Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiona 27

zdradzam

Polecane posty

Gość pogubiona 27

zdradzam męża, mam wrażenie, że z miłością mojego życia

Gość pogubiona 27
sama nie wiem. chwalic nie ma sie czym. wyrzutów sumienia nie mam

Gość Dodo..
Rob co uwazasz...twoje zycie...do ciebie naleza konsekwencje tez...

Gość mini28
robie to samo, zdradzam i czuje sie z nim najszczesliwsza na swiecie....tyle ze on ma rodzine i ja rowniez....

Gość oj wy głupie baby

żebyście sie w piekle palily żywcem!

Gość Forum Życie Uczuciowe...
...zaprasza

Gość oj wy głupie baby
o właśnie seriali..coś tam bez przesady z tym piekłem ale miłe panie nie podchodźcie tak do tego, bawcie się dobrze i to wszystko

a czy On mysli o Tobie podobnie powaznie, czy moze ma znacznie luzniejszy stosunek do calej sprawy?

pomyslałyście o swoich mezach, o rodzinie? Nie zycze Wam abyście kiedylokwiek były zdradzone, może jeszcze za młoda jestem na ta\\kie osady, ale przed chwilą doświadczyłam czegoś takiego tzn. zdrady...i nikomu nie życze...najgorszemu wrogowi...

Gość mini28
obys miala racje chcialabym sie otrzasnac powiedziec sobie nie spotkam sie z nim i sie naprawde z nim nie spotkac .....tyle ze to juz trwa ponad rok.....i nic sie nie zmienia....

Gość oj wy głupie baby
jovan poczekamy aż ochłoniesz

pewnie masz racje jak ochłone to innym kiem na to bede patrzyła ale póki co nie chce mi sie życ.

różyczka - pogarda to bardzo nieładne uczucie. Może zachowaj takie komentarze dla siebie? pogubiona 27 - jeśli możesz przestać to przestań. Prędzej czy później zapłacisz cenę, niezależnie od rozwoju sytuacji. Im później tym większą. Trzymam kciuki.

Gość oj wy głupie baby
to ja ci jeszcze powiem jedno...nie warto oby nie myśleć, wiem że łatwo mówić ale tak jest. żaden kut nie jest wart łez kobiety

Gość takie jedno babsko
też kiedyś myślałam jak większość z was, dzisiaj wiem jedno - nic nie dzieje się bez przyczyny ... jeśli kobieta w związku dostaje to czego oczekuje nie szuka przygód "na boku" - to samo odnosi się również do facetów wiem, że zaraz powiecie - trzeba rozmawiać - a co jeśli te rozmowy nie przynoszą skutku ???? albo, że jeśli jest źle trzeba się rozwieść, ale to też nie jest takie proste jeśli są dzieci ....

są w zyciu takie chwile, że na prawde nie chce się zyć... moja chwila właśnie nadeszła.

Gość oj wy głupie baby
dokładnie, taka jedna babka ma racje

wydaje mi sie czy Wy usprawiedliwiacie zdrade?

Gość oj wy głupie baby
ja tak co do tych chwil to słońce ja mam takie od 3 lat

prostata- zdrada to bardzo nieładne zachowanie.... może jakoś trzeba to zwalczyć? nie rozumiem jak można mając u boku kogoś bliskiego, iść z innym do łóżka...?! to nie można wyjaśnić sytuacji i powiedzieć już Ciebie nie chcę, bo spotkałam innego, bardziej atrakcyjnego, pociągającego etc? a nie szmacić się po kątach... jeśli wiążesz się z kimś to chyba coś czujesz, a jeśli czujesz to powinnać być fair...

chyba świat schodzi na psy...bez urazy. moze z czasem też bede tak robic? a dlaczego? bo już życie mnie tego nauczyło żeby nikomu serca nie oddawać...CAłEGO SERCA I CAłEGO żYCIA.

Gość oj wy głupie baby
bo trzeba być egoistą i to większym niż nam się kiedykolwiek wydawało

Gość jestemjakajestem
jeśli są przyczyny - to znaczy że nie jest dobrze. Jeśli nie jest dobrze - to po co z kimś być? Dzieci? Dzieciom będzie lepiej jeśli rodzice się rozejdą niż jeśli będą tkwić w chorym związku. Bo związek w którym jest zdrada jest chory według mnie. Moje zdanie: chcecie się spotykać z tymi facetami to się spotykajcie. Ale najpierw załatwcie sprawy ze swoimi mężami. Bo ich krzywdzicie. Bardzo.

Ale to wszystko nie tak miało wyglądac? po to się czlowiek z kimś wiąże aby być wiernym do konca, a może miłości już nie ma?

Gość mini28
chyba tak jest najprosciec zyc dla siebie nikomu nie dawac serca zycia...ale jakie to zycie bez milosci, bez uczucia zdrada jest zla ale jak uwolnic sie od zla ktore daje tyle szczescia

Gość oj wy głupie baby
jovan --> nikt nie powiedział, że zycie jest proste ide bo plują :o 🖐️

nikt nie powoedzial, że zycie jest proste, ale jak czlowiek doswiadczy tego na wlasnej skorze to dpoiero jest w stanie to zrozumiec? pytanie do autorki-----> bylas kiedyś zdradzona?