Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy_

jak całować

Polecane posty

Gość Robertuś
nie szukam wrogów "niebanalnazuzanna", i nie chce żeby inni szukali wroga we mnie... zbyt dużo złego w zyciu zrobiłem, teraz musze nadrobić, chce pomagać, na początek choćby tak...

Gość Krotki /
Sor ry ze nie na temat ale potrzebuje twojej pomocy robertus,mam 15 lat i penisa 5cm w zwisie 10 cm jak stoi.to zle?aha,i ciagle mam zoladz pod napletkhem,nawet jak stoi...Nie mam polucji a wytrysk kilka kropel(ze 3)i jaki kolor ma miec sperma?moja jest szarawo biala...

Gość Robertuś
Porozmawiamy, ewentualnie pomoge... jeśli tylko będe wiedział jak :-/ troszte to masz racje odmienna sprawa, ale myśle że cos doradze... napisze na maila...

Gość Robertuś
...muszę przyznać, że od pewnego czasu strasznie cicho sie tu zrobiło ;d co jest? hehe

Gość jak całować
Robertuś ile ty masz lat

Gość Szczęśliwie Zakochana
Hej:) ja mam taki dziwny problem... Całowałam się już... Ale gdy ktos chce mnie pocalowac odwracam glowe w druga strone... mam chlopaka i on to rozumie ale chcemipomoc ale ja dalej robie to samo...:( pomozcie :(:((:

Gość Robertuś
Tylko lub aż 16 "jak całować", a co do "Szczęśliwie Zakochana" mam porade i pytanie. To że masz chłopaka i odwracasz od innych głowe (bo tak zrozumiałem) to rozumię, ale nie zrozumiałem i tu mam wątpliwości, czy że odwracasz głowe takze od chłopaka? Sprwcyzuj to...

Heh Tzn tak ma chloapaka i gdy chcemy sie pocalowac to ja odwracam glowe w druga strone...;( A juz sie calowalam ale nie z tym chlopakiem z ktorym teraz jestem:( nie wiem co sie ze mna dzieje :(:(:(

A w piatek obiecalam mojemu chlopakowi ze w koncu to zrobie :) tylko nie wiem dlaczego tak robie... boje sie ze popelnie ten sam blad jeszcze raz a nie chce ;(;(;( Pomocy:(

Gość Robertuś
Do piątku nie jest wiele czasu ale dośc zeby wyjaśnić sprawe... Moze najpierw z tej strony - boisz sie ze jaki błąd popełnisz? Będe specjalnie dziś często wchodził tutaj, żeby nie ominęło mnie nic waznego... żebym mógł pomóc... pisz i to szczerze!

Bardzo Ci dziekuje :*:*:* Ale ja sama nie wiemd laczego tak jest :( chce to zrobic bo na prawde go kocham i niewidzialam go od ponad miesiaca poniewaz wyjechal na wakacje a utro i ja wyjezdzam wiec chce tego dokonac :( nie wiem nie wiem co mam robic:( wiem tylko ze nie robilam tego dlugo moze i dlatego ???

heh... moze napiszeszd o mnie na gg 7039915 :*

Gość Akyszka
Szczęśliwie Zakochana ile ty masz lat? Bo...mi sie to wydaje ziwne...rozumiem ze bałabys sie tego..nowego ale skoro juz sie całowałas to w czym problem? Nie ma cudowniejszej rzeczy na świecie!:) Zdaj się na niego:)

Gość Akyszka
Dokładnie:) Ey...robertus..ile ty masz lat?? Przeciez ta niebanalna czy jakos tak prawiła ci komplementy a ty sie burzysz...nie przesadzaj...nawet ja jako osoba trzecia zauwazyłam ze ona cie pochwaliła a ty jej zarzucasz nieszczerosc .....ehh;/

No ja wiem... ale to nie moja wina ze nie moge...:( wiem ze to jest glupie ale sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje :(:(:( mam 14 lat

Gość Akyszka
aha...:) Noto duzo wyjasnia:) Ja w Twoim wieku sie jeszcze nie całowałam i..moze ten twój pierwszy pocałunek nie był od konca udany. Powiedz mu szczerze o swoich obawach, daj sie ponieść i......sama zobaczysz ze bedzie bosko:)

On wie i bardzo mu dziekuje ze jest taki cierpliwy ale ja chce tego ale nie wiem co mam zrobic aby po prostu mi sie udalo to osiagnac ;(

Gość jak całować
a jak komuś jedzie z pyska to nie moze się całować odpiszcie

Gość kamilstn94
To pamietaj o codziennym myciu zebow po kazdymposilku i odswiezaczu odechu a takze jeszcdze o gumach:LD:D:D:D xDe:D

Gość zakochany1991
Na samym początku witam wszystkich. W temacie jest dużo i dobrze opisane na temat pierwszego pocałunku. ruchu ust i ciała, a moglibyście napisać coś więcej o ruchach języka przy pocałunku? Bardzo ją kocham i nie chce żeby coś było nie tak, pomożecie?

Gość Robertuś
...a więc "Szczęśliwie Zakochana" sama podstawa tkwi moze w psychice, i tego, ze boisz sie o potkniecie w maratonie, jakim jest cały pocałunek... moze po prostu, zaraz przed pocałunkiem, zamknij oczy zamiast odwracać głowe, pomyśl przez chwile że to sie nie dzieje, a jak on Cie pocałuje, to juz nie bedzie odwrotu a i uwierz, bedziesz chciała dalej całować ;) Po krótce - pozwól mu pocałować, niech ten krok bedzie was obojga i przed samym pocałunkiem, zamiast odwracać głowe, zamknij oczy jak już wspomniałem i... "niech sie dzieje wola nieba"!... :)

Heh, a ja ci tylko napisze, ze wystarczy, zer sie zbklizysz i zaczniesz ja calowac, jej jezyk tez zacznie pracowac i jakos to wyjdzie,a ja lubie byc dotykana i obejmowana wszedzie podczas pocalunkow...a i nie zwlekaj zbyt dlugo, bo ile dziewczyna moze czekac...:)

Gość Robertuś
...a co do Ciebie "zakochany1991", to nie jest trudne w wytłumaczeniu, ale trudne do pojęcia xD ...podczas kiedy sie całujecie, jakby (teoretycznie) otwieracie usta i zamykacie. Kiedy juz tak całujesz troszke, bo nie od razu z jęzorem wylatujesz ;p , to lekko, leciutko dotykasz jej języczka koniuszkiem swojego. To oznacza, że musisz to Ty, bo jesteś facet - przeważnie to ON tak robi - wsunąć jej jezyk do ust. Jak już wspomniałem (teoretycznie) otwieracie i zamykacie usta podczas pocałunku, kiedy otwieracie, lekko i delkatnie, ale zarazem zdecydowanie, czyli bez zawachania, wkładasz język powiedzmy na cm do jej ust tak, że koniouszki sie psotkają. Jeśli ona zacznie wysówać to Ty po prostu wysuniesz go mniej i juz :) a co do samego ruchu języczka, jest to lekkie muskanie, bądź jakby liźnięcia języka w języczek, z dołu do góry, bądź odwrotnie - to zależy od upodobania Twojego i partnerki ;) . Mówimy tu o pocałunku z języczkiem, ale jeśli chodzi wam o dosć osobistą sprawe, takie lizanie, to podobna ale deczko inna sprawa. Ten pocałunek nie jest zawsze dobrze odbierany, i proponuje go z czasem wypróbować. To nic innego, jak chwilowe przystanie w miejscu, gdzie macie otwarte usta, i lizanie jezyczka o języczek (czy jak kto woli zabawniej - merdanie xP), tak na 5, lub gdzieś około 5 sekund :) jesli cos jeszcze jest niewiadome, to pisać, pomoge pzdr ;p

Gość zakochany1991
Dziękuje wam za odpowiedzi, szczególnie tobie "Robertuś" potwierdziłeś to co chodziło mi po głowie. Jeszcze raz dzięki.

Gość malowana_słońcem
A co ja mam zrobić :( Mam 20 lat i jeszcze nigdy się nie całowałam ;( A przecież w tym wieku nie mogę powiedzieć potencjalnemu facetowi, że jeszcze tego nie robiłam! Przez to boję się wiązać w coś głębszego :(

Gość Robertuś
powiem tyle "malowana_słońcem" - tu ne jest powiedziane, że masz 20 lat i jak sie nie całowałaś to wstyd. Tu nie jest powiediane też, że to na przymus trzeba sie całować w wieku przekroju lat 15 mniej wiecej... Uwierz mi, są i tacy, którzy nie całowali sie wogóle a mają juz garba na plecach od życia w prezencie - czyli że są juz starsi. A do czego zmierzam - nie powinnaś sie bać powiedzieć swojemu facetowi, ze to Twój pierwszy pocałunek, a co więcej bać sie przez to pocałować. Myśle tak ze po 1 i najważniejsze, jeśli Cie kocha, to ani troszke nie wyśmieje. Numero due to to, że pocałunek nie jest przymusem wieku, ale dobrowolną przyjemnoscią, a po trzecie... mhm - moze to że strach czasem jest o wiele gorszy niż duza pewność siebie. Uwierz mi - może jestem młodszy, ale nie znaczy ze głupszy i mało doświadczony w tych sprawach. Pozdrawiam Ciebie "malowana_słońcem ", oraz "zakochany1991" i dodam, że... -nie dziękuj mi ;p

Gość malowana_słońcem
A jeśli się nie przyznam (bo nie mam takiego zamiaru), to gdy się już zacznę całować, to on rozpozna, że robię to pierwszy raz? A jeśli powiem poprostu, że długo nie miałam faceta i to dlatego, to uwierzy ? :P

Gość Robertuś
...wiesz, każdy całuje inaczej, i wierz mi nie powinien. Najwyzej powie Ci że niezbyt umiesz całować, a i tak sie zdarza osobom, które całowały i to duzo. Pozatym zawsze mozesz powiedzieć, że całujesz inaczej - powie, żebyś mu pokacała ale ty odeprzesz, że wolisz znaleźć wspólny rytm niż sie podważać własnym ;]