Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

Car-ola, no to się nie znamy (jeszcze ;) ), a ta moja koleżanka też znad Wisły właśnie też narzekała na zmianę trasy autobusu :( Wielbicielu, w odpowiednim towarzystwie, to faktycznie raczej jestem głośna :D:D:D

ja mam 24 lata, niedługo 25... wiesz car-ola ja byłam uzależniona od autobusu 94 bo od lat nim do budy i na uczelnie jechałam:) no i teraz życie się trochę skomplikowało... masz widok na Wisłę z okna? :-D

A lubicie motorniczych i kierowców autobusowych ? Czsem są chyba złośliwi z tym zamykaniem drzwi ? :P Rozpoznaje już niektórych kontrolerów bilecików :P(nie żebym jeżdziła na gapę) :D :P

Gość kapusta głowa pusta
ile kosztuje wynajecie kawalerki w bydgoszczy? poszukuje tez informacji na temat prof. Talara i kliniki przy akademii medycznej ktora specjalizuje sie w wybudzaniu ludzi ze spiaczek

no wielbicielu 70 B Ja mam nadzieje ze oprócz tego waloru trzeba jescze umiec Cie czyms porwac? ;-) Ja oczywiscie sie wypisuje , bo juz szczesliwa mezatka 4 lata. Chociaz pierwsze kryterium spełnione. :-P

kapusta głowa pusta ---> kawalerka gdzieś od 500-600 zł w górę + opłaty. ripli ---> akurat ten walor nie jest aż tak istotny, co też w stopce starałem się wyjaśnić ;) Na pewno są ważniejsze rzeczy :)

ojej wystarczy ze wypilam jedna kawe rozpuszczalna i juz cierpie na bezsennosc w fordonie:/ ehh.... Wielbicielu zeby stwierdzic ze jestes porzadnym chlopczykiem wystarczy mi tylko to ze lubisz 70B :D a moj rozmiar przemilczmy lepiej :P kurcze jak ja tutaj tak rid wszystkie posty to ja przy was malolata jestem:P

Wielbicielu 70 B, polemizowałbym ze stopka. Owszem, wyjasniasz, albo raczej otwierasz furtke innym rozmiarom... Ale nie innym walorom... ;-) Oczywiscie jak tak tylko ....bez złosliwosci. :-) myszka...to co ze małolata??? :-D

Za 2 godzinki będę w Bydgoszczy :) Pozdrawiam wszystkich Bydgoszczan i nie tylko. WESOŁYCH ŚWIĄT!

🖐️ NocnyElf-->mam widok na Wisłę a rczej na wał :D ja już tak jedną nogą w Starym Fordonie mieszkam ;) Uciekam, bo mam tyle do zrobienia jeszcze... Wesołych Świąt wszystkim życzę!! i nie objadajcie się za dużo ;) :D Pozdro i całusy , pa pa!!

Gość 147852369
Niech mi ktos napisze gdzie dostane w bydgoszczy fajne duuuuuze maskotki

Gość moze w galerii pomorkiej

myszka miki w opałach ---> dlaczego chcesz przemilczeć? ;) ripli ---> no fakt, źle się wyraziłem :o W każdym razie uważam, że są ważniejsze walory niż ten :)

Gość 147852369
Nie no byłam w galerii, ale nie kupie misia za 140 zł, gdy takiej samej wielosci psa zapłaciłam ostatnio 70 zł

Hej :) Byłam dziś z koszyczkiem :) Ale pogoda, buuu :o Widzę, że rozkwitła tu dyskusja o rozmiarach i nie tylko :D Powiem, Wam tylko, że to, co jest najpiękniejsze nie można zmierzyć :P (nie, no teraz pojechałam po całości :D :P )