wieczora. Dobrze, że byłyśmy w towarzystwie dobrych kolegów, którzy zabrali nas do domu. urywkami pamiętamy, że dobierał się do nas "kolega-klient", wiemy też że ma styczność z narkotykami. Dopiero na drugi dzień dotarło do mnie, że nam coś dosypał, bo po takiej ilości alkoholu nie traci się pamięci. Krótko mówiąc było to szczęście w nieszczęściu, bo jemu się nic nie udało. tylko martwi mnie jedna sprawa, zażywam tabletki antykoncepcyjne, i mam pytanie czy tej nocy ona zadziałała? czy nie ma to świństwo wpływu na tabletki? Proszę o pilna odpowiedź

Gość gość
Przykre tym bardziej ze te tabletki mozna kupic bez jakich kolwiek problemow w sieci.

Gość gość
Smieszne ,to w Polsce umieją coś ustalić.Na pięć lat więzienia za gwałt?CHyba zbawienia albo zawieszenia....TU przestępcy są bezkarni......,to niemożliwe na pięć lat?Raczej podejrzewałabym ,ze to zgwałcona dostała pięć lat,bo tu wszystko jest odwrotnie.......

Gość PannaKaha
Witajcie, wraz z koleżankami z uczelni realizujemy kampanie "W ciemno nie piję", możecie ją znaleźć na FB. Ponieważ jednak treści profilaktyczne, jak uniknąć stania się ofiarą ewidentnie nie spotykają się z dużym zainteresowaniem - bo to każdy wie - uruchomiłyśmy akcję #ToSięWydarzyło gdzie chciałybyśmy publikować anonimowe wyznania oraz historie w których tabletka gwałtu niestety się pojawiła. Byłabym wdzięczna za zaangażowanie się w ten projekt, ponieważ mam wrażenie, że jedynie takie historie choć niezwykle bolesne, dają do myślenia. anonimowe wiadomości można wysyłać na adres: wciemnoniepije.tosiewydarzylo@gmail.com

Gość gość
Kolejny dowod na to zeby nie zadawac sie z przyglupami i nie "imprezowac" z nimi. Bo wiekszosc ludzi to nedzne qrwy a te imprezki nic nie daja a tylko szkodza, zaluje ze nie myslalam tak cale zycie :o Mam nadzieje ze karma powraca i kazda menda zaplaci za swoje wybryki!