Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytasińska

Pytanie a propos stosowania ODŻYWKI DO RZĘS

Polecane posty

Gość pytasińska

czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć jak należy używać odżywki do rzęs na dzień? bo wieczorem to wiadomo - nakładam i idę spać, a rano? nakładam i? należy odczekać aż wyschnie i nakładać tusz do rzęs czy bezpośrednio po nałożeniu odżywki malować rzęsy tuszem? byłabym wdzięczna za wszelkie sugestie:)

Gość hehe dfdsk
a skad masz odzywke?? jaka?? ile kosztowala i gdzie kupilas ;)

Gość pytasińska
Naczytałam się na Wizażu tylu pochlebnych opinii na temat odżywki Pierre Rene z pantenolem i keratyną więc kupiłam. Zapłaciłam za nią 11zł. Mam nadzieję, że będą jakieś efekty tylko do końca nie wiem jak stosować dlatego pytam:) w ogóle ciekawa jestem jak długo czekać trzeba na efekty. A czemu pytasz jaką mam odżywkę?

Gość hehe dfdsk
bo tez by mi sie przydalo jakas kupic:D

Gość robbis
A ja używam od dawna odżywki Reflectocil, nakładam zawsze na noc na rzęsy i brwi. Rewelka i polecam, najlepsze co miałam do tej pory. Rzęsy wyraźnie gęstsze, nie wypadają jak kiedyś, brwi zdrowe i błyszczące. Ja kupiłam ją na Allegro za 15 zł. Nie pamiętam już u kogo, ale wpiszcie nazwę to ktoś na pewno sprzedaje.

Gość a ja uzywam
olejku rycynowego na noc za dwa złote i to jest dopiero rewelacja:)

Gość pytasińska
robbis-----> a lepsza jest od Pierre Rene? bo jeśli po niej nie zobaczę efektów to kupię tę, o której wspominasz:)

Gość pytasińska
A powiedzcie mi jeszcze jak mam używać tej odżywki na dzień? a ja uzywam------> też słyszałam dużo dobrego na temat olejku rycynowego, ale czy nie ma z tym zbyt dużo babrania?

Gość robbis
Dla mnie lepsza ale trzeba być systematyczną w stosowaniu. Wcześniej używałam już odżywek Rene, Avonu, olejku rycynowego ale nie widziałam jakiś szczególnych popraw. Od ponad miesiąca stosuję Reflectocil i jestem bardzo zadowolona, na brwi nakladam sobie nawet troszke na dzień ,bo ładnie się błyszczą.

Gość robbis
Przepraszam :) Refectocil - tak dokładnie ta nazwa.

Gość hehe dfdsk
oo a mi sie przypomnialo ze ja przeciez mam odzywke Eveline,uzywa ja ktos mzoe??jest dobra?? musze zaczac ja wkoncu stosowac:D

Gość robbis
Ta firma ma też fajną , moim zdaniem najlepszą farbę do rzęs, lepszą od zwykłej henny w kremie którą kupowałam do tej pory. Jest trwalsza i bardziej widoczna, uzywają jej często w profesjonalnych salonach kosmetycznych.

Gość robbis
Oczywiście mówiłam o Refectocil.

Gość pytasińska
Jednorazowe stringi mnie rozśmieszyły:D (w tym sklepiku)

Gość pytasińska
Może jednak ktoś odpowie mi jak mam nakładać odżywkę do rzęs na dzień?:)

Poczekaj az ci wyschnie i wtedy delikatnie tuszem.... z tym ze odzywka nigdy nie wydluza rzes... wlosy sa martwe wiec jak je moze wydluzac? ona co najwyzej moze wzmacniac ejdyna zywa czesc wlosa - cebylke i powodowac ze rzesy sa grubsze i gestsze, bo z jednej cebulki wyrastaja dwie. Ja stosuje z Oriflame\'u i jestem b. zadowolona. Gdzies po ok tygodniu widzialam juz duza roznice no i co najwazniejsze - o peirwsza odzywka ktora mam, a ktora nie bryli sie po jakims tam czasie stosowania.

Gość a czy możesz
podać skład tej odżywki Reflectosil ?

Gość pytasińska
Kolona-----> dzięki:)

Gość popopopopoza
a co z tym olejkiem rycynowym??? po jakim czasie dziala??

mnie juz po kilku dniach poprawił stan rzęs, ale wiele osób mówiło, ze im w ogóle nie pomógł, ale warto spróbowac, mała buteleczka kosztuje dwa złote. ja nawet przestałam malowac tuszem rzesy takie mam ładne

Gość popopopopoza
no oki znalazlam w mojej apteczcetaki olejek i co teraz mam taka szczoteczka od tuszu smarowac rzesy???mam czysta umyta szczoteczke:)zaczne taka kuracje na moje marniutkie rzesy:(moze pomoze:) a czy taki olejek rycynowy dobry jest na paznokcie wie ktos???tez mam slabiutkie i rozdwajaja sie strasznie:(

Gość papapapaptyka
odswiezam tez mnie to interesuje:)

papapapaptyka, ja z olejkiem rycynowym mam do czynienia od jakiegos.. miesiaca i naprawde wzmocnil mi rzesy , nie wypadaja.. prubowalam juz roznymi sposobami go nakladac i szczoteczke od tuszu odradzam.. bo bedzie tego olejki za durzo... najlepiej umyj rece i nalej kropelke na palec i przetrzyj rzesy, olejek sam sie rozleje po calej ichdlugosci... tylko uwazaj zebys nie posmarowala skory wokolo oczu, bo olejek bardzo wysusza. jesli koniecznie chcesz nakladac olejek \"czyms\" a nie palcem, to mozesz do tego wykozystac patyczek do uszu :P jesli chodzi o paznokcie, to slyszalam ze poprostu trzeba je nacierac olejkiem, ja to robie od wczoraj, wiec ni moge narazie powiedziec czy dziala :P

Gość papapapaptyka
czarownica_agata:)-slicznie dziekuje dzis zrobie tak jak radzisz na palec i na rzesy:) sliczne dzieki 🌼

Gość poxilopilxikieskie
podnosze ciekawy temat mozektos jeszcze cos powie????

Gość gość
Wolę oryginalną i sprawdzoną revitalash niż chińskie podróbki :)

Odżywka na porost rzęs - http://bit.ly/1DR9zDG Nie spodziewałam sie takich efektów! Rzęsy są zauważalnie dłuzsze. Obecnie używam produktu tylko na górną linię rzęs ponieważ dolne urosły mi tak bardzo, że aż głupio to wygląda. Wszystkie obietnice zostały spełnione. Oprawa oka dzieki tej odżywce wyglada zniewalająco.! Rzęsy są ciemniejsze, grubsze, błyszczące i dłuuuugie.