Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

ripli :) ojojj:D na na na:D alez ja zmeczona jestem:P ale coz ... ... zeby byc APETYCZNA :D trzeba sie troche pomeczyc:P musze teraz jakies zyczenia powysylac ludziom...a tak mi sie nie chce eee :/ ale do dziela ! :D im szybciej zaczne tym szybciej skoncze :D na na na :D

Hej Myszko 🖐️ , a cóż Ty takiego robiłaś, że zmęczona jesteś ? :PJeśli coś ćwiczyłaś, to co, bo ja też się noszę, żeby coś poćwiczyć :P ;) Pozdrówka :)

oj nie nie kochana :D ja dzisiaj caly dzien robilam sie na bostwo bo jutro na wesele smigam wiec wiesz...:) musialam sie lekko odpicowac:D ale cwiczyc tez mam zamiar wiec mozemy zaczac tugeder :) od środy zaczniemy umowimy sie na konkretna godzinke i bedziemy cwiczyc hehe a potem bedziemy pisac na kafe jak to bardzo jestemy wyczerpane naszymi cwiczeniami :D

:D Ja z wieeelką chęcią, tylko nie wyjaśniłam tu kilku spraw :P Nie mam neta w Bydzi, bo ja tam wynajmuję pokoik najczęściej od pn-pt(często wracam na weekendy do domku), więc będę pisać od PT-NDZ :( Ale nie zostawiaj mnie ;) :P Możemy się umówić, najwyżej będziemy komentować w weekendy :) a MASZ JUŻ JAKIEŚ KONKRETNE ĆWICZONKA NA MYSLI ? Masz 20 lat ? Ja też zaniedługo skończę :) Ale masz suuper z tym weseliskiem :D Uwielbiam wesela :) Życzę udanej zabawy, a parze młodej wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ! :D

a to gdzie mieszkasz??:) rozumiem ze studiujesz w Bydzi tak?! :) no juz niestety niedlugo bede miala 20 latek :( ajajj .... czarna rozpacz mnie dopada z tego powodu:P ale z cwiczonkami to sie nie martw zawsze mozesz przyjechac do mnie i mozemy sobie razem pocwiczyc heh :) we dwojke zawsze razniej:D mozesz isc za mnie na wesele jesli chcesz:P ja nie lubie takich imprez no ale coz...nie wypada zeby nie isc wiec co...jak trzeba to trzeba:) wezme butelke pod pache i sruu :D

Myszko, nie nastawiaj się negatywnie.Napewno będzie odjazdowo :D Tak,uczę sie tam . Teraz już lepiej znam miasto, ale na początku zabawnie było :D, np. wtedy, gdy pierwszy raz jechałam sama tramwajem(wogóle pierwszy raz tą trasą) i oczywiście wysiadłam na złym przystanku.Było już ciemno, niespocziewanie zaczął padać deszcz (nie miałam ani parasola, ani kaptura). Byłam bardzo wystraszona, wręcz roztrzęsiona, a na tym przystanku nikogo nie byłoBałam się, że zaraz mnie ktoś napadnie.Zaczęłam szukać kogoś, by mi powiedział, gdzie jestem, bo nie było żadnego napisu.Spotkałam jakiegoś faceta, oczywiście okazał się...pijany. Gdy usłyszał, gdzie chcę dojechać, prawie padł ! To było kilka przystanków dlej, ale on sam nie zbyt się oriętował. Możecie sobie wyobrźić, co wtedy czułam.Ten facet zczepił dwóch gości i poprosił, żeby nam wytłumaczyli gdzie jestem i jak mam dojechać na Kapuściska ! Na szczęście wiedzieli.Czekałam sama na deszczu (nie było daszku) jakiś czas na tramwaj. Jakos trafiłam (wyszedł po mnie wujek):) Najlepsze jest to, że byłam w kontakcie telefoniczym z rodzicami ,a oni nawet nie mogli mi zbytnio pomóc, byli kilkaset km ode mnie ! Nigdy tego nie zapomnę ! :D:D:D - teraz to się śmieję :P A Ty Myszko uczysz się ? PS.Narazie nie zdradzę gdzie mieszkam, bo mnie ktoś wyczai :P ;)

hehe ojj te przygody :D przynajmniej jest co wspominac:) ale ja tez sie tak gubilam na poczatku...ja tu mieszkam od 4 lat :P a teraz to lepiej znam Bydgoszcz od niektorych moich kolezanek ktore mieszkaja tu cale zycie... nie chwalac sie mam dobra orientacje w terenie:D oczywscie ze sie ucze:) ale nie powiem gdzie \"bo mnie ktoś wyczai\" hehe:P ide spac w koncu :D buziuchnyyyyyy :*:*:)

Gość ciupciacz
wykonam z jakąś bydgoszczanką ciupcianie w bramie? która chętna?

Gość sylwunia z bydg
witam się co u was :)

Gość sylwunia z bydg
mmmmmmm........... miło się mruczy

Hello ! Ludzie, co z Wami ??? Czyżby wszyscy zapomnieli o naszym wspaniałym topicu ;) ? Nawet Wielbiciel :( ?

raczej nikt nie zapomniał ale jakoś mało ludzi tu z Bydgoszczy jest ... po za tym anonimowe znajomości przez internet są trochę trudniejsze niż na żywo

Katherine witaj ! :) widzisz...tak jakos nikt sie nie odzywa:/ to chyba my bedziemy musialy twardo podtrzymywac topik :) a jak wielbiciel to zobaczy to na pewno tez sie skusi zeby nam towarzyszyc:D

wielbicielu .... teraz juz musisz nam towarzyszyc do konca...:D trwac przy nas biorac czynny udzial w umacnianiu tego oto topiku:D ajj...ide na specerek troche taka ladna pogoda to co bede marnowac czas siedzac w domu nie?!:D jak wroce to zajrze tutaj:) buzka :* ..........................

Hej !!! Aż się wzruszyłam widząc Was ponowie :D Jutro wracam do Bydzi(może spotkamy się nieświadomie ;) ), ale tam nie mam dostępu do neta :( Napiszę jak wróce, trzymajcie się :)

machne do Was🖐️Śródmiescie sie kłania:) a na zlocik sie piszę,pozdrawiam 🖐️

Hej. Zasmucona jestem ogromnie widokiem naszego toicu :( Kochani, co z Wami ?! Czyżby wszyscy gdzieś wyjechali w związku z piękną pogodą :P ? Odzywać się, i to już, bo nam topic więdnie :o !

Hej, fajnie, że jesteście :D Wczoraj przyjechałam z Bydzi( tam nie mam neta), więc nie mogłam odp :o . Z przykrością stwierdzam stan zagrożenia toicu, zalecam natychmiastową reanimację ;) Myszko Mini, jak było na Weselu ???? :D Wielbicielu: Bilobil, i nie zapomnisz :D :P :D :P :D :P ;) :*

Kaśka na weselu bylo ... ......... ........................mMmmmm FaNtAsTiCo !!!!!!!! :) naprawde bylo super :) stwierdzam ze wesela w mniejszych miastach sa o wiele wiele lepsze niz w tych wiekszych... tak mi sie podobalo ze z checia skoczylabym sobie jeszcze raz ! :) ale niestety w najblizszym czasie zadne weselicho sie nie szykuje ...:(

Myszko, to super :D Też stwierdzam, że wesela na wsiach i małych miastach często bywają bardziej udane i na luzie :) Narazie nie ma wesela powiadasz ? No to jaki problem ? Wypraw swoje ! :D :D :D