Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saszaaaaa

czy moze mam sie łudzic dalej???

Polecane posty

Gość Saszaaaaa

...byłam z dacetem 4 lata tremu....pierwsza miłosc...jeszcze szczeniacka.. pierwsze pocałunki tak namietne...znaczżace cos.. i dla mnei i dla Niego....rozstalismy sie.. przeprowadzka i te sprawy.....kontakt si urwał na 2 lata... gdy ponowanie sie odnalezlismy.. on ma laske jest z nia 1.5 roku..mówi ze jąkocha.. spotylamy siena stopie przyjacelksiem od 2 lat...jest poproatru baardzo sympatycznie.. zblizylismy sido sioebie..wspólne wakacje itp... wkoncu doszło do tego..ze kochalismy sie namietnie... nieraz... choc duzo przed tym gadalusmy o tym..zastanawialismy sie.. czy napewo.. on mówi ze ją kocha..i ja to widzuiałam bo znałam tę laske..jednak ciagneła nas do siebie jakas siła.....to był mój pierwzsy mezczyazna z którym uprawiałam sex.... jestesmy przyjaciólmi.. dobrymi on dalej jest z ta laska a ja go kocham od 4 lat... teraz mocniej.. o n jest z nia juz 3 lata..ja nie chce psuc tego co jest miedzy nimi....choc nie wiem czy juz nei ze[sułam..:( co mam robic.. dac sobie spokój ?? pomóżcie..

Gość bezsensu
On to raczej nie jest Twoim przyjacielem....

Gość Ania25..
raz piszesz ze jest z nia 1,5 roku, drugim razem ze 3 lata :o prowokacja? marna

Gość Saszaaaaa
sorki troche napisąłam to rozleźle..to wwszystkio sie roziaga w czasie... najpierw było 1.5 a teraz juz 3 lata... i dalej trwa..

Gość gugulinda
poszla do lozka z kims kto cie nie kocha, i zdradza ukochaną ;/ MYSL RACJONALNIE

Gość Saszaaaaa
hmm no tak..ale pomyslcioe...to jest cos niesamowiotego gdy po tylu layach uczucie wraca,.... bo to napewno nei jest zobojętniałe.. tylko cos wróciło..z obu stron...

Gość 111
daj sobie spokój facet jej nie zostawi, a ty tylko się męczysz, tego kwiatu to pół światu, rozejżyj się w koło jest dużo fajnych facetów, nie potrzebny ci nie zdecydowany laluś, wiesz mi wiem coś o tym

Gość gugulinda
;/ chamowa a nie nic niesamowitego...niszczysz kogos szczescie SUPER

Gość Saszaaaaa
to byla obustronna decyzja......

Gość bezsensu
Sposób w jaki on sie zachowął w stosunku do Ciebie i w stosunku do tamtej dziewczyny swiadczy o tym że ani nie jest Twoim przyjacielem, ani jej tez nie kocha tak naprawdę. Moim zdaniem nie ma sensu sie łudzić. tyle że wygląda na to że Ty chcesz sie łudzić.

Gość Saszaaaaa
kocham go :(