Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bączypupka

Wstydliwy problem...... Nawet bardzo/

Polecane posty

Gość bączypupka

Zawsze kiedy zjem np. cebulę czy jajko, puszczam bardzo nieprzyjemne bąki:o Nie dość, że jest to krępujące, to obawiam się, czy nie jest to oznaką kłopotów z wątrobą???:(

Gość Martex
To chyba normalne, ja też tak mam, szczególnie po duszonej cebuli.

Gość ja nie mogeeeeeeeeee
noooooooo:) Już myślałam, że skasowano mójk temat i nakrzyczałam na wszystkich;) Nie wiem, czy to normalne. Ja puszczam bąki w których czuć te jajka albo cebulę, w zasadzie to taki smród siarki:o Potworność. W dodatku nigdy nie jem cebuli specjalnie, ale wystarczy jeden plasterek- nie ważne czy surowa, czy duszona... Jakbym zjadła jajecznicę na cebuli, to chyba zadusiłabym sama siebie;) :o Czy to może znaczyć, że mam coś nie tak z wątrobą albo z czymś innym?

calkiem mozliwe, skoro wyczuwasz siarke.ale to za malo informacji, zeby stwierdzic czy to naprawde cos powaznego. lepiej dla spokoju odwiedz lekarza. no i zmien diete na bogata w chude mieso i ryby, powinno pomoc. polecam Ci nawet salatki warzywnorybne chociazby gotowe neptuna, albo sama rob, ryby to sposob na takie problemy ;)

Gość to raczej normalne
w koncu jajka i cebula zawieraja duzo siarki a w przewodzie pokarmowym masz bakterie beztlenowe wiec nic dziwnego ze powstaje siarkowodor;) problemy z tym zaleza zapewne glownie od ilosc danych bakterii, kazdy ma inny ich miks w jelitach

Gość red dog
Nie wiem jak jest teraz, ale swego czasu jak się przjeżdżało przez Świecie na Wisłą, to był taki smród siarkowodorem jak tu opisujecie. Tam była fabryksa celulozy stąd dochodził taki smród i tak musieli mieszkajacy w Świeciu wąchać te smrody zgniłych jaj. Jak jest teraz? Może mieszkajacy wypowiedzą się w tym temacie.

Gość Marysia Sklodowska
Przejezdzam tam raz w tygodniu. Bez zmian. Pozdr ludzi ze Świecia trzymajcie sie jestesmy z Wami

Gość ważny to temat
i na czasie podnosze