Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nattka

niech ktos racjonalnie na to spojrzy...

Polecane posty

Go艣膰 Nattka

jestesmy ze soba 2lata, od poczatkuz znajmosci mieszkamy razem on ma na studjach jedna kolezanke-typ mega wscibskiej niby takie dobrej uczyynej dziewczyny, wydzwania do niego na kazdym kroku pod byle pretekstem czy sie uczy i jesli tak to czego, a kiedy jest egzamin itp. ostatnio bylismy pokloceni, nie odzywalismy sie do siebie, ona dzwoni i jak zwykle zaczyna wypytywac co on robi itp. a ze ona mnie zna a ja ja, zaczyna potem pytac o mnie - czy jestemw domu, czy sie ucze, na to on ze nie wie to ta suka z pytaniami-jakto nie wiesz czy twoja dziewczyna sie uczy? czy jest w domu? nie wytrzymalaam wkurwiona wykrzyknela tak ze uslyszala zeby sie mna nie interesowala, ze mnie ona nie obchodzi wiec ja ja tez nie powinnam itp. po rozmowie on do mnie z tesktem :czy ty sie nad soba wogole zastanawiasz? stanal po jej stronie szok az sie we mnie gotuje juz nie moge zniesc tej sytuacji! ostatnio pare dni po tym incydencie ona dzwoni, ja bylam w pokoju, wiec on nie odebral, napisal jej smsa :"zadzwonie pozniej" jak to przeczytalam normalnie rece mi opadly czy ja sie czepiam? czy naprawde nie mam powodu?ludzie no o co tu chodzi sory ze tak dlugo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mkj
rozumiem cie doskonale az za bardzo.... i dlatego niewiele ci pomoge.... Mam bardzo podobna sytuacje i powiem ci choc niewiem czy bedzie to pocieszeniem ze ja nic nie wywalczylam i sama mysze sobie z tym radzic wmawiajac sobie ze ona to tylko zwykla kolezanka i ze jej spoufalanie sie nie zaszkodzi naszemu zwiazkowi... niestety ja przegralam moze tY wygrasz wierze w Ciebie. jednak jedno chce ci wytlumacyzc byc moze on wtedy stanal po jej stronie dlatego ze po prostu wstydzil sie z ejego zdiewcyzna tak krzyczala ze ktos moglby pomyslec ze jest pod twoim pantoflem ... wiem ze tak nie jest ale faceci i ch meska duma... po prostu wydaje mi sie ze nie chcial sceny... ale z wszystkimi innymi obawami i smutkami.... qrde no na prawde cie rozumiem mam to samo i to jeszcze bardziej wscieka... pozdrawiam zycze szczescia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widok na morze
mysle ze ona czycha na okazje, zeby Ci go ukrasc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widok na morze
czyha mialo byc sorki ;) daj jej ostr膮 nauczke, niech spada na drzewo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nattka
z wygladu (moze to zabrzmi jak przechwalanie ale..) ona nie jest dla mnie zadna konkurencja, ja o tym wiem... ale te telefony, te glupie pytania do niczego nie prowadzace, to potrafi naprawde uszczypnac gdybym ja miala takiego kolege ktory by non stop do mnie wydzwanial to daje sobie reke uciac ze ten moj (jejku jak to zabrzmialo) by umarl z zazdrosci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
cofni臋ta w rozwoju, albo pokr臋cona. Id藕 si臋 leczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nattka
Ku*wa niecierpie jej poprostu nietrawie! to taki mega gruby pasztet z dupa jak 5 szaf... po tym incydencie w szkole jak mnie zobaczyla to zrobila taka milutka minke i powiedziala czesc i sie usmiechnela dziwka! co tu zrobic, nie chce mu robic obciachu...ale czuje ze cos powinnam zrobic...:(:( boje sie o moj zwiazek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
W 偶yciu nie zdarzy艂o si臋 mie膰 kolegi, przyjaciela, wszystko kojarzy si臋 z seksem, prawda ? Od takiej idiotki jak najdalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
niskie poczucie warto艣ci, biedactwo, cho膰 ona to pasztet :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
I masz racj臋, b贸j si臋 o sw贸j zwi膮zek, bo z takim bylekim nikt na d艂u偶sz膮 met臋 nie chce by膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja na twoim miejscu
po prostu tez bym sobie znalazla fajnego kolege( a moze juz masz) i np gdybym wiedziala ze popoludniu soptykam sie z chlopakiem to bym poprosila kumpla zeby wtedy ze dwa razy zadzwonil i pogadal ze mna:) raz nawet by wystarczyl:) usmiechalabym sie do sluchawki bylabym milutka:) Oczywiscie nie raz nie dwa razy tak zrob lecz kilka;) U mnie zadzialalo;) Z zazdrosci chlopak kazal mi nie gadc z tym kolesiem bo zarya no to ja na to... to ty zrezygnuj z kolezanki pfffffffff No i zrezygnowal:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miareczka
Przesadzasz i to bardzo. To 偶e kole偶anka z roku napisze smsa do niego lub zadzwoni z pytaniem o egz , nie znaczy 偶e ona chce ci go ukra艣膰!! To jaka艣 chora zazdro艣膰, jak bardzo musisz si臋 czu膰 niepewnie ,偶e wymy艣lasz takie rzeczy. Uspok贸j si臋 bo si臋 wyko艅czysz, nie podejrzewaj ka偶dej dzwoni膮cej laski o zarywanie twojego faceta!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
ten typ tak ma, my艣li 偶e pana Boga za nogi z艂apa艂 b臋d膮c r贸wnie偶 z kim艣 przeci臋tnym. Takie normalne kole偶anki tylko pot臋guj膮 wyobra偶enie tego typa o w艂asnej wyj膮tkowo艣ci.I wzmagaj膮 agresj臋, m贸j, jak 艢MIESZ dzwoni膰 do niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj do
dobra teraz to sie wkurzylam wez sie odwal od niej bo jak czegos nie rozumiesz to znie znacyz ze jest to glupie a osoba to mowiaca jest glupia kady ma inne problemy ona ma taki co Ci do tego ie potrafisz pomoc to po co tu wogole piszesz szukasz przyjaciol cyz co?? chcesz kogos powyzywac to stan sobie przed lustrem a nie tutaj to jest strona na ktorej sobie ludzie doradzaja a nie obrazaja kapujesz???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nattka
mkj dzieki :) niech ktos napisze co sadzi o tym wszystkim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
kretynka, chcia艂a艣 wiedzie膰, to prosz臋 , takie jest moje zdanie. Zazdro艣nica o nie wiadomo co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj do
no i dzikujemy ci bardzo za twoje zdanie i nie zapraszamy wiecej nara :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
I masz szcz臋艣cie, ch艂opak zachowa艂 si臋 delikatnie. Jak Ty poczu艂aby艣 si臋, gdyby on w trakcie normalnej rozmowy Twojej z koleg膮, zacz膮艂 si臋 wydziera膰 ? Ja na jego miejscy opu艣ci艂bym na zawsze kretynk臋. To jest topik, na kt贸ry ka偶dy mo偶e wej艣膰. I tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj
ciebie nikt stad nie wyrzyca po prostu nie jestes tu mile widziany ale takie sa juz typy ludzkie ze niektorzy lubie sie pchac tam gdzie ich nie chca tylko wsp贸lczuc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
wsp贸艂czu膰 to mo偶na tylko tobie. przekonasz si臋 za miesi膮c, dwa i mimo m膮drych rad, b臋dziesz biada膰 jak Ewelina - nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha. Jeszcze chwila, jeszcze jedno tak g艂upie zachowanie z twojej strony i ch艂opak powie ci cze艣膰. nikt normalny nie wytrzyma takiej g艂upoty i bezmy艣lno艣ci. jeszcze miesi膮c, pami臋taj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj
dzieciaku do kogo ty teraz mowisz do natki czy do mnie??? twoje zdanie jest nie powiem wazne jak kazde inne ale jesli jest oprawione w obelgi to nikt go nie bierze na powaznie a tego chyba nie chcesz bo w takim wypadku forum nie mialo by sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
pisa艂em do natki, ale ty si臋 uzna艂as za upowa偶nion膮, by mnie wyrzucac.Mo偶e jestem dziecinny, mam dopiero 25 lat, mimo to uwazam偶e jestem normalny.Ja z osob膮 kt贸ra na pocz膮tku zwi膮zku tak si臋 zachowuje, mysli tylko o czubku wlasnego nosa, nie chcia艂bym by膰. Jestem ze zr贸wnowa偶on膮 normaln膮, pogodn膮 dziewczyn膮. I takiej chc臋 , nie histeryczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj
alez ja to wszystko rozumiem i rozumiem ze TObie sie to moze nie podobac i ze mozesz tego nie rozumiec ale nie widzialam po prostu potrzeby obrazania autorki tego temau ajk to robiles na poczatku tyle a swoja droga to musze cie zmartwic ze kazda dzwiczyna jest w jakims stopniu histeryczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
udowodnij

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj
a s艂yszales kiedys o PMS ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
No wiem, nie udowodnisz. Moja Ania lubi poznawa膰 moich znajomych, przyjaci贸艂 ju偶 zna Lubi gadz膰 z lud藕mi na ulicy, lubi pomaga膰. Lubi si臋 艣mia膰. W艂a艣ciwie to pewnie napisa艂em to wszystko wcze艣niej, aby napisa膰 to ostatnie zdanie o niej. Wiem jedno, nie lubi臋 zo艂z takich jak natka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkj
ona nie jest zolza nie dostrzegles jednej rzeczy ze ona nie zrobila mu jazdy tylko zwierzyla sie na forum a Twoja Ania... coz gratuluje chociaz na prawde wierz mi ze i ona jest histeryczka byc moze mala ale zawsze, nie zrouzm mnie zle to wcale nie jest wada po prostu cecha kobiecego charakteru a skoro Ty widzisz tylko jej dobre strony to gratuluje wam obojgu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nattka
Ej ej ej prezesta艅cie, co Wy wyrabiacie? Nie ma sensu sie nawzajem obra偶a膰 do "ty jestes chyba" - dzieki ze wyraziles swoje zdanie, ja je szanuje jak najbardziej i na tym koniec, po co dalej wypisujesz jaka jest twoja dziewczyna itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nattka
Aha jestem zo艂z膮 bo boje sie o swojego faceta, na kt贸rym mi bardzoz alezy - ciekawe..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty jeste艣 chyba
do mkj prosz臋 przeczytaj wolno i spokojnie post natki i temat . Wolno i spokojnie.

Udost臋pnij ten post