Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata26

CUDD DIETE ODKRYLAM!

Polecane posty

Gość agata26

hej dziewczyny znalazlam cud diete juz mam 3 kilo mniej bez glodowek przez miesiac;)

Gość retg
a konkretniej?

Gość kokosanka...
też się podłączam do pytania!!!:)

Gość retg
up

Gość edzie bedzie
"uwielbiam" takie osoby-walnie jakis szumne hasełko a potem jej nie ma:O żeby ludziska się napalili i pytali...bezsens!

Gość agata26
sluchaj ech bedzie! ty sobie moze siedzisz na necie caly bozy dzien ale ja tez zajmuje sie onnymi rzeczami;P a co do diety to slynne ZP albo ZM znaczy zrej polowe albo zrej mniej..u mnie poskutkowalo , i nie jem wieczorami, zazwyczaj pije mleko albo owoce jak juz mi cos sie chce , ograniczylam bardzooo slodkie i nie jem wszytskich tych fastfoodow za to ogromy surowek i owocow, szczegolnie grejpruty :) a pozatym wszystko inne wcinam ale bez przesady, brzuszek po mieiacu spadl, spodnie sie zapinaja znow i tak do lata ;) pozdrawiam

Gość mieszkam na wschodzie
czyli nic nowego nie odkrylas wiec po co ten topik?

Gość agata26
to po co wchodzilas?

napisalas ze diete cod odkrylas wiec...?? mam wrazenie ze ktos tu jest mało rozgarniety :O

Gość agata26
Chyba bardzo chcesz na siebie zwrocic uwage swoimi komenatarzami ale to nie w ta strone ;)

Gość ale mi dieta cud
zenujace

tak napewno chce zwrocic uwage :P zwlaszcza na twoje cud odkrycie :P

to ja wam powiem rano owsianka potem FIURELLA KUPIONA W APTECE KOSZTOWAŁA MNIE 40 ZETA -1 TABLETKA O 10 tej potem jem tyle owoców ,warzyw ile tylko wlezie aż brzuchol boli -powaga boli a nic anic nie tuczy o 12 tej znowu figurella 3 tabletki znowu napycham się sałatkami ale dodaje do sałatek tylko i wyłacznie olej rzepakowy on nie ma tłuszczów nasyconych i DUŻO przypraw ostrych można też dodać serek feta lub wciągnąć sam ser wiejski 0 ro tłuszczowy o 16 tej robie sobie Regulavit 2 z senesem (vitax-kupuję w biedronce -3 zeta) -otwieram 3 saszetki wysypuję do szklanki zalewam gotowaną wodą i po 10 ciu minutach piję WSZYSTKO -razem z fusami o 18 tej jem \'\'rózne rzeczy\'\' tylko nie węglowodany (węglowodany nigdy przy diecie) jestem pełna potem znowu Regulavit (tak samo jak poprzednio). nNa początku męczyłam się bo miała po tym dośc spory kałdon ALE po trzech dniach jak zaczęło ze mnie \'\'schodzić \'\' ?! Teraz minęło tydzień i pięć dni ja straciłam 4 kilo .Nie mogłam dać wiary!!!nie tracę mięśni tylko tłuszcz wszystkie witaminy potrzebne posiadam -przez zajadanie się owocami ,warzywami ,Dużo błonnika co powoduje że zje się troche a jest sie najedzonym do syta (co nie chciałam kiedyś w to uwierzyć ) ,białka .jeżeli chce ktos spróbować (lub zadać pytanie ) bo nie mam zbyt duzo czasu bo ciężko pracuje to mój email- grazia_32@o2.pl efekt gwarantowany -tylko sie trzymajcie przepisu

teraz widać u mnie mięśnie brzucha zadnych fałd NIC a nic piękny brzusio co przez wiele lat starałam się osiągnąć wszelkimi metodami .Teraz jestem szcześliwa ,pełan zycia po tych dniach gdy wstaję rano nie moge wiele zjeść bo sie nie chce zołądek sie zmniejszył .mam teraz kształty Prawie wymarzone : 90 biodra ,66 pas i biust 88 ,jeszcze tyci tyci i będzie super!!!!

zapomniałam ważyła 53 kgramy teraz ważę 49 kg. wzrost-164 ,a jakie nogi łoł...

Gość do kirey
No witamin to na pewno nie masz w organizmie,bo np.sam regulawit wyplukuje wszystko z organizmu :-0

bzdura bo godziny mijają są już w \"uzytku \" przez organizm zalezy od godzin -kiedy sie je uzywa

troche pokręciłam -są no...w \'uzytku\' przez organizm .Mama gdy jeszcze zyła mówiła mi wiele na ten temat (była lekarzem -ogólny),a córa jest na medycynie więc Proszę nie mów mi co jest prawdą a co nie . czyżby to zazdrość?

zazdrosc ze co? ze zrzucilas 4kg buhahahaha :P

Gość a nie dałoby się bez tego
Regulavitu?? On zdaje się przeczyszcza a ja bym tego chciała uniknąć...

Gość heeeej

Moja ciotka od dwóch tygodni stosuje dietę kapuścianą i schudła przez ten czas 5 kg. Całe swoje dorosłe życie była gruba, odchudzała się mnóstwo razy, stosowała m.in. dietę kopenhaską, ale dopiero ta kapuściana jej pomogła. I co najważniejsze, nie jest głodna.

Gość agata26
regulavit jak i inne podobne ziola maja na celu jedyne przeczyszczenie organizmu i nic wiecej, sa pomocne od czasu do czasu przy uporczywych zaparciach , i tak to prawda wyplukuja z organizumu witaminy i mineraly, po dluzszym ich stosowaniu organizm sie rozleniwia i samemu nie jest sie juz w stanie wyproznic a do tego jak dowiedzialam sie od lekarza plus zielarz to dodatek - czesto dlugotrwale przyjmowanie takich srodkow powoduje uszkodzenie blony sluzowej jelita i niekiedy potrzebna jest interwencja hirurgiczna.....kiedys stosowalam tego duzo ale przestalam, codziennie swieze waezywa i owoce, mleko, musli , jogurt naturalny i nie mam problemow a co do zbednych kilogramow to widze po sobie, uwielbiam slodkie ale powiedzialam dosc, odstawilam z dnia na dzien, czasem oczywiscie cos zjem ale nie za duzo , a jak mam ochote na cos takiego to kupuje jogurcik dodaje musli i mam;) a brzusio sie plaski zrobil , mam 170 cm , przed wyjazem do anglii wazylam 52 tu przytylam do...60:/ zgrozo a teraz po miesiacu ograniczenia slodkiego i nie jedzenia wieczorami a raczej opychania sie spadlo mi 3 kilo, jeszcze z 3 i bedzie miodzio:)

Gość odpowiadam powaznie
kirey - kon by sie usmial :D :D i ty mowisz, ze wszystko co trzeba posiadasz :D :D owszem, masz pod dostatkiem witami i mineralow, ale masz stanowczo za duzo cukrow (z tych wszystkich warzyw i owocow) w stosunku do bialek, ba, prawie wcale nie masz bialek. dlatego taka dieta jest dobra na szybkie stracenie paru kilogramow, lecz na dluzsza mete podupadniesz na zdrowiu, nawet cukrzyca moze ci grozic. jesli diete przerwiesz, prawie murowany efekt jojo sie pojawi. a poza tym te wszystkie sztuczne wspomagacze tak rozleguluja twoj system, ze nie bedzie mogl juz sam kontrolowac przemiany materii. takze kobitko wez sie najpierw troche podedukuj, a potem zacznij wyglaszac te "madrosci" :D :D

Gość ospowiadam powaznie
agata26 - ameryki i cudu moze nie odkrylas ;) ale wlasnie w takim podejsciu do zywienia jak twoje tkwi recepta na zdrowe i szczuple zycie :) zrec mniej, nie zrec slodkosci i fastfoodow, ale pokarmy pogate w bialko i mineraly, sycace, zeby czlek nigdy nie byl glodny. bo tylko syty (madrze!) czlowiek moze byc szczuply - nie bedzie ciagle latal za jedzeniem :D

Gość agata26
odpowiadam powaznie hehe , aa ty najpierw czytaj doklanie co jest napisane a potem wez sie za komentowanie bo jak zauwazylam czesc osob to te ktore nie maja nic do powiedzenia a komentuja na wszytskie mozliwe sposoby byle duzo gadac ale czasami tak sie ma;) a tak wogole to najpierw doedukuj sie w tym ze dieta oznacza nie -nie jedzenie ale jakis system odzywiania sie a ja nie wspomnialam nic o tym ze jem TYLKO! wylacznie warzywa i owoce- owszem duzo tego jem ALE! pozatym jem wszystko inne jednakze w normalnych ilosciach a wlasnie naturalnymi wspomagaczami sa min, bialko ktore mam w mleku, serze, jogurcie itp. wiec niech niektorzy czytaja uwaznie i mowiac jak cos maja do powiedzenia ;)

nie pisałam tylko o regulavicie ale też o FIGURELLI która ma wspomagacze-jeśli wiesz co toPokrzywka-forskolina-spalacz tłuszczu .żrec nie żrę tylko jem wszystko co nie ma węglowodanu,nie jem słodyczy bo nie lubie ,miesa nie znoszę chcę tylko dojść do swojej wymarzonej wagi a zostało mi tylko 2 kg.a to nie duzo jak wspominałam ważę 49 a ważyłam 53 kg przy wzroście 164 .Regulavit biorę półtora tygodnia -chcę go używać do dwóch tygodni -więc z pewnością nic mi nie będzię -(to jest jak przygotowanie się do głodówki.) Istnieją ludzie którzy bardzo lubią krytykować innych .Po to są tematy by o wszystkim pisać ale nie krytykować!-nie ma ludzi doskonałych nie!!!-\'\'mieszkam na wschodzie\'\'-jeżeli uwazasz że taka dieta jest do kitu -po prostu nie wypowiadaj się (przemilcz to )

Gość agata26
kirey jakies tam wspomagacze tez bralam kiedys tam na zasadzie octu jablkowego ale stwierdzilam ale jadlam tak jak jadlam wiec to nic nie dalo, po prostu wiem ze np. nadmiar slodyczmy szkodzi mojemu brzuszkowi i nie jem juz tego lub raczej jem ale malo i od czasu do czasu bo wiadomo ze organizm tez potrzebuje i niekiedy nawet zjem cala czekolade ale to tak jednorazowo , pozatym zeby sie jakos oszukac kupilam sobie kakao babanowe ;) i takie zimnutkie mleczko sobie z nim pije, do tego jogurcik , musli a przemiana materii mi sie o niebo poprawila, pozatym wiem ze bedac tutaj za granica w anglii bardzo sie musze pilnowac gdyz bedac w polsce i jedzac wszystko doslownie!!! lacznie z ogromem ilosci slodyczy i weglowodanow wciaz utrzymywalam wage 52 kilo a tutaj gdybym tak samo jadla to wazylabym juz tone wiec np zjadm dziennie tylko od 1 do 2 kromek chleba bo inaczej sie nie da :/ , ale powoli znow wracam do figury i mam nadzieje ze w lato juz bedzie ok i polecam ci grepfruity , naprawde sa swietne w diecie;) pozdrawiam

Gość głupi topik
To nieźle ... zajrzałam z ciekawosci a tu lipa... na dodatek jakies anorektyczki tu sie odchudzają

agata26.Jakieś wspomagacze-nie na tym to polega .Termogeniki tojedne z podstawowych składników które zmniejszają wchłanianie tłuszczow węglowodanów.termogeniki to:guarana,zielona herbata,forskolina(pochwiatka)-to jest w figurelli dalej tosynefryna,oktopamina.Podnoszą poziom testosteronu co powoduje że szybciej i skuteczniej spalasz tłuszcz.Popatrzcie na dzieci ile mają w sobie energii,jak szybko potrafią spalić to co zjadły i zaraz są znowu głodne -to testosteron ,młodzi jak szybko spalają tłuszcz-sex,miłość -to wysoki testosteron.Z biegiem lat po dwudziestce zaczynamy tracić \"dobry\" testosteron zamian na estrogen który powoduje że obrastamy w tłuszczykMusi być równowaga jak za dużo estrogenu to już nic nie zdziałasz (by sie odchudzić )Nawet to:dlaczego kobiety po menopałzie zazwyczaj tyją i to bardzo ,bo to jest całkowity brak testosteronu i dlatego zażywaja tabletki lub plasterki.