Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Szarpalas się kiedyś z 70 latkom żeby się umyla bo się osrala. Ja tak nic nie wiesz o życiu według mnie. 

Nie szarpałam się ale wiem, że ogarnięte rodziny potrafią nie dopuścić do biegania chorej babci w bieliźnie po mieście. Miałam taką sytuację obok.

2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Zdecydowała się urodzić wiec laski nie robiła ze mu zmieniała pieluchy. Dzieci nie są po to by pol życia poświęcać na latanie po klatce za psychiczna matka. Lezak leżakiem ale widać że nie masz pojęcia co to znaczy

To się oddaje do ośrodka, zalatwia pomoc, albo się siedzi z matką i opiekuje. Życie to nie Disney.

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

To się oddaje do ośrodka, zalatwia pomoc, albo się siedzi z matką i opiekuje. Życie to nie Disney.

No dokładnie więc zejdź z lezaka w tej kwestii bo nie wiesz jak się sama zachowasz i co się spotka. Sie robi się oddaje. To jest właśnie wersja Disneya 

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie szarpałam się ale wiem, że ogarnięte rodziny potrafią nie dopuścić do biegania chorej babci w bieliźnie po mieście. Miałam taką sytuację obok.

Najpierw za niom latalem ale ona byla podstepna wystarczyło że zasne kilka razy zaginela to po kostnicach dzwonilismy psy bylismy na torach jej szukalem zamki wymienialem bo klucze miala zapasowe kazdy szelest w mieszkaniu i się zrywalem zobaczyc co kombinuje. Nic nie wiesz o życiu. Ogarnąć to możesz swój chory łeb. 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

W psychiatryku ladowala to po 5tyg mieli jej dość i powiedzieli że nie wiedzom co jej jest ale wypis.

3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jakie u ciebie wszystko jest proste. Calom pensje pewnie chętnie byś oddala na starom. Bo przecież kiedyś odziedziczysz mieszkanie. A w tym czasie zęby w tynk.

2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

No dokładnie więc zejdź z lezaka w tej kwestii bo nie wiesz jak się sama zachowasz i co się spotka. Sie robi się oddaje. To jest właśnie wersja Disneya 

Na pewno moja matka nie będzie popierdalać w bieliżnie po mieście.

Nawet bym nie ciągnęla tematu gdyby nie wciskał ulomnych tłumaczeń że dostał raka i w ogóle jak to on cierpiał.

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

W waszym świata ośrodki som za darmo, nfz działa wspaniałe, nie ma tam zarazkow, seps, gronkowcow, tylek osrany myjom na pstryk. Wszystko jest pięknie. 

w polsce podobno nic nie ma za darmo

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nawet bym nie ciągnęla tematu gdyby nie wciskał ulomnych tłumaczeń że dostał raka i w ogóle jak to on cierpiał.

Tak a co zrobisz zamkniesz jom od środka i wymienisz zamek.

Mam to za sobą. 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Daj ci boze ale jeśli uważasz że tylko w rodzinach patologicznych dochodzi do tego typu sytuacji to jestes bardzo naiwna. 

• Like 1

4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Daj ci boze ale jeśli uważasz że tylko w rodzinach patologicznych dochodzi do tego typu sytuacji to jestes bardzo naiwna. 

Nie uważam tak. Uważam prędzej, że lezak jest skrajnym nieogarem i do tego wybitnym laserem i dorabia do tego jakieś martyrologiczne piertolenie jaki to z niego bohater.

A jeszcze na koniec ci napisze stul pysk i zdziwienie, że ktoś się nie zawinął pod dywan

• Like 1

8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Uważam prędzej, że lezak jest skrajnym nieogarem i do tego wybitnym laserem

Ja tylko nie mam pracy na etacie a moja perfekcja rzeczywistości wykracza poza wszystkie ramy i granice normalnych ludzi. Ubrania w kostke. Remont mieszkania milionerski lu. 85 sony, ipad pro 13, 32 w sypialni 130 w salonie 18 konsol 7 tabletów 7 monitorów 10 komputerów, podawanie ręki prezydent miasta, urzędowe, dentysta, sor bez nfz wszystko se ogarniam nawet kartę kredytową bez pracy giełdzie planuje mlny biznes plan płyt dziennie potrafię 5000 wartości wytworzyć a później następnego dnia zdycham na migrene ale zasuwam i jedynem nieogarem tutaj możesz być ty.

Boli was to bo dobrze wiecie że jak mi się zechce choćby rok emigracji w fabryce to wystrzele z moje umiejętności giełdzie i oszczędności huh

A wy cóż nawet jakbyście mieli co zainwestować to wasz umysł nie ogarnia o co chodzi w giełdzie, czarna magia... 

• Haha 1

Miejsce w hospicjum dostaje się gdy chory już od dwóch lat leży w grobie. Chyba że masz znajomości albo kasę na prywatny ośrodek, wtedy poczekasz z pół roku.

• Like 1

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

Miejsce w hospicjum dostaje się gdy chory już od dwóch lat leży w grobie. Chyba że masz znajomości albo kasę na prywatny ośrodek, wtedy poczekasz z pół roku.

Do mnie z komisji warszawa zadzwonili jak jusz prawie rok nie zyla ustalic termin kiedy mogom przyjść jom ocenic...

19 minut temu, KochamBabkęBożą napisał:

ja bym zwariowal z.taka matka w jednym mieszkaniu Xd

U WAS JEST ODWROTNIE BO TO TWOJA MATKA JUSTYNA ZWARIOWAŁA Z TOBĄ

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Do mnie z komisji warszawa zadzwonili jak jusz prawie rok nie zyla ustalic termin kiedy mogom przyjść jom ocenic...

Przecież ty z podlasia jesteś to chyba z choroszczy 

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Boli was

B.oli to nas twój odkl.ejony beł.kot up.ośled.zonego dziecka w ciele st.arego zat.rze.panego ko.nia. Sko.ńcz te ba.jki na for.um, idź się u.myć jak czło.wiek i sio do spa.nia.

A wy tam res.zta wiec.ie, że im wię.cej karm.icie tym więksmzą on od.klejkę zap.oda.je. Roze.jdźmy się i niech za.mkną tę f.ilię Chor.oszczy

.

• Thanks 1

1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał:

B.oli to nas twój odkl.ejony beł.kot up.ośled.zonego dziecka w ciele st.arego zat.rze.panego ko.nia. Sko.ńcz te ba.jki na for.um, idź się u.myć jak czło.wiek i sio do spa.nia.

A wy tam res.zta wiec.ie, że im wię.cej karm.icie tym więksmzą on od.klejkę zap.oda.je. Roze.jdźmy się i niech za.mkną tę f.ilię Chor.oszczy

.

Dzięki prawolowi "zap/o/daj" jest ocenzurowane, nie musisz dziękować

4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

To samo miałem pisać. Niektórzy są tu na serio odklejeni. W zdecydowanej większości przypadków jest możliwość załatwienia ośrodka jedynie prywatnie, co wiąże się z kosztem minimum 5-6 tys miesięcznie. Minimum, powtarzam. Kilkukrotnie miałem podobną sytuacje w rodzinie, więc wiem co mówię.

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

.

Jestem czysty spa robiłem w południe 

4 minuty temu, łyszkowicki szef kuchni napisał:

prawol zapoodaj nie używa od wielu lat i chyba nigdyhttps://f.kafeteria.pl/temat-7897863-gdyby-nie-czynsz-i-fajki/?page=14  nie używał bo tam nawet konta nie można założyć jakbyś nie zauważył taksówkarzu z oławy

Edytowano przez malchik gay

Przed chwilą, łyszkowicki szef kuchni napisał:

W trakcie kropkowania też na to wpadłam.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się