Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mala

kobietki wejdźcie i napiszcie coś....................................

Polecane posty

Gość taka mala

Ostatni okres zaczął mi sie 30 grudnia,kochałam sie z moim facetem 31 grudnia w sylwestra,on nieskonczył we mnie tylko wyszedł(chcielismy spróbowac bez gumki z racju tego ż emiałam 2 dzien okresu)(wiem ż ewtedy mozna zajsc w ciaże wiem)wytrysk był pozamna......po jakmimś czasie kochalismy sie chwilse zaraz po grze wstępnej bez gumki(dosłownie PARE ruchów na początku sexu) potem reszte juz w prezerwatywie...po dniu poszłam do gina po postinor(bo ja bardzo schizuje:/choc niebyło wytryski ja sie bałam)wiec poszlismy,zarzyłam i .....nadal nie mam okrezu,cykl juz trwa od 30 grudnia 35 dni:( robilismy test wyszedł negatywny,i dalej sie boje ze sie tyle spóźnia:( moze sie spóźniać tyle po postinorze?? (brałam to juz pół roku temu i nierozregulowało mi to cyklu) ? dzis powtarzam test,jak wyjdzie negatywny to nie ma obawy? z góry dzieki na posty

Gość mysle ze nie
powinnas sie martwic. okres sie spoznia, bo sie stresujesz, bedzie ok. 3mam kciuki :)))

Gość taka mala
dziekuje za posta,i tak sie martwie taka babska natura pozdrawiam

Gość Tralalala..
Nie martw sie...Musi byc jakis inny powod braku miesiaczki.

Gość taka mala
może i tak bo wkoncu nieskonczył w emnie,tylko ja balam sie o te płyny ejakulacujne(może źle napisałam) może troche zabardzo sie boje,a to też nie zdrowo

Gość Tralalala..
Jak bedziesz zyla w takim bezsensownym stresie...to biedne okresisko ci sie moze spozniac z tego wlasnie powodu. Zapomnij o tym...wszystko bedzie okey...jest okey....

Gość taka mala
każda kobieta ma obawy pzred niechcianą ciążą,nawte jak wszystko jest poprawie w łożku,zabezpieczenie itp niebed esie tak martwić,mój facet też mi to powtarza życze miłej niedzieli

Gość spox
po postinorze i ze 3 miechy możesz mieć zaburzenia miesiączkowania, przynajmniej ja tak miałam

Gość mydelko fa
ja mam cale zycie zaburzenia i zyje..

Gość spox
nie wiadomo tylko jak długo...

Gość taka mała
robiłam 2 test wynik negatywny a okresu nie ma,niewiem cyz niezrobie 3 raz,moze juz przesadzam;/

Gość kinga2
nie stresuj sie to okres przyjdzie pozatym jak on wyszedł w pore to małe ryyko choc z tym okresem nic nie wiadomo kazdy ma inny buziaki

Gość Majkeczkak
głowa do góry :) bedzie dobrze:) trzyama kciuki :):) i wiem ze dobrze to mowic, ale nie martw sie :):) (a calym tym stresem jeszcze "dolewasz oliwy do ognia") pozdrawiam :)

Gość taka mała
dziękuje wam dziewczyny za słowa otuchy :* zawsze miałam okres ok 12-15 snia meisiaca,dostałam go początkiem grudnia,a potem 30 grudnia,i dalej nie mam :(,moze i przesadzam,nieiwem,moz eznów zrobie test hcoć niewiem po co skoro robiłam juz 2,ale to ze sie spóxnia mnie przeraża..... pozdrawiam was

Gość taka mała
teraz mam jakiś dziwny śluz,takie planienia brązobe,niedużo ale sa czasem krew ale malutko tak z eprawie nic:( boje sie:(

spokojnie, te plamienia to pewnie pierwszy objaw okresu:-) ja miałam podobną sytuacje co Ty, mój cykl trwał juz 36 dni a zazwyczaj to było poniżej 29 normalnie już płakałam, jak mi się wreszcie okres pojawiła, uff co za ulga ceszyłam się jak wariatka, chociaż zwijałam się z bólu, tego dnia wzięłam pierwszą tabletkę anty która od 2 miesięcy czekała w szufladzie bo nie mogłam się zdecydować czy zacząć, od tej chwili (3 lata temu) jest wszystko ekstra, koniec z ograniczeniami, prezerwatywami, okres jak w zegarku, zero bólu, lepsza cera, polecam!! choć powiem szczerze jak w odpowiedni wtorek w południe nie mam okresu to zaczynam się bać, niepotrzebnie bo okres zawsze pojawia się do wieczora, ale taka natura...

Gość taka mała
niewydaje mi sie ze ,,wypisuje głupoty'' :/ atkana ja te zmam około 29 dniowe cykle zazwyzcaj a tera zjuż czekam tak jak ty około 30 pare dni mam nadzieje ze to to czego bardzo chce,hcyba jak nigdy...okres

Gość odświerzamm

Gość taka mała
nie mam go dalej niepojawil sie:(,mam tera ztakie jakby plamienia,wczoraj anwet było troche krwi takl jkaby zaczynal mi sie okres,(własciwie takie plamienie)a tu dzs juz nic nie ma,tylko śluz,taki brązowy czasem troszke krwi ale malutko:(albo gesty ciemny żólty,wciaż czekam,chce zrobic test w sobote(to bedzie jzu 3(2 negatywne()i iewiem jak wyjdzie negatywny to sie nie bac?? to takie??cos o tym czytałam ale to ma wystapic zamaist okresu??bo niewiem,1 raz tyle czekam:(

Gość taka mała
:(:(:(i nic:(

Gość taka mała
:(:(robie dzis test:(jak wyjdzie negatywny to juz nie wiem czy sie martwic czy nie???????? jets tu ktos ze mną:(?

Gość taka mała
zrobiłam test wyszedł 3 raz negatywny

Gość taka mała
dalej nie mam okresu kobiety napiszcie cos:(

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Proponuję wizyte u lekarza, bo skoro 3 razy wyszedł Ci negatywny test to musi byc jakis inny powód tego, że nie masz okresu.

Gość taka mała
przedwczoraj poleciała mi krew,juz myslalam ze to okres a jednak nie:(