Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -BOGNA

BYDGOSZCZ

Polecane posty

Gość -BOGNA
tak mało bydgoszczan na forum.... wiem wiem niezbyt ciekawe miasto...

Gość Ruda zolza
Pozdrawiam Bydgoszcz :)🖐️ ja jestem z Bartodzieji. Rybka, nie wiedzialam, ze Ty tez z Bydzi.....

Ruda zołza --> :-) No, tak wyszło... ;-) Ale od kilku(nastu) lat już jestem tam tylko zameldowana i bywam tylko kilka razy do roku, zobaczyć się z rodziną i przyjaciółmi. Wygnało mnie z domu za chlebem! 😭 Ale jestem patriotką lokalną i podatki płacę na rzecz miasta, w którym mnie na świat wydano i w którym żyłam przez ponad 18 lat... ;-) Swoją drogą - a gdzie cynick? ;-) Jeszcze go tu nie ma? Na TAKIM temacie?? :-P

Gość ja tez ja tez
ja tez z Bydzi jestem, z Fordonu konkretnie

Gość Bydgoszczanka 23 23
Wzgorze Wolnosci wita.... Ja tam lubie Bydgoszcz, wole to miasto niz Warszafke ;)

Gość Nakło wita
Bydgoszcz :)

Gość ja tez ja tez
cos slaby ruch tu jest, nie sadzicie?

Gość Nakło wita
słaby ruch, widocznie mało tu bydgoszczan, nie mówiąc o nakielanach :P Pracujecie? Uczycie się?

Gość ja tez ja tez
ja pracuje ale chwilowo ma wolne-taki maly zastoj

Gość Nakło wita
jak wygląda szansa na znalezienie pracy w Bydzi, bo w Nakle makabra, zero szans )bez znajomosci oczywiście) ,

Gość ja tez ja tez
no niby praca do domu przychodzi, hihi. Wczoraj przyniesli ankiete-oferte pracy do wypelnienia z lidla. Gdyby nie to, ze juz pracuje to pewnie bym wypelnila... Chociaz gdyby chodzilo o biedronke to rzucilabym dotychczasowa i startowala na stoisko z drazami.

Gość Nakło wita
troszkę mnie denerwuje to naśmiewanie się z biedronki itp, wiesz, jednak ludzie tam pracują, nie jest to pewnie łatwa i przyjemna praca, a jednak muszą tam pracować, naśmiewanie się nie jest dla takich osób przyjemne, ja osobiście nie korzystam z ofert tych sklepów, jednakże nie komentuję tego

Gość ja tez ja tez
a kto powiedzial, ze musza???!!! zmusza ich ktos??? sorry, ale jak mi jakas praca nie pasowala, to szukalam czegos innego. Logiczne, ze nie bede robic czegos, czego nie lubie. Wydaje mi sie, ze oni sami sie zmuszaja do takiej pracy a raczej zmusza ich, ich wlasne lenistwo.

Gość Nakło wita
do---> ja tez ja tez chyba jesteś bardzo młodą osobą, która może liczyć na utzryamnie rodziców, dlatego takie bzdury piszesz, może i fakt, nalezy szukać czegoś innego, może i tak robią, ale przecież o pracę jest cieżko i raczej bierze się co wpadnie, a przy okazji szuka lepszej, co ma taka osoba zrobiś, jeśli musi się jakoś utrzymać, sibie, rodzinę, wiesz, każda praca jest dla człowieka i ja nigdy się nie wyśmiewam z pracy innych ludzi, nie każdy moze mieć wartościową posadkę, jeden musi sprzątać, inny myć kibelki , a jeszcze inny rządzić, takie jest życie, każdemu jednakże należy się szacunek

Gość ja tez ja tez
wcale nie jestem taka mloda jak Ci sie wydaje. A na utrzymanie rodzicow, owszem moglabym liczyc ale tego nie robie-zarabiam sama na siebie i dobrze mi z tym. Wiem co to jest ciezka praca-sama kiedys (jak to ujelas/es) m.in.mylam kibelki, harowalam po 12-14 godzin i robilam mase innych rzeczy, jednak nigdy sie nie uzalalm nas soba i potrafilam podejsc do tego wszystkiego z dystansem. Mysle, ze gdybym ja w biedronce pracowala to nie obchodziloby mnie to czy ktos sie z tego nasmiewa, czy nie. Powiem Ci, ze sama smialabym sie z tego, bo co tu ukrywac-kazdy zna biedronke

Gość Nakło wita
nie odbieraj moich słów jako jakiegoś ataku czy coś w tym rodzaju, ja poprostu wyrazam swoje zdanie, że żadna praca nie hańbi i ja nie pogardzam kimś, kto pracuje np w biedronce, najoś nie potrafię z tego żartować, bo praca jak kazda inna, produktów podróbek tam sprzedawanych nie popieram, poprostu nie robię tam zakupów i tyle, ale z pracowników jakos nie będę się śmiać zresztą skończmy ten temat, ok?

Gość ja tez ja tez
no mialam to samo zaproponowac bo to w koncu nie jest topic o tym kto gdzie pracuje

Gość Nakło wita
ale jesteśmy jednomyślne/ni hahaha :) właśnie, to topik o Bydgoszczy, a ja nietutejsza i jeszcze sie mądruje ;)

Gość ----158

Gość 58
ja też z Bydzi

Gość qqqqqqqqqqqqq
Hello Bydgoszczanie, spita jeszcze, czy co????

Gość fordonianka
ja tez z Bydzi;)

Gość BROMBER MAKER ktory jestes
rocznik bo ja tezchodzilam do III LO

Gość qqqqqqqqqqqqq
A konczyl tu ktos z was Jednyke?

Ja pochodze z Bydgoszczy... (Szwederowo) : Od czterech prawie lat na obczyznie... wygnalo mnie tutaj za miloscia ;) Ale do Bydgoszczy zawsze chetnie wracam :D Pozdrawiam wszystkich Bydgoszczan! 🖐️