Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość No coż
A tam,mozna sie starzec i nie byc starym:)co Ty opowiadasz,kazdy chce byc zawsze młody i wiele mozna juz zrobic w tym kierunku żeby starosc oddalic a przedłuzyc młodosc,nigdy nie wolno sie pogodzic

Witam ponownie. A czy nie macie czasem wrażenia, że coraz więcej bardzo młodych ludzi siwieje?? Kiedyś tak chyba nie było, a teraz u mnóstwa ludzi około 20 roku życia (a nawet młodszych) zauważam siwe włosy. Skoro więc coraz więcej młodych ludzi siwieje to powinno to stawać sie normalne, naturalne i nikogo to nie powinno dziwić. A jednak nadal wzbudza to chorą sensację :-(.

Gość No nie przesadzajmy
to nie jest chora sensacja tylko cos zostało zepsute w srodowisku bo skoro kiedys nie a teraz tak czylo co????to wazne spostrzezenie,godne uwagi,szybsza degradacja organizmu???hmmmm

Gość strabismusek
tylko u mnie to wyglada tak ze ja pomimo tego ze siwieje wygladam na duzo mlodsza nie mam problemow z cera moje rowiesnicczki maja juz wiecej zmarszczek a ja oprocz minimalnych zmarszczek mimicznych wokol oczu mam glaciutka cere

Gość Mam siwe wlosy
farbowac nie moge bo mam luszczyce. Ale lepiej miec siwe nie nie miec wcale :D Zreszta moj mezczyzna tez ma siwe i bardzo mu do twarzy ;) Nie widze nic zlego w siwych wlosach ;)

Gość Mam siwe wlosy
i nie zauwazylam, bym wzbudzala sensacje moja siwizna :D A wczesnie zaczelam siwiec ;) Uwarunkowania genetyczne - moja prababcia, babcia i mama tez wczesnie zaczely ;)

Do strabismusek ! Ja mam 35 lat, zaczęłam siwieć w zeszłym roku i też wyglądam dużo młodziej, dają mi jakieś 25-26 lat, a siwków pełno.

Gość strabismusek
ja zaczelam siwiec majac 20-21 lat wtedy zauwazylam pierwszy siwy wlos :-)

Ja juz nie mam siły :-(. Dziś spostrzegłam pierwszy siwy włosek na... swojej nodze! To juz lekka przesada!

Gość strabismusek
a czy ktos probowal kuacje olejem kokosowym????? podobno przyciemnia siwe wlosy

Nie chciałabym nikogo zniechęcać, ale w olej kokosowy i inne podobne specyfiki to ja nie wierzę. Gdyby pozbycie się siwizny było takie proste to nie byłoby tego forum. Równie dobrze włosy przyciemnia wywar z łupin orzecha czy z pokrzywy. Co do oleju kokosowego to, podobnie jak powyższe przykłady,jeżeli w ogóle działa to jest to efekt \"na chwilę\". Przykro mi jeśli Cię rozczarowałam :-(

Gość strabismusek
wcale mnie nie rozczarowalas. licze ze wypowiedza sie tu osoby ktore stosowaly ten olej i powiedza to z wlasnego doswiadczenia jakie byly u nich efekty.

Gość millkkka
A SEZAM??? Nikt nie je?? (było o tym na początku forum)

Gość ja zaczelam wcinac sezamki
nie wiem czy to samo co takie ziarno sezamowe ale co tam . jak beda jakies efekty to napisze

Gość agnes22x1
kupcie sobie silver stop i go zastosujcie , przywroci wam naturalny kolor wlosow, bedziecie zachwycone, ja tez mialam siwe wlosy dopuki nie uzylam silver stop , mam 23 lata

Gość ale ten silver stop
podobno jest szkodliwy dla organizmu. a trzeba nim non stop smarowac wlosy bo przeciez wls rosnie

Gość No coż
23l i siwe włosy???masakra:(

Gość 17lat
Silver Stop jest to najbardziej prawdopodobne wyjscie z sytuacji Powtarzam drugi raz w tym temacie. Byc moze jest szkodliwy ale skutkow ubocznych zadnych sie nie odczuwa

Gość uuuupppppppppppppp
ale jakie wyjscie z sytuacji. przedziez trzeba non stop tym smaroac wlosy. to niejest tak ze posmarujesz powiedmuy z 10 razy i przestana rosnac siwe wlosy. one nadal beda rosly

Gość Siwucha
Na siwe włosy nie ma rady.Trzeba farbować co miesiąc albo i częściej, a na koniec wyłysiejemy. :(

Gość Kubanczyk
Tez mam potwornego doła bo mam 22 lata i siwe wlosy to jest starszne:(a jestem brunetem..jednak wydaje mi się ze jest to spowodowane stresem zlym odzywianiem przyczyna napewno tkwi w srodku w naszym organizmie..ehhh:(

Gość guniunia
mam 30 lat i mnóstwo siwych włosów,po prostu życie,robiłam pasemka i balejaż(czy jak to sie tam pisze?)-pomogło na chwile tj.nie było tak bardzo widać ale o mało nie wyłysiałam z tego wszystkiego(włosy garsciami mi wychodziły po pasemkach)w końcu włosy obciełam(a nie były krótkie a efekt byl natychmiastowy!) teraz siwucha jestem ,włosy są zdrowe lśniące i na miejscu i sobie chyba dam spokój z tymi rożnymi preparatami bo wole być siwa niż łysa!pozdrawiam wszystkie siwuchy!!

CZEŚĆ DZIEWCZYNY KOCHANE-MAMA PROBLEM A RACZEJ MA GO MOJA-ale ją kocham bardzooo wiec to także mój problem... jmama 22 latai nie mam siwych włosów ale za to mi wypadają:( SŁUCJACIE PROSZE WAS NAPISZCIE MI CO STOSOWAĆ, JAKIE LEKI, JAKIE SZAMPONY JAKIE TABLETKI CO JEŚĆ ABY NIE MIEC SIWYCH WŁOSÓW TYLE. mOJA MAM MA 45 lat i w sumie ma prawo do siwych włosów ale bardzo ją to meczy bo ma ich chyba juz z 3 cm:( całe odrosty to siwe włosy:( Npiszcie szybko co powinna jeść, jakie leki ma kupić co robić..cena nie gra roli:) dzieki z gory:)

SORKI ALE CHYBA COŚ NIE ZA WYRAŹNIE NAPISAŁAM:( OJOJ:( OD TYCH LEKÓW WŁOSY WYPADAJA NA SIWIENIE???

Gość kotegaeshi
Zajebiście ja jestem chłopakiem i w wieku 18 lat mam sporo siwych włosów. Właściwie to już jako 15 latek miałem troche.

Gość foczkinsss
Hej dziewczyny! Najwyraźniej na siwizne nie ma rady... Pierwsze srebrne włosy pojawiły sie na mojej głowie juz w liceum. Teraz mam 24 lata i regularnie...bo co miesiąc musze farbowac włosy. Mysle ze siwienie wynika z genow. Moja mama miala ten sam problem gdy byla w moim wieku. Pogodzilam sie juz z tym faktem. Jest tez i "dobra" strona naszej siwizny...podobno srebrne włosy sa mocniejsze...nie wiem ile w tym prawdy, ale odkad regularnie farbuje włosy zauwazylam, ze szybciej rosna i sa mocniejsze. kiedys byly zupelnie lichutkie a teraz moge pochwalic sie calkiem bujna czupryna! Uzywajcie dobrych farb. To sie naprawde oplaca! I stosujcie odzywki dolaczane do farb!pozdrawiam!:)

Gość pryszczata od zawsze
Ja polecam balayage - tylko część włosów jest farbowana, więc tylko część się niszczy, a jeśli siwizny nie jest wiele, to wystarcza, by ją ukryć. Mam cienkie, lecz długie włosy i nie moglabym sobie pozwolić na farbowanie ich w całości jak leci...

Gość nie panikuj
to napisz co wchodzi w sklad tego preparatu

Gość futuracosmetici.pl
podaję skład preparatu Lozione K: woda, alkohol denaturowany, gliceryna, chlorek amoniowy, cytrynian bizmutu, perfumy, siarka. LOZIONE K nie zawiera związków ołowiu. Jest preparatem BEZPIECZNYM DLA ZDROWIA. Niektóre preparaty rzeczywiście zawierają związki ołowiu. Najczęściej występującym związkiem ołowiu w preparatach kosmetycznych jest octan ołowiu. LOZIONE K octanu ołowiu nie zawiera!!