Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach to ja

DO PANÓW!! Co sądzicie o ROZSTĘPACH ??????

Polecane posty

Gość Ach to ja

Ma je niemal każda kobietka- na piersiach, na udach, na posladkach, niektóre na krzyżu... Przeszkadzają Wam one?? Widzicie je wogóle?? Co myślicie jak je widzicie?? Są ładne, brzydkie, ciekawe, odrażające?? Czekam na odpowiedzi :)

Gość kamil 22
sa spoko

Gość Ach to ja
;) znaczy sie nie szpecą kobiety??

Gość richterin barbara salesch
Myślę , że jak facet kocha jakąś kobietę , to może i te rozstępy widzi , ale nie przeszkadzają mu. Natomiast jak się patrzy na obcą kobietę jako krytyk i koneser piekna , to widzi to jako mankament. Ot i wszystko

Gość richterin barbara salesch
To tak samo jak np. z samochodem. Jak człowiek ma swój ukochany samochodzik (np. mój ojciec tak kocha swój samochód , dba o niego , myje , pielęgnuje , pastuje i nie wiem co jeszcze) , to patrzy na niego jako na całość , jako na coś , do czego ma sentyment i czego by nie zamienił na żaden inny samochód - więc nie widzi tych różnych rys , zadrapań. A jak przyjdzie sąsiad , który interesuje się motoryzacją , to nie widzi tego sentymentu , tylko widzi - obiektywnie - maszynę , wiekową , z uszkodzeniami

Gość Ach to ja
Hmmm... No ale np.: widzicie dziewczynę, z którą jesteście jakiś czas już, i widzicie ja w stroju ką pielowym, albo piżamie... I co?? Co na ten temat myślicie ??

Gość who_
Przyklad z samochodem jest genialny :D, i bardzo bardzo prawdziwy i przekonujacy :D Czyzbys mieszkala w Niemczech "Richterin Barbara Salesch" :)? Znam ten program, jest strasznie tandetny, ale duzo ludzi to oglada.... Pozdrawiam :)🖐️

Gość Ach to ja
Zgadzam się z tym przykładem;) Przekonujący:) Ale chciałabym więcej opinii!! Panowie, piszcie!! :D

Gość yasar
Mi to nie przeszkadza wazne zeby dziewczyna byla dobra kochana to niema znaczenie dlamnie zadnego .Jak kocham to niezuwazam takich rzeczy.Ona we mnie tez napewno nie bo tez mam jakies mankamenty urody.

Gość Ach to ja
EJŻE- Panowie, co jest z Wami??

Gość Ach to ja
HALO!!:) Czy nikt nie ma ochoty napisac co o tym sądzi??

Gość PanM
Są nieestetyczne... Ale tak samo kobietką może się nie podobać, że facet ma odrobinę brzuszka... Tacy już jesteśmy - faceci to wzrokowcy! PanM

Mój ukochany tego nie zauwaza. Co więcej, jak kiedys na plazy specjalnie mu pokazalam dziewczyne z duzym cellilitem i rozstepami [wiem, ze to bylo chamskie, ale to byl eksperyment ;) ] to powiedzial, ze nie wie o czym ja mowie, ze on nic nie widzi i nie zwraca na takie rzeczy uwagi :) Poza tym mezczyzni tez mają rozstępy!! Mi by to nie przeszkadzalo u mojego ukochanego :)

Moj facet ma rozstepy na plecach, bo tak szybko rosl jak byl nastolatkiem, ze mu skory nie wystarczylo :D A ja nie mam, cale szczescie. Zgadzam sie jednak z przedmowcami - jak kocha to mu nie przeszkadza albo w ogole nie zauwaza ;) Z facetow sabowiem czasem tacy wzrokowcy, ze nawet jak sobie kupisz cos nowego albo zmienisz wlosy i sie pytasz \"No i jak..?\" to on sie pyta \"A o co chodzi..???\" :D

Gość chce sie wyzyc
nie martw sie tylko z powodu rozstepow facet cie nie rzuci :P

Gość Ach to ja
ŻADAEN PAN NIC nie wiem o rozstępach?? Nie ma swojego zdania??

Gość Ach to ja
No i nikt NIC nie wie!! Niby z jednej strony to dobtrez,że nie zauważacie rozstępow...ALe ja już sobie kupiła odpowiedni kremik...

Gość Ach to ja
No, Panowie!! Rozmawiacie o piersiach, myszkach, Włosach itp.. AO ROZSTĘPACH, TO CO?? CISZA :>

Gość Cathy26
Nie mam rozstępów...