Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa..

Czy macie jakieś zdjęcia najpiękniejszych kobiet w ciąży ??

Polecane posty

Dziewczyny,nie warto sie stresowac opiniami niedorozwinietych facetow.Jestem zdania,ze kobieta w ciazy jest bardziej interesujaca.No,ale wasze zony ,,tepaki,, beda rozepchane jak orki.Beda lezaly na plazy i moze ktos nakreci kolejny odcinek ,,Uwolnic Orke,,:D:D:D:D Nie widzicie piekna kobiety tylko czubek wlasnego nosa. Wasza inteligencja jest ponizej dopuszczalnej normy,szkoda slow na was. >Grzywa🌻😘 >Brzusio🌻😘 >Luckylady🌻😘 Pozdrawiam

Luckylady jest bardzo ładną kobietą i ciążą jej bardzo służy :) Poprostu promienieje . . . Zdjęcia są poprostu przepiękne . . . A te w bieliżnie hmmm....nawet mój osobisty mąż uznał że bardzo seksownie :) A te błazny co wypisują te niepochlebne farmazony . . .poprostu szkoda słów i nerwów .... Pozdrowionka PS : Życzę wszystkim kobietom i im mężom takiego wyglądu w ciąży ja Lucky ;)

O rany dziekuje Az sie czerwienie teraz! Ale zeby wszystko bylo jasne - to tylko zdjecia :-) Sama widze po skorze ze sie nieco napina a i nawet cellulitisik sie tworzy i udka tyja i ciaza generalnie nie jest sprzymierzencem sex-appealu, ale jestem pewna, ze jesli sie poswieci sobie nieco czasu, albo po prostu starannie dobierze ubranka, to nawet w ciazy MOZNA wygladac ponetnie!! Jak ktos jest b. puszysty, to ciaza nie przyda uniwersalnej, czysto seksualnej atrakcyjnosci. Ale jeśli ktoś ma charakterek, błysk w oku i dobrą figurkę, albo chociaż niezły fragmencik ciała (a taki każdy ma), to mozna i w 9 miesiacu byc kobieta wzbudzajaco pociag seksualny. To nie jest samo cialo! To jest zwiazane z atmosfera jaka wzbudzasz, jak spogladasz, jak chodzisz i jak sie czujesz... Kobiety w ciazy MOGA byc bardzo SEXY i piekne. Ja ciagle jeszcze potrafie sie tak ubrac, ze podobam sie sobie w lustrze, ale widze juz ze niektore stroje, w ktorych wczesniej bylam laseczka, powoduja raczej pingwinowy look. Ale nie martwie sie! Bo bycie sexy jest fajne do zdjecia, do kolacji i powitania faceta jak wraca z pracy oraz do wyjazdu weekendowego. Na codzien ubieram dzinsy i pingwin-image w ktorym czuje sie swietnie i szczesliwie. Jestem dumna z brzuszka, nawet jak specznieje jeszcze bardziej. Tam jest moje dziecko! Wiecie jakie to wazne??? Cala przyszlosc swiata zalezy od naszych dzieci!! A MY dbamy o to, aby dzieci byly dobrymi ludzmi - juz teraz je kochamy i sie dla nich staramy. Dzieki temu bedzie wiecej radosci na swiecie i harmonii. Dla nas wszystkich!! Oto prawdziwe piekno swiata! To zycie jest podniecajace a nie samo cialo. Pomaranczki nie badzcie zlosliwcami. :-) Pozdrawiam Kolezanki moje :-)

Dziewczyny co tu dużo gadać .... szczena opadła mi do ziemi! Wszystkie (słownie: WSZYSTKIE) wyglądacie po prostu bosko! Powinnam oddać Wam nicka bez mrugnięcia okiem. Ja jestem mamą dwóch nielatów. W pierwszej ciązy wydawało mi się, że byłam gruba jak stodoła. Marudziłam, narzekałam, kręciłam nosem ... w 9 mies. ważyłam \"aż\" 62 kg :( hie hie hie. Za to w drugiej \"tylko\" 85! ;) :D :D :D Nie mam pojęcia jakim cudem zarówno za pierwszym jak i za drugim razem w ciągu 3 miesięcy po porodzie odzyskałam figurę sprzed ciązy. Naprawdę wyglądacie cudownie. Szczerze mówiąc aż troszeczkę Wam pozazdrościłam i pomyślałam sobie, że z chęcią poznałabym Was w realu. Niestety - to chyba już nie mój czas na kafeterii. Buziaki!

Gość pomarancze z wrazenia
przestały pisać

Gość Gruba i nieszczęśliwa
Jestem w 7miesiącu ciąży i już przytyłam 20 kg, jestem przerażona, nie wiem co się ze mną dzieje:(:(:(:(:( Przed ciążą ważyłam 20 kg, może przytyłam aż tyle przez to, że ciągle chce mi się jeść, nie mogę się pohamować:( Moja piękna, szczupła koleżanka w ciąży też nie wygląda najlepiej, ma rozstępy, bardzo przytyła, włosy jej się przerzedziły i wyskoczyły pryszcze, więc drogie panie nie generalizujmy:)

Gość czczczarnaaaa
tak jest-brawo Lucky :-) mysle ze tym idiotkom wszystkim sie łyso zrobilo bo nawet nie bedac w ciazy daaaleko im do Ciebie :-) az zamilkly z wrazenia ;-)

Gość do grubej i nieszczesliwej
To nie zryj tyle,to ze jestes w ciazy nie oznacza,ze masz wpierdalac za dwoch.Za dwoch ty masz myslec!!!!!!!!!!!!!! Tez jestem w ciazy,ale jem malo,ale czesto i sie nie rozpycham. Pozniej bedziesz wygladac jak napisala Sylwia 26 ORKA Pozniej urodzisz i nie wstyd ci pozniej z wielka dupa chodzic na spacer? Kobieto lato sie zbliza a ty z dupa nie bedziesz mogla sie z fotela ruszyc.Ciaza to nie choroba to stan wyjatkowy,ja mam rowiniez rozstepy ale czy ktos ci karze pokazywac brzuch? Ty masz wygladac jak kobieta a nie jak ORKA !!! Ubierz sie stosownie,zrob sobie delikatny makijaz,uczesz sie ladnie zrob cos z soba a nie sie uzalasz. Szkoda slow na takie jak ty ,naprawde

Gość do grubej i nieszczesliwej
A poza tym,ty sobie w muzgu zakodowalas,ze musisz jesc,dziecko nie chce tyle uwiez mi. Nawet jesli troche zaburczy ci w brzuchu to nie boj sie,ze dziecko jest glodne ono sobie da rade bez twojego jedzenia. Zobaczysz jak urodzisz zostanie ci mnustwo kilogramow do zrzucenia i wtedy bedziesz nieszczesliwa.

\"do grubej\": Rany ale sie uwzielas. Nie po to pisze babeczka \"ratunku przytylam 20 kilo\" zeby jej teraz dawac po uszach ze \"zre\" Tak to jest ze czesto nie da sie powstrzymac tego uczucia glodu!! To nielatwe miec taka zelazna dyscypline. Niektórzy naprawde od samego patrzenia na czekoladki tyja! To prawda, ze trzeba sie starac kontrolowac, zeby nie jesc za duzo, zeby nie utyc, bo to szkodliwe dla zdrowia i nieestetyczne, ale nie mozna przesadzac. Niektorzy naprawde maja tendencje, albo sie zapomna. Czy wszyscy tacy swieci sa? Bo ja nie. Niby wszystko wiem ze sie nie powinno zrec slodyczy, a codziennie daje sie skusic na gniazdko z lukrem. To przypadek, ze moje cialo nie reaguje na to bardziej. Gdyby nie geny to tylabym pewnie i nadal wp.. bym te gniazdka z lukrem. Sa takie dobre. Ale oczywiscie badzmy spokojne! Trzeba sie starac - to cos da. Zaufajmy sobie i starajmy sie cos dla siebie robic. Grubaski - naprawde postarajcie sie swiadomie dobierac pokarmy. Napewno przyniesie to skutki. Ciaza faktycznie raczej nigdy nie bywa zbawienna dla ciala, a w 100% to juz na pewno nie! Ale zawsze mozna sie starac i powolutku realizowac plan zdrowego zywienia a w miedzyczasie ladnie sie ubierac i starannie dobierac makijaz. I nie przejmowac sie glupimi komentarzami, tylko otaczac sie przyjaciolmi. W ogole i tak wiem, ze mnostwo kobiet jest atrakcyjnych nawet w ostatnich okresach ciazy, tylko moze ubiorkiem tego nie eksponuja i preferuja wygodne rzeczy! Bo to przeciez im sie nalezy. Ale gdyby tylko chcialy, ubralyby sie tak, ze obejrzalby sie za nimi niejeden facet :-) Kobitki nie w ciazy! Zrozumcie nas - jedne dbaja bardziej, inne mniej ale i tak najwazniejsze dla nas sa nasze dzieci (tak samo jak my i nasi mezczyzni). Jak bedziecie w ciazy to naprawde latwiej wam bedzie zrozumiec... A kobitki w ciazy - dbajcie o siebie zebyscie byly laseczkami :-) To na rowni wazne z dzieckiem :-)

LuckyLady - uuuu ... odległoś niemal kosmiczna. Mieszkam prawie na Mazurach, więc Poznań absolutnie mi nie po drodze. Szkoda. Jednak jesli potrzebowałybyście mądrali na tym topiku to zgłaszam swoją kandydaturę ;) :) Dziś umyślnie zajrzałam na ten topik aby znów popatrzeć na Was i pozachwycać się Waszą urodą. Jestem przekonana, że połowa kafeterianek nie wyglądała w czasach swojej świetności tak dobrze jak Wy w ciąży. Wiem co mówię - Estetka mi na drugie.

Gruba i nieszczęśliwa - > w tej chwili zapomnij o wadze. Nie przejmuj się nią. Nie przejadaj się, zrezygnuj ze słodyczy. Cukier masz również w owocach. I spceruj, spaceruj, spaceruj. Jeśli możesz ćwiczyć - poruszaj się nieco, wówczas łatwiej urodzisz dzidziusia. Już wcześniej pisałam, że w drugiej ciąży przytyłam haniebnie, ale wierz mi - w ciągu 3 miesiecy znów byłam bardzo zgrabna, bez cienia nadwagi. Jeśli będziesz chciała to na pewno po porodzie schudniesz. Teraz się nie zadręczaj jakąś głupią wagą ... ...

Gość Gruba i nieszczęśliwa
Luckylady nie dość, że ładna to jeszcze sympatyczna. Staram się hamować i muszę zaznaczyć, że nie opycham się bombami kalorycznymi, przytyłam tak dużo z innego powodu, ale niestety sama nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że po porodzie schudnę, słyszałam, że sporo się chudnie podczas karmienia dziecka piersią. Byłam bardzo zadowolona ze swojej wagi, chciałabym do niej wrócić:( Myślę, że zajmowanie się dzieckiem, chodzenie na spacery również pochłania sporo energii, dlatego myślę, że już samo to pozwoli mi schudnąć. Jeśli nie będzie żadnych problemów będę rodziła naturalnie, przy samym podrodzie mogę stracić 12 kg, pocieszam się tą myślą:D

przy porodzie 12 a w następnych 3 dniach kolejne 5. Nie marudź. Będzie dobrze. Karmienie piersią pobudza macicę do szybszego \"zwijania\" się. Natomiast z tym chudnięciem w czasie karmienia to wieeesz ... trochę średnio. Właśnie w czasie karmienia trzeba się zdecydowanie lepiej odżywiać.

Ja w pierwszej ciazy przytylam 26 kg i troche czasu potrzebowalam,zeby zgubic.No niestety zostalo mi 5 kg,ale z wlasnej winy. Poniewaz,nie umiem sie oprzec slodyczom.Przy pierwszym dziecku wchlanialam duzo slodyczy teraz kwasnie,ostre,pikantne. Urodzilam zdrowa,duza coreczke.Nie karmilam dlugo,ale mam przyklady w rodzinie,ze te co karmily piersia szybciej schudly. Nie znaczy,zeby sie zaraz po porodzie odchudzac. Odzywiac sie zdrowo,unikac slodyczy,lepiej zjesc jakis owoc. Teraz jak urodze,chce karmic jak najdluzej,zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce,ale wierze w to ze szybciej dojde do swojej wagi,po drugie mleko matki jest zdrowsze dla dziecka,a po trzecie po co placic za mleko,ktore nie dosc,ze jest drogie to starcza na 3 dni. Takze do tej co martwi sie o swoja wage,glowa do gory i zobaczysz dojdziesz do swojej wagi. Pozdrawiam 🌻🌻🌻🌻

Gość kokokokoko
http://gwiazdy.wp.pl/gid,8178140,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=11 mnie sie ta ciaza podoba :P

Mnie sie tez podoba i powiem Wam coś jeszcze. Facet idący z partnerką, która ma śliczny okrąglutki brzusiao jest dumny ja paw:) Myśli sobie \"...patrzcie!!! to moje dzieło. Jestem prawdziwym facetem...\" Mój tak ma:)

nie czytalam wszystkiego, ale niektore posty mnie przerazily. bycie w ciazy to cudowna rzecz, nie moge sie doczekac mojego drugiego razu i juz ubolewam, ze to bedzie moj ostatni. bo chce miec dwoje dzieci. i jak mozna powiedziec, ze kobieta w ciazy wyglada brzydko odrazajaco itd..... chyba tylko ktos niedowartosciowany albo pozbawiony uczuc...

luckylady- fajna strronka z blogiem:) moge dorzucic moje fotki z ciąży, ale nie wiem jak:( moja córeczka kończy dziś 7 miesięcy a ja sama urodziłam się w maju:) trzymam za was kciuki:D i zyczę mnóstwa uniesień związanych z tym mistycznym stanem:) Jesteście PIĘKNE! Kobieta nigdy nie jest tak piekna, jak w ciąży, ale - do pomarańczowych niców!!!- trzeba mieć odrobinę wrażliwości na piękno w ogóle, zeby to dostrzec. Wam pewnie i motyl wydaje się obrzydliwym robalem...

Bumpy --- slij fotki na luckylady@o2.pl a beda jeszcze tego samego dnia :-)

>Luckylady Masz termin porodu w moje ,,18-ste,,urodzinki Buzka dla ciebie😘😘😘

Gość paulika
Do Luckylady-twoja stronka jest super! .Gratuluje ! Moze kiedys się zdecyduję i prześlę ci swoje fotki z brzuszkiem .

Gość ordonq
NIE ROZUMIEM WAS.. I WY BEDZIECI EKIEDYS MATKAMI.. KOBIETA W CIAZY JEST GRUBASKA!!! PRZECIEZ TO NIE JEST TLUSZCZ.. JAK MOZNA KOBIETE W CIAZY POROWNYWAC DO OTYLYCH LUDZI.. DOTYKALYSCIE KIEDYS BRZUSZKA CIEZARNEJ KOBIETY?? PRAKTYCZNIE NIE MA TAM ANI GRAMA TLUSZCZU.. TAM JEST DZIECKO!!! A NIE TLUSZCZ.. ALE WY JESTESCI EOGRANICZONE... KAZDA CIAZA PRZEBIEGA INACZEJ... ZALEZY TEZ DUZO OD NASTAWIENIA.. JA WSPOLCZUJE WSZAYM PRZYSZLYM DZIECIOM... -MAMO JAK WSPOMINASZ CIAZE? -BYLAM GRUBA NAPUCHNIETA ... WSZYTSKO PRZEZ CIEBIE WYGLDALAM JAK KROWA?? TAK TO CHCECIE WSPOMINAC.. CHYBA JESTESCIE JESZCZE BARDZO NIEDOJRZALE....

Gość karalju
Osobiście uważam, że każda kobieta w ciąży jest piękna, Sama osobiście zajmuję się fotografowaniem koniet w ciąży. Zapraszam wszystkie przyszłe mamy na sesję do Czestocowa.

ups.... ale jaja.. a ja przytylam duzo... i sie wcale tego nie wstydze.... ...i nikomu to nie przeszkadza.... ale powiem tak... mieszkam za granica a tu kazdy przechodni normalnie glaskal by po brzuchu ciezarnej... przykro mi to mowic ...ale Polska jest daleko do tylu nawet pod wzgledem opinii do kobiet w ciazy... strasznie szkoda mi ze sa tak podli ludzi jak pomaranczki na 1 stronie.... :O pozdrawiam...

kobieta w ciązy może wyglądac bardzo pieknie i seksownie wystarczy dbac o siebie i fajnie sie ubrac ja dbam o siebie jem dużo i jestm w 31 tc przytyłam 9 kilo mam tylko piłeczke przed sobą ani grama cellulitu ani uda ani pupa nie nabrały tłuszczu

hej ufliczek! Widzę, że dalej masz doła :) . Nic ku lepszemu nie idzie?