Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

taaaa....swoje.... heh nie mam z kim :/ w moim lajf nie ma zadnego wybranca ktorego moglabym poslubic :/ nawet gdybym miala to dla mnie jeszcze troche za szybko :P ja gotowac nie potrafie to chlop by z glodu umarl :D:P Kaśka moze Ty masz jakies w rodzinie?:D to wezmiesz mnie jako osobe towarzyszaca :D a Wielbiciel70B co tak milczy ?? :> nasz rodzynek .... .. :P

Hmmm. Ja dopiero w październiku idę na wesele. Ale wiecie co ? Zawsze możemy iść razem na jakąś impre w Bydzi :P Założę się, że wielbiciel jest królem parkietu :D

He he he :) Założyłabym się, że potrafisz tańczyć, a Ty przy nas udawałbyć antytalent taneczny i być wygrał :P Oj nieładnie :P

Wielbicielku, no coś Ty ?! Przecież to był żarcik ;) , z pewnością świecisz przykładem cnót i zalet wszelakich :) A tak między nami, sprawdzałeś pocztę ? :P

Niestety przykładem nie świecę, ale najgorzej chyba też nie jest ;) Tak czy siak... królem parkietu jestem jedynie... hmm... np. w \"tańcu\" z mopem hehe ;) Poza tym wyjątkiem niestety jestem ostatnią ofermą :D Przydałaby się dobra nauczycielka... ;) p.s. na pocztę nie mogę wejść od kilku dni, coś się rypło na wp :o

Nie martw się, Wielbicielu, mop to już coś, napewno nie jest tak źle :) Możesz nagrać swoje wyczyny i przesłać(obiektywnie ocenie ;) ), przecież mielismy zakładać zespół disco polo ! Umiejętność tańca też się przyda (nawet wskazana) przy choreografii :D PS.Szkoda, że nie możesz wejść na pocztę :o

Aż tak źle nie jest, to prawda. Jest gorzej niż źle :D Nagrywać się nie będę, zresztą i tak nie mam czym :p a w zespole pisałem się jedynie na klawisze przecież :> ewentualnie... cymbałki :D

Tak się tylko mówi, klawisze... ;) Teraz żeby się utrzymać w branży muzycznej (zwłaszcza disco polowej) trzeba być wielofunkcyjnym ! Wiesz jaka konkurencja ?! ;) :D :P

To miłe :) Napewno jesteś zbyt skromny :) co do zespołu proponuję już zestawiać sobie garderobę, może zaczniesz od hawajskich koszul i spodni od garnituru (dziś widziałam takiego gościa w teledysku ;) )? Zaraz lecę, paaa

a tu co taka cisza? :P wlasnie wrocilam z imprezki i zaraz klade sie do lozeczka ale najpierw musialam cos przekasic bo normalnie nie zasnelabym z ta glodzilla :P kom bek tumoroł :D:) :* :)

Helllllllo, jestem , jestem. Tez zaszaleję 🌼 for everybody :D Też bym sobie gdzieś poszalała na imprezce :) ... Ale się pogoda popsuła, buuuuuu :/ PS.Myszko, ale z Ciebie wierna kafeteriuszka, nawet o 4.rano po imprezie o nas pamiętasz :D :*

pewnie ze o was pamietam ! :) chcialam zobaczyc co tam slychac w naszym topku :) Kasia ja nie wiem na co my w ogóle czekamy .... wrócisz do Bydgoszczy to już śmigamy na imprezke ! :) A CO !! :D tak btw. to ide się szykować bo dziś też wyruszam :) zaraz koleżanka przychodzi na małe co nieco :D:) i sruuuu :) sialalala :) buziaki :* :*

Hej :) Myszko, suuuper, taniec to zdrowie, szczególnie z kimś interesującym :D :P A tak wogóle, to poleć mi jakieś najlepsze dyski, kluby i wogóle w Bydzi, bo ja byłam tylko w pizzerii jak narazie :o Słyszałam, że w Vanilii jest spoko :) Pozdrówa :* PS.Wielbicielu, a Ty znowu milczący... Mam nadzieję, że jak coś, to wyruszysz z nami na balety... :D

wiesz co...kiedyś lubiłam chodzić do Vanilii ale tam się popsuło :/ przynajmniej mi sie nie za bardzo tam widzi ale to wiadomo zalezy co kto lubi...:P ma dzien dziesiejszy moge polecic Euforie, Deja Vu tam w sumie najczesciej chodze.... Kasia a Ty na UKW studiujesz ?? :>

Nie Myszko, nie na UKW. Już kiedyś pisałam, że tu nie zdradzę, bo ktoś mnie \"wyczai\" :P Jak coś, to takie bardziej osobiste rzeczy możemy sobie przesyłać na maila :) Dzięki, za polecenie klubów i dyskotek, o nich też słyszałam :) :*

Wielbicielu, bardzo wątpliwe, żebyś podpierał ściany w naszym towarzystwie :D :P

Wielbicielku, na parkiecie się dowiesz :D ;) :P Jak tam poczta ? :P

Nie mam pojęcia jak mnie chcesz na ten parkiet wyciągnąć :p Pocztę chyba naprawiają, bo działała popołudniu... przez 10 minut :o Może jutro ruszy.

Wilbicielku, zaufaj mojemu urokowi osobistemu :P i mnie też :P :D