Malutka333 0 Napisano Luty 10, 2006 Po jakim czasie od stosunku mozna zrobic test ciazowy?? Na ulotkach pisze ze od 6 dnia po zaplodnieniu ale kiedy to zaplodnienie bylo? ehh to jest tak dziwne robilam juz 2 testy i nic robilam je 6 i 9 dni po stosunku prosze wypowiedzcie sie na ten temat Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 10, 2006 to nie jestes w ciazy,a jak chcesz miec100% pewnosc to idz do lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobiejedna Napisano Luty 10, 2006 najlepiej 14 dni po, czyli jakoś tak w pierwszy dzień przypadającego @, tak jak pisze na wszystkich ulotkach Po 6 dniach to nie zawsze wychodzi pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak robilam Napisano Luty 10, 2006 6 dni po to mi nie wyszlo,mimo,ze było napisane,ze pokaze ,jesli jest ciąża,zrobiłam po 14 i był pozytywny,tak więc zgadzam sie z opinią powyżej,po 14 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leśna Napisano Luty 10, 2006 dziekuje Wam kochane Babeczki:) Tak zrobie mam nadzieje ze to ciaza!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki he pozdrawiam:::* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach