Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donka9

8 MINUT BUNS i 8 MINUT LEGS

Polecane posty

jezeli ktos moglby przeslac mi na meila te cwiczenia bylabym wdzieczna bardzo:) megamyszka@op.pl dzieki serdeczne:)

Gość moniSSSka
jak ktos ma to niech wrzuci na serwerek cwiczenia na nogi ok? ja wrzuce cwiczenia na brzuszek..

Gość cwiczonka
mam ogromna prosbe niech ktos wrzuci wszystkie te filmiki na serwer i poda strone.z gory dzieki!

Gość malutka smutasińska
hej dziewczeta...sciagnełam cwiczenia na nogi i roamiona..ale nie moge znaleźc na brzuch i posladki, może któraś z was my podesle ???mój e-mail Oliwia2625@wp.pl...i mam jeszcze jedno pytanie...po ściągnięciu te filmy moge przechowywac tylko przez 7 dni ???

Gość upupup

Gość moniSSSka
nie, mozesz trzymac ile sobie chcesz, tylko plik ten utrzymuje sie na serwerze 7 dni :) wlasnie zalaczam cwiczenia na brzuszek, tylko zalaczam to na serwer na ktorym niestety trzyma sie 24 H , wiec dziewczyny spieszcie sie :)

Gość maxmara37
i ja się przyłączam do prośb .. chciałabym linki do ćwiczonek na posladki i nogi . Wczoraj sciągnęłam na brzusio a dzisiaj .. szlaban , serwer pusty:((

Gość chce cwiczyc
kochane dziewczyny,jesli ktoras z was sciagneła pelen zestawik to bym bardzo była wdzieczna gdyby ktoras z was mi na maila posłała:ewelinas22@interia.pl bo juz tam gdzie Mendosita umiesciła do ciagniecia,juz niestety nie ma;/ a bardzo mi zalezy na tym,chyba ze umiesci ktos na serwerze to sciagne pozdrawiam wszystkie:)

Gość chce cwiczyc
tzn.na brzuch,boczki,nogi i pupe pozdrawiam:****

Gość czarnullla
hej! mam mala prosbe ... jezeli ktoras z was ma juz caly zestawik cwiczonek to bardzo prosilabym o przeslanie mi ich na maila ;) to on : mandarynka_ap@o2.pl z gory dzieki sa mi bardzo otrzebne:)

Gość Mariex
dziewczyny pzreslijcie mi te wszystkie cwiczenia na mojego maila bo ja zadnego filmu nie moge ściągnąć mail: frycia92@op.pl prosze to jest dla mnie wazne, z góry dziekuje