Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic...

Czym sie zabezpieczać najlepiej gdy nie mogę tabletkami??

Polecane posty

tak jak wyżej...nie moge już brac tabnletek bi jeszce nie urodzilam dziecka i tabletki po dluzszym braniu rozwalily mi uklad hormonalny i mialam problemy z okresem.moj lekarz odradzil mi dalsze branie gdyz moglabym miec spore problemy z zajściem w ciąze.moj chłopak tak sie przestraszyl ze powiedzial ze nie chce zebym dalej brala ja tez nie chce jesli nie bede mial dzidziusia!a planujemy slub ale dzieci za pare latek chcemy miec.CO ROBIC??????????????

he he, to mój ulubiony temat. bo od 4 miesięcy tez się nad tym zastanawiam. po odstawieniu tabletek (obleśnych jak dla mnie się okazało) tylko gumki. Ale fakt faktem: nie znoszę tego cholerstwa. Więc co innego? Na razie nie widzę alternatyw

no własnie ja tez alternatywy nie widze!!a gumki to nie jest najlepsze!!!i nie mam takiego komfortu i nie wiadimo nic nigdy czy nie zechce peknac

Gość bhmjuk
nieródki moga miec spirale myslalas nad tym?

Właśnie - może spirala ? Są już takie dla kobiet, które nie rodziły dzieci. Jak nie masz przeciwskazań, to polecam.

a macie jakies doswiadczenia albo rekomendacje dotyczacego tego???chioc moj lekarz spirale tez mi odradzil.....wiec juz totalny dół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

zastanawialm sie moze zmienie lekarza i zobacze co inny mi doradzi,ale teraz to juz sama nie wiem.nie chce zeby wyszlo jeszce gorzej.po tych tabletkach mialam niezlego dola totalne zalamanie!!!!i jeszcze wszystko narazie nie jest tak jak byc powinno

ej chujnia wywalaj z tego topiku bo iditów i idiotek tu nie trzeba

Gość nastkaaa
cz łowieku -do chujni-we z idz tam gdzie cie chca a trudno bedzie znalezc dlA CIEBIE TAKIE MIEJSCE

Gość ino
Spirale są dobre dla kobiet,które juz rodziły i nie chcą mieć więcej dzieci.Poza tym znam osoby,które zaszły w ciąże mimo spirali...moja bratowa...więc nie jest to takie super. Jeśli nie mozesz tabletkami to plastry pewnie też odpadają... Pianek i kremów nie polecam,skuteczność mała,pienią się i trzeba odczekać jakiś czas,są też wkładki uwalnające hormony... http://www.antykoncepcja.pl/index_pliki/sztuczne_wkladka.htm