Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

Gość Monisiaaa21
pozdrowienia z Leśnego :)

Gość wilgotka21
pozdro z fordonu :D

Gość łączenie tematów
23:30 wielbiciel 70B Heja Jakie osiedle? 23:57 Cinko cinko 00:42 jam z Bydzi a dokładnie z Fordonu

Gość *Margola
Pozdro z Kapuścisk :) Od niedawna wynajmuję w Bydzi mieszkanie, czy możecie mi polecić jakieś fajne miejsca ? Słyszałam, że np. są fajne kluby z karaoke, ale nie wiem gdzie, wiem jeszcze o Wanilii, Sawoju, Galerii pomorskiej nic więcej :( Gdzie warto spędzać czas ?

Gość macho28
ze mna warto w mojej sypialni ;)

Gość *Margola
Dzięki za radę, Macho :) , chyba chodziło mi o inne miejsca :D

Kuźnia, Medyk, tu spędzałem miłe chwile :) Ja mieszkałem w Bydgoszczy ponad 25 lat, super miasto! Jestem w Bydzi bardzo często, na Miedzyniu :)

pozdro z okola!!! czy ktoś dzisiaj idzie do pracy?....bo ja niestety tak na 22 .....do d...y

mała myszko a tak konkretnie to gdzie na tym szwederku mieszkasz. spędziłam tam kupe fajnych lat ( na czackiego) pozdro dla ludzików ze szwederka

jak ci się mieszka tu wielbicielu 70B? teraz to moje trzecie mieszkanie na tym osiedlu i chyba ostanie. jak na razie jest oki

Ja nie z Okola, z drugiej strony Kanału ;) Mieszka się całkiem ok. Na Szwederku też mieszkałem parę lat, koło kościoła tego dużego.

mieszkałeś na ugorach? a może w 30-stce sie uczyłeś , wielbiciel 70B

no to narka musze szykować sie do pracy... niestety kolorowych snów wszystkim z bydzi

no to narka musze szykować sie do pracy... niestety kolorowych snów wszystkim z bydzi

Hej. Pomieszkuję na Kapuściskach. Bydgoszcz wcale nie jest taka zła, trzeba ją tylko poznać, a da sie lubić :) Dzięki niej polubiłam tramwaje i niektórych złośliwych motorniczych i kontrolerów ;)

Hej wielbicielu :) Mam propozycję :) Może zrobimy listę najfajniejszych miejsc w Bydgoszczy, w kórych warto spędzać czas ? PS. Może to głupie pytanie, ale o co biega z tym konfiktem bydgosko-toruńskim ? Skąd on się wziął? Często widze napisy w Bydzi \"brzydkie\" napisy o Toruniu. Przcież to dwa odrębme miasta, leżące wcale nie tak blisko siebie. Może tu chodzi o konkuręcję watrakcyjności tych miast, szkół czy zespołów sportowych... Heh, ja serio pomieszkuję w Bydgoszvzy od niedawna :P Pozdro.

Ktoś mi kiedyś opowiadał genezę tego konfliktu, ale już nie pamiętam dokładnie jak to było :o W każdym razie kwestia sięga podobno lat 70-tych, a wszystko zaczęło się od jakiejś większej bójki, prawdopodobnie po meczu żużlowym. I tak do dziś są różne animozje, nie tylko przy okazji rywalizacji sportowej ;)

O jaaaa. Od lat 70tych nie mogą sobie zapomnieć ?! :P Heh... Tak myslałam, że może coś w związku z rywalizacją sportową... Dzięki za odp.

dlaczego u licha jest tak ze jak ja sie ostatnia wpisze to topik zamiera :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( cholercia!!!!!!!!!!!!

Heeej ! It\'s me again :) Tak sobie pomyslałam, że byłoby fajnie, gdybymy się wszyscy umówili w jednym miejscu o tej samej godzinie w Bydzi :) Ale by było zabawanie :) Tylko pewnie nikt się nie zgodzi :P Pozdro.