Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RAMONKA

kryzys długiego związku...

Polecane posty

Jestem ze swoim chlopcem juz od przeszło 6 lat.Nie przypuszczałam że nadejdzie dzien w którym bede sie zastanawiala\"czy ja go jeszcze kocham?\"Czasami mam wrazenie, że jestesmy razem tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia. Ostatnio nawet nie mamy o czym ze soba rozmawiac.

Gość dobra żonA
a moj mnie nie chce przytulac;(

ja mam podobnie- 5 lat i ciągle chodzimy:( mój facet jest jakis dziwny- bo twierdzi ze kocha chce byc ze mną ozenic sie ze mną a nic nie robi w tym kierunku... i to pomału nas zabija...własnie przed chwilą razmawiałam z mamą i bratową- ze marze o tym aby poprostu spotkac sie we wspólnym domu po pracy...zjesc obiadek- walnąć na tapczan i obejrzec telewizje- nie mysląc co dzis robimy, gdzie idziemy... poprostu nie musiec wymyslac- a cieszyc sie sobą...bo teraz nie jest to takie wspaniałe z rodzicami obok...którzy i tak juz mi trują ze on mnie wykorzystuje i kopnie w tyłek ... marze o zwykłym zyciu we dwoje...a tak- kłócimy sie bo on chce sie dorabiac, jest zabiegany...a ja marze o NAS- o tym co kiedys nam sie marzyło.. do tego widząc jego słomiany zapał do wszystkiego...zaczynam wątpić... w to czy mnie tak naprawde kocha i czy ja kocham go na tyle by dalej tak żyć. czasem go juz nie lubie...smutne ale to są moje zawiedzione marzenia...

A ja jstem ze swoim facetem juz ponad 7 lat.Masakra jak dlugo.Tez ostatnio zastanawiem sie czy go jeszcze kocham.Nie wiem czy to juz nie jest tylko przyzwyczajenie.....Nie wiem co mam robic.

ja 7 , 8 lat przechodziłam ....nie miało racji wypalic..urwało sie bo juz nie było nic.organicznie nie mogłam go znieśc..nie było nic, rozmów, przytulania, krótsze randki, znudził mi sie chyba bo dojrzałam i zrozumiałam ze nie takiego faceta chciałam.....takie spotykanie się 8 lat było toksyczne.

a teraz jestem z kims od roku i jest to TEN. mieszkamy razem i dbamy o siebie.przytulamy sie całujemy i czujemy do siebie pociag i jest iskra boża.....to własnie to co mi potrzebne i bardzo mi imponuje ....dobry czuły i szanuje mnie i jest opiekuńczy.......miałam jeszcze kiedys 4 lata faceta - dzieciak dorosły leń i agresor........uf ze mam to za sobą...ale tak cięzko jest powiedziec koniec......boicie się samotności i ciagniecie to dalej...a nie bedzie lepiej......niebedzie..tez ciagnełam to po 5 latach o jeszcze rok o kolejny i juz nie dałam rady.....powiedziałam sobie ze to ja mam byc szczęsliwa i ze nie dam rady z nim byc zawsze.

Ja sie wlasnie boje zerwac.Mam 23 lat a jestem z chlopakiem ponad 7 lat.Wydawalo mi sie ze go kocham ponad wszystko,az tu nagle pojawil sie ON.I od tej pory wszystko zaczelo sie walic.

tez tak mówiłam.....ale szczęście było wazniejsze i zrobiłam to....niechciałam z nim być.

Gość Cath
Filomenka - to ten młodszy o którym pisałas na innym topicu ? :) Ciesze sie ze jestes szczesliwa :) Ja w swoim związku najdłuzej wytrzymałam 3 lata. To była pomyłka z mojej strony, długotrwałe zauroczenie, zupełnie nie ten człowiek, przykro mi tylko że jego skrzywdziłam :(

Gość 13 lat
Ja jestem ze swoim mężem 13 lat i nie narzekam, on też nie. Dużo, a właściwie wszystko zależy od nas samych. Dbamy o naszą miłość, czasami są oczywiście zgrzyty, ale ogólnie jest bardzo dobrze.

cath dobrze ze sledzisz co pisze......tak ten nudak co z nim 7 lat byłam zmarnowałam uwazam z nim życie i przechodziłam.......ale wczesniej nie było szans na zamieszkanie i docieranie sie i slub.pozatym nie chciałam z nim slubu.bałam sie ze potem rozwód...nie czułam ze chce. teraz z obecnym czuje ze chcę i oboje się kochamy.