Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie no nie

pamiętnik nienarodzonego dziecka.

Polecane posty

Gość W niektórych krajach
zabijane są dzieci zaraz po narodzeniu np w chinach.

Gość trabedia ciebie franco
powinni oddać, żebyś się wychowywała, bez miłości matczynej

Gość wystarczy szczać pod wiatr
już pierwsze zdanie , głupia babo , jest nieprawdziwe, bo płeć dziecka, kształtuje się o wiele później.........

Gość Nie czytałam całego tematu ale
założycielko tematu czy Ty jesteś autorką tego tekstu?

Gość bisek
biedne jestescie. Zamiast usuwać ciąże to usuńce sobie mózgi. Moim zdaniem nikt nie ma prawa odebrac zycia innej istocie, bez zadnego usprawiedliwienia. Chyba, ze jest niespelna zroznowany psychicznie. whttp://video.dlapolski.pl/04/01/aborcja-zdjecia-drastyczne/ Bo jak mozna zrobic cos takiemu istotce (żywej) którą nosisz we własnym ciele i jest twoją cząstką. Czateczka milosci (o ile nie ruchasz sie na lewo i prawo) . Ja bym tym wszystkim matką pourywała łby i koniec. ale jak wspomnialam wczesniej, nie mozna odebrac nikomu zycia, a chuj by nie raz strzelił, jak sie czyta te bzdurne, niedorzeczne komentarze, a co do ;'pamietnika nienarodzonego' to wzruszajacy tekst, ktory w ludziach wrazliwych napewno wywowała skrajne wmocje lub chcociaz na chwile otworzy nasze szare komorki i da troszke do myslenia. Pozdrawiam wszystkich

Gość grafomania
az w oczy kłuje.:)

Gość Zlitowana
ja Wam powiiem... Dla mnie usuwanie ciazy jest okropne..sama mam 18 lat.. mysle czesto o dziecku.. i chociaz bym teraz zaszla w ciaze to bym ja donosila do konca... dla mnie usuwanie dziecka to brak milosci... niektorzy musza poprostu usuwac..nie maja innego wyjscia.. uff :( straszne...

Gość Tylko raz odwiedzamy swiat
My mamy szanse zyc na tym swiecie , ono nie ma.....

Gość dssfdsfdfgdfg
przeczytalam tylko 1 tekst autorki i chciala powiedziec ze: Mimo ze jestem przeciw aborcji i nie popieram jej chyba ze dzicko jest efektem gwaltu TO TEN TEKST "PAMIETANIK" NA POCZTAKU JEST BEZNADZIEJNY I GDYBYM CHCIALA USUNAC CIAZE TO TEN TEKST BY MNIE NIE PRZEKONAL. JAKIES PIEPRZENIE TRZY PO TRZY. SMETY. ROZMAWILAM SIE JAK KTOS NAPISAL ZE PRZECZYTAL I SIE POPLAKAŁ. MASKARA.

Gość zlitowana
no boo tak jest.. mnie przekonuja te zdjecia na Google.. to jak dziecko wyglada po aborcji.. jak oni je zabijaja jak swinie za zezni... to mnie bardzo boli...