Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzioszka

Czy pierdzicie przy swoim partnerze?

Polecane posty

Gość zakochana_pieknooka_22
Powiem tak co innego jakby moj chlopak byl moim mezem a co innego jak tylko chodzimy razem. Co innego jak jestescie z kims od dluzszego czasu, jestescie nie wiem narzeczenstwem, malzenstwem i macie do siebie zaufanie i czujecie sie komfortowo w swoim otoczeniu to jak sie przypadkiem wymsknie to nie jest nic zlego. Jednak krepowalabym sie pryknac przy moim chlopaku, z ktorym jestem od kilku miesiecy dopiero, wolalabym to zrobic na osobnosci w lazience ale napewno nie przy nim. Ale podejrzewam ze jak bedzie nam dane byc razem i dajmy na to zamieszkamy razem i bedziemy razem spedzac czas to nie bede widziala w tym nic gorszacego i pewnie nie bede sie krepowala a on tym bardziej.

Gość dźodźo
No tak, czasem trzeba swoje jelita "przewietrzyć" i jest to zrozumiałe ;) Wszsycy to robią i co tu kryć... A jak się z kimś przebywa wiele godzin (w dodatku nocuje ze sobą) to jest to nieuniknione, że kiedyś hamulce puszczą. Chociaż dla niektórych to okazja by się zbliżyć do siebie i zintegrować jeszcze bardziej, żeby nie było tematów tabu :)

Gość kutangu
ja to tam sram jak popadnie !! dajcie spokój hehehe koleżka np. dla wkurzenia laski pierdzi jej w twarz hehehe. pierdzenie jest fajne bo śmieszne odgłosy są ;) a niektórzy to tak dziwnie przeżywają że ja pierdolę. mi się nawet podczas sexu zdarzało jebnąć pula, a jak w wannie siedzę i bulgotniki wanienne walę to wącham je, czasami jak ze 2 lub 3 dni jaj nie myję to też najpierw je tam miętolę ręką a potem wącham dłonie jak zapierdalają chujem ;)

Gość NORMALNY Z WAS ALL
Pewnie że nie ja przynajmiej jestem normalny, a nie jak te ochydne baby pierdzace aż zżera niechęć.Jeśli jesteś kobietą i pierdzisz lecz sie z tego bo kobiety wogle nie pierdzą no prawie wogle bo to tak obleśnie i ochydne że zaraz wyklne cały spis przekleństw na tą płeć :D