Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaniaaa

Jak nakładać ziemię egipską- pomocy!!!

Polecane posty

Gość aaaniaaa

Dziewczyny, jak nakładać na twarz ziemię egipską?? Właśnie nabyłam, ale nie mam pojęcia czy to trzeba tylko delikatnie musnąć pędzlem twarz czy (bo gdzieś się z taką opinią spotkałam) wmasomywać w twarz?? Jak go nałożyć, żeby dało to najlepszy i najtrwalszy efekt? Powiedzcie mi prosze, jeśli już macie doświadczenie?? Bo nie wiem jak się do tego zabrać? :) Dzięki wiekie z góry!!!!

o ile mi wiadomo, to panie w sklepie zawsze najpierw demonstrują sposób nakładania...

Sory, ale nie mogę się powstrzymać :D \"Jam jest Pan, Bóg twój, który cię wywiódł z ziemi egipskiej iz domu niewoli \"

Gość zzzzzz
pedzelkiem, ruchami obrotowymi nakladaj na twarz ale tylko boku pedzelka zanurzaj w pudrze

Gość zzzzzz

Gość aaaniaaa
Hehe :) :) :) Moja mama też jak mówię jej coś o ziemi egipskiej, zawsze dodaje "z domu niewoli" :) :) :) Możliwe, że Panie demonstrują, ale ja kupowałam na allegro, także demonstracja z przyczyn oczywistych była fizycznie niemożliwa! Stąd też moje pytanie. Czyli jednak lekko jakby wmasować pędzlem w skórę. To dzięki, bo myślałam, że tylko musnąć. To do dzieła. Jeśli macie jeszcze jakieś opatentowane sposoby perfekcyjnego nakładania, to dajcie znać :) Pzdr.

Gość brygunia
zakup sobie bardzo gruby pedzel, musnij samymi koncowkami pedzla ten puder i mozliwie lekko i szybko rozprowadz po calej twarzy , zamknij oczy i do dziela !!! wtedy wyglada najnaturalniej