Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzenka 34

Rubensowskie Pieknosci na start dieta punktowa

Polecane posty

no to ja juz w domku. teraz moge odpisac na spokojnie. Choc w sumie juz co nie co napisalam:) Marzenko byc moze dziewczyny chca(to milo z ich strony ) , ale ja jakos bym sie tam nie polapala, nie odnalazala:) AleYy tam pisz i trzymaj sie dzielnie:) ja sie przylacze do kogos,kto zalozy moze nowy topik, ale sama bede sie na pewno dochudzala:) Jutro sie waze i zaczynam zmagania z WW, ale juz przez ten tydzien czuje sie lepiej(po tym jedzeniu duzo mniej:)) I ja wierze,ze zleci nam to 10 kilo:) czego Tobie i Choco i sobie zycze:) Pozdrawiam Cie serdecznie:) fajnie,ze moglysmy sie tutaj spotkac, bo super z Ciebie babka:) i z Choco oczywiscie tez!!!:) Choco daj znac co Ty planujesz robic? Gdzies sie dolaczasz?? Pozdrowionka 🌼 No i za 3 miesiace nasze 10 kilo bedzie juz w kosmosie:):)

czesc Aniu:) Jak do tej pory nie spotkalam sie z inna grupa ww, jak chcecie we dwie tylko dalej dzialac to zostancie sobie tutaj, gdzie sporo inf. juz mamy. Bede miala was na oku ;) moje gg 8120604 zawsze mozecie pisac :) pozdrawiam was buzka

cześć wszystkim od dzisiaj zaczynam dietę punktową mam 22 lata, 179 cm wzrostu i 78 kilo wagi. Chcę zrzucić od 8 do 10 kilo, jednak podejrzewam, że nie zawsze bede sobie mogła sama poradzić, dlatego miło jest mieć kogoś, kto pomoże ci wytrwać w postanowieniu zrzucenia zbędnych kilasów:] pozdrawiam

czesc Basiu :) fajnie,ze znalazlas tutaj moje gg , bo udalo mi sie ciebie zachecic :) niestety zamknelam ten topik z kilku wzgledow, ale nie martw sie bo istnieje juz od kilku miesiecy mocna grupa, ktora prowadzi ww zaraz wkleje ci link , ja sie tez dolaczylam :)

witam witam marzenko u mnie wszystko ok tzn trzymam dietę ( schudłam ok 3 kg w 2 tygodnie) jednak nie jest to dieta WW ( jednak nie było mi pisane stosowanie tej dietki :-)))))))))))))))))) stosuję starą, dobrą, sprawdzoną dietę niełączenia naprawdę jest łatwa nie chodzę głodna,jem pięć razy dziennie tzn.staram się bo czasem nie mam kiedy jeść, nie muszę nic liczyć jak przy WW i CHUDNĘ pozdrowionka dziewczyna - jak tam Twoje efekty

Gość uniqa
Bratowa mojej koleżanki schudła w taki sposób 15 kg w ciągu 1,5 miesiąca. A mnie nic nie szkodzi spróbować. W poniedziałek przyniesie mi tabelę z punktami tak więc od poniedziałku zaczynam :) Będę dawała znać jak mi idzie :)

Gość weteran
Witam!Jestem 50-latkiem i natrafiłem na tę stonę poszukując w necie info o diecie punktowej,którą stosowałem wieki temu/w 1976r./a więc jako 20-latek.Pamiętam doskonale,iz moja wiedza o w/w diecie pochodziła z artykułu zamieszczonego w miesięczniku"Magazyn Polski"z 1976r.a miesięcznik ten zamieszczał przedruki najciekawszych artykuów z prasy zachodniej.Tytuł artykulu brzmiał:"Licz wszystko co jesz,czyli dieta kosmonautów lub"punti".W artykule zamieszccono wykaz potraw wraz z ich punktową wartością a dopuszczalne było zjedzenie produktów za 21 punktów dziennie.Dieta wg tych wymogów przyniosła mi rewelacyjne efekty:przez 14 dni jej stosowania zjechałem z 85 na 74 kg a więc 11 kg!!!a więc średnio 0,78kg dziennie.Obecnie po 30 latach chcę ponownie tę dietę zastosować i stąd moje poszukiwania żródłowego artykułu .z"Magazynu Polskiego"z 1976r. dostępnego zapewne w dużych bibliotekach.Życzę powodzenia wszystkim odchudzającym sie!

Weteranie a mozesz podac linki,jakies info na temat diety,co jesc a czego nie?-tu istnieje taki temat ale dziewczyny tam są konfliktowe

Gość alqa
równiez chetnie dowiem sie czegoś wiecej o tej diecie weteranie - jeśli coś znajdziesz podziel sie :-) pamiętam ze była taka dieta ale ona nie ma nic wspólnego z ww chociaż tez liczyło sie punkty jednak idea punktów w każdej z diet jest inna ta "stara" dieta punktowa była dietą wysokobiałkową a ww to opracowany przez ta organizację program punktów oparty na wartości energetycznej, zawartości błonnika i tłuszczu w pokarmach

Gość marzena 31
dieta jest super ja schudlam na niej 10 kg w 4 miesiace-najlepsze w niej jest to ze mozesz wszystko jesc

Ja stosowałam tą dietę i powiem, że jest to jedyna dieta, z którą sobie poradziłam.Schudłam 5 kg. moze to niewiele ale zawsze coś. Każdy kto mnie zobaczył pytał jak to zrobiłam. A ja na to : jem co 3-4 godziny i pilnuję punktów. Więcej ruchu tzn. zostawiam samochód pod domem i idę do pracy na piechotkę. Nie katowałam się. Znam osobiście 4 osoby , które stosowały tą dietkę z pozytywnym skutkiem. To naprawdę działa. Co najważniejsze nie ma efektu jojo.

Gość becik79
Witajcie, Jeśli jesteście zainteresowane dietą punktową to prosze o kontakt. Sama stosuję i rzeczywiście przy zachowaniu określonych godzin posiłków i liczeniu punktów można stabilnie schudnąć. Kiedyś tez korzystałam z tego forum a teraz chętnie odpowiem na pytania

Gość chce schudnąc
słyszałam juz wiele od róznych osób o diecie punktowej ale tak naprawde nie wiele o niej wiem i nie wiem ile powinnam jesc punktów dziennie chce schudnąć 6kg na poczatek prosze o kogo kolwiek o pomoc!!!!!

Gość chce schudnąc
i strasznie byłabym wdzieczna tez za to jakby ktos mnie wesprzył prosze o jakis kontakt!!!!!!

Gość becik79
"chce schudnąć" przyślij mi maila na adres b.durlak@wp.pl to prześle Ci kilka informacji

Gość gosiasimmons
czesc wszystkim,ja zaczelam te diete stosowac 3 tyg temu i juz schudlam 5 kilo! Zaczelam przy wadze 94 kilogramow. Mnie jednak jest zdecydowanie latwiej trzymac sie tej diety, bo tutaj (w Michigan,USA) produkty niskokaloryczne i beztluszczowe sa znacznie latwiej dostepne i niedrogie. Co napewno bym zalecala przy sotsowaniu Weight Watchers, to to zeby zaokraglac punkty, np. jesli cos ma 2,5 punkta, licz to jako 3.

Gość gosiasimmons
przy stsowaniu Weight Watchers wybieraj produkty z jak najwieksza iloscia blonnika (fiber). Zmniejsza liczbe punktow w produkcie, przyspiesza metabolizm i ulatwia trawienie. Dobra rzecz to zaczynac liczyc swoje dzienne punkty niekonicznie od sniadania, ale od tego posilku przy ktorym zjadasz najwiecej. Ja zaczynam od kolacji. Jak wracam z pracy ok 6 to wtedy jestem najbardziej glodna. I jesli zjem np. 15 punktow na kolacje, to wiem ze na sniadanie, lunch i jakies ewentualne przekaski zostalo mi tylko 11 (mam 26). Wybierz ten posilek gdzie najbardziej sie objadasz i tam zacznij odliczac punkty!!!

czesc marzenko mam 23 lata i waze 95kg po dzieciacg slyszalam duzo o liczeniu punktów zamiast kalorii chciała bym to stosowac ale nie mam pojecia co ile ma punktow jak to liczyc POMOZ błagam nawet na meila czekam papa

Gość gnatek
chcialbym zeby ktos z was wyslal mi TABELE PUNKTOW ZYWIENIA DIETY PUNKTOWEJ . na e-mail gnatek92@o2.pl Zgory dzieki

Gość AguniaCK
Witam!!! Mam 18lat i chcialabym zrzucic z 10kg (w tej chwili waze 80kg) Chciałam dowiedziec sie czegos wiecej na temat tej diety mianowicie czy nie powoduje efektu jojo, czy ze wzglkedu na wiek moge ja stosowac i czy musze oprocz tego duzo cwiczyc?? Nie wiem takze gdzie moge znalezc ta tabele punktow zebym mogla zaczac stosowac ta kuracje?? Bardzo prosze kogos o odpowiedz Pozdrawiam...

Gość wera36
Dziewczyny czy któraś z Was może podac przykładowy dzienny jadłospis? Chcę rozpocząc tą dietę ale nie wiem co ile ma punktów.

Gość wera36
Czy jeśli zjem śniadanie i potem np. jabłka czy jakieś warzywa to mam to traktowac jako następny posiłek czy nie? Ponieważ wcześniej wyczytałam że ma byc 5 posiłków dziennnie.

Gość becik79
Mam nadzieję, że wszystkie Panie, których adres miałam dostały wiadomość ode mnie.

Gość wera36
tak dostałam, dziękuję.Mam nadzieję,że ta dieta będzie skuteczna.

Gość ania_7928
Witam! Mam wielką prośbę nigdzie nie mogę znaleźć tabeli punktów w diecie punktowej. Moglibyście mi przesłać ba maila? Z góry dziękuje, oto adres: aniawoja@wp.pl