Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

Gość czarymarykrycha_
....o ja, mam taką zajawkę na temat Bydgoszczy że o mamo..sama jestem z Łodzi alee...coś mi się wydaje że ucieknę, na zawsze...mam Miłość z Bydgoszczy, wspaniały chlopak,serialnie no nikogo bardziej dla mnie nigdy w życi nie poznałam...szaleję za nim...szaleję za jego życiem za jego miejscem na świecie za tym co robi ....on jest tak bardz mój że, ja nawet sama dla siebie tak swoja nie jestem ..dlatego...BYDGOSZCZ...MAM HALO...Roni Kocham Cię...

Nie wiem, nie wiem, Kasiunia... ale ciężko będzie :p Chyba, że się na jakiś kurs tańca wybiorę ;)

Gość najka023
wiecie mi się podoba jeden cgłopak który pracuje w jednej z bydgoskich aptek, słodziutki jest, cholernie mnie kręci

Wielbicielku, kurs tańca zbędny, dozwolony styl dowolny :D Kto wie, może dżemie w Tobie pasja tańca, tylko skutecznie ją w sobie tłamśisz :P

Gość jasne że powiedział na temat
najka a gdzie ta apteka??? mogę na niego rzucić okiem??:P

Robisz postępy :D Kto wie, może załapiesz się na kolejną edycję \"Tańca z gwiazdami\" :)

No wiesz... Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :P ;) 🌼

witam witam 🖐️................co u tak cicho..........pod ziemie sie wszyscy zapadli, czy co.............pozdrawiam wielbicielu🌼

Cześć Madziu 🌼 cicho, bo... nie wiem jak reszta, ja chwilowo mam kocioł w robocie ;) ale jeszcze parę dni i luuuuz :) Pozdrawiam.

Heeej.Dawno nie tu zaglądałam ;) A tak wogóle, to kiedy tramaje będą normalnie jeździć ? :(((( Wie ktoś ???

Gość
Chce studiowac tam resocjalizacje Miasto obecnie strasznie przekopane, remonty niebotyczne

Gość
Chyba troszke tam nudnawo jest Torun znacznie ciekawszy ale wierze, ze w Bydgoszczy sa ciekawe kluby z niezla atmosfera i fajne imprezy