Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

darianka :-D pewnie jeszcze spotykamy sie w sklepach hi hi

no wcale bym się nie zdziwiła :-) , mieszkasz bliżej Ku Wiatrakom czy bliżej kładki ??

ja również tam robię zakupy :-) niesamowite, jaki ten świat mały :-) jaka ta Bydgoszcz mała :-)

hejka ja też z bydgoszczy!!! jest może ktoś z okola? pozdrowienia wielbicielu70B

witam ponownie, ja też jestem z Fordonu a konkretniej z Osiedla nad Wisłą, kiedyś mieszkałam na Bartodziejach

heh car-ola to może sąsiadkami jesteśmy? ;) jednocześnie szkoda że zmienili trasę autobusową 94-to było kompletnie nietrafione

Wiatm, hello :D Widzę, że niektórzy mieszkają rzut beretem od siebie ;) Ja jak pisałam wynajmuję na Kapuściskach, a na zakupkach często można mnie zobaczyć w Stokrotce, Misiu i rzadko w takim opuszczonym \"Teskunio\" ;) na Sandomierskiej, któremu wróżę rychły upadek :P Car-ola, znam pewną Karolę znad Wisły, czy masz może 20 lat ? :) Wilebicielu, chyba w kulki sobie lecisz :P Ty o sobie nic nie chesz zrdradzić.Coś za coś mój drogi, lekko nie ma :P :D ;)

Czasy publicznych obnazen skonczyły sie wraz z studiami i działkowymi imprezami... :-P :-D

Wielbicielu, szanuję to, ale tu jesteś anonimowy.Możesz napisać, że pijesz od świtu do nocy i nic się takiego nie stanie(najwyżej ktoś to skomentuje, ale tym nie warto się zbytnio przejmować :P ). To może napisz cokolwiek o sobie, co nie zaburzy poczucia Twojej prywatności i komfortu psychicznego :)

Z tą anonimowością to nie jest tak do końca, Kasiu, zwłaszcza jak licznik wskazuje 3 tys. postów ;) Jeśli już tak bardzo Cię interesuje moja skromna osoba ;) to zawsze możemy pogawędzić prywatnie, mail pod nickiem znajdziesz :)

Kasiunia ---> to dobrze, czy źle? :) myszka miki w opałach ---> czyżbyś była posiadaczką takowych? ;) p.s. to chyba trochę za mało, żeby móc stwierdzić, czy \"porządny chłopczyk\" ze mnie ;):D

Wielbicielku, to zależy w jakich sytuacjach się to ujawnia :P, ale powiem Ci w sekrecie, że ze mnie też cicha woda czasem ;) :D

hej, hej!! 🖐️ Katherine-->niestety, ja 26 lat mam a Nad Wisłą mieszkam dopiero od ok.4 m-cy. Wcześniej na Bohaterów mieszkałam NocnyElf--> całkiem możliwe, że my sąsiadki!! :D A o zmianie trasy 94 nic mi niewiadomo- ja 70 \"używam\" ;) myszka 🖐️ Widzę, że topik się zaczyna rozkręcać- ciekawe na jak długo...?