Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziiiwna

asymetira pochwy

Polecane posty

Gość dziiiwna

witam to moze sie wydac bardzo dziwne ale odkrylam ze moja pochwa jest asymetryczna normalnie przestraszylam sie nie na zarty chodzi o to ze jest nie ustawiona pionowo ale troszeczke na lewo jak uwazacie czy to moze przeszkadzac w stosunku?? czy moze to byc spowodowane krzywym ustawieniem midnicy gdyz jedna noge mam troszke krotsza od drugiej (ok 1-2cm)? blagam o jakies opinie pozdrawiam

Gość dziiiwna
up

Gość pikuś
a ty już uprawiałaś seks?

??????????????????????? nie czaję pytania wogóle :O :D ja tam mam tyłozgięcie macicy ale gdyby mi tego lekarz nie powiedzial to sama bym na to nigdy nie wpadła :P

Gość dziiiwna
nie jestem dziewica a kapnelam sie wkladajac tampona nie jest to jakies zgiecie tylko takie przekrzywienie lekkie na jedna strone

Gość Malinia
Jesteś całkiem normalna, jak masz wątpliwości to idź do ginekologa i go o to zapytaj. Przecież są i faceci którym członek odstaje w inna stronę czy lewa czy prawa. Tampon to nie wyznacznik. Czy widziałaś kiedyś pochwę i jej układ np. na obrazku przecież do pochwy wchodzi (wpada i ogranicza pochwę od góry od strony brzucha) macica i stad może kształt pochwy ci się wydał nierówny. Może masz rzeczywiście problem ale jeżeli ci to przy współżyciu nie przeszkadza to po co się martwic nie potrzebnie. Pochwa jest rozciągliwa przystosowuje się do kształtu który w niej jest, tampon, penis czy w czasie porodu dziecko. Macica się przy np. stosunku podnosi bo normalnie pochwa ma chyba coś około 6-8 cm a penis czasami duży wchodzi bez problemu. Poszukaj informacji o kształcie pochwy albo zapytaj ginekologa.

Gość dziiiwna
dzieki za odp

Gość dziiiwna
moze jeszcze ktos cos doda>?

Gość --LOL--
Dziwna - a sprawdzalas czy ta asymetrycznosc dotyczy tylko pochwy ?

Gość dziiiwna
tzn co masz na mysli?? ze w ogole miecnice krzywo moge miec? mozliwe poszlam do lekarza ze mam jedna konczyne dluzsza (patrzac po spodniach ok 2cm) a on wyslal mnie na przeswietlenie kregoslupa no i wyszlo mi ze prosty jest ja jesem juz zdezoreintowana a boje sie isc do ginekologa

Gość lollllllllllaaaaaaaa
bu nikt takiego czegos nie ma bo mnie to interesuje gdyz chyba w okolicy pachwiny mam guzka alb jakias przepukline w ogole jenda strona jest wieksza, boje sie gina pojsc powiedzcie cos czy moge byxc nie polodna albo cos?

Gość ej ja też mam
i nigdy nie myślalam,ze coś jest nie tak. tez to zauwazyłam podczas wkładania tamponu- w pewnym momencie wchodzi bardziej w którąś tam stronę, nie wiem nawet w którą, bo się nie przejmowałam tym nigdy. Myślę, ze to chyba normalne. Tak samo przy spiewaniu mam wrażenie, że jedna strona tchawicy jest bardziej otwarta. Może to coś jak krzywa przegroda w nosie? ;) Ale człowiek przecież nie jest do końca symetryczny!

Gość dziiiwna
o matko ale ja sie i tak boje

Gość dziiiwnayp