Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klitajmestra

Yasmin po raz drugi

Polecane posty

Już był poruszany temat Yasminu. Jestem po pierwszym opakowaniu. Okres całkowicie bezbolesny, ale zmian w cerze (na lepsze) nie zauważyłam. Wręcz przeciwnie. Może to kwestia czasu?

Gość Ola_25
Ja mam za sobą już 3 opakowania i nic mi one nie pomagaja na cerę,więc chyba odstawię

Gość ich auch
ja jestem po kilku opakowaniach :) i zmienay są widoczne :) trzeba poczekac....cudów nie ma :) 5 opakowan ,zeby cos zauwazyc :) zycze powodzenia

Gość ile kosztuja
te tabletki?bo ja w tej chwili biore inne ale slyszalam,ze te wspomagaja odchudzanie....

Gość zuzia15
ja biore dopiero pierwsze opakowanie i nie mam wogole ochoty na seks. Wczesniej bralam harmonet i bylo dobrze. Wy tez tak macie?

Gość kasienkam
ja zaczelam 3 opakowanie yasmin i tez moge powiedziec,ze juz przy pierwsyzm opakowaniu przestalam miec ochote na seks. teraz moze mam ciut wieksza, ale i tak nie mysle o seksie i rzeczach zwiazanych z tym....ja zamierzam zmienic na inne,ale nie wiem ktore sa dobre. mzoe mi doradzicie dziewcnzyny??

polecam Jeanine brałam różne tabletki, wiem co to znaczy brak ochoty na seks czy obniżone libido. Po tych tabletkach nic takiego nie mam. Ale to może być sprawa indywidualna, bo np po Harmonecie miałam wszystkie najgorsze objawy.

Witam Ja biorę jaśmin od roku i na początku czułam się niewyraźnie,tzn byłam bardziej rozdrażniona,poddenerwowana,ale z czasem to ustąpiło.Także branie tabletek 2-3 miesiące to za mało.A one powodują ,że w organiźmie nie zatrzymuje się woda.

klitajmestra-------u mnie było podobnie.Tez dosc długo nie mogłam zauwazyc poprawy stanu mojej cery. Ale po dłuższym okresie- owszem:) Wygładziła się, zaskórniki i drobne krotki po prostu zniknęły.:) Poczekaj jeszcze troszkę. A na pewno zauwazysz różnice.

Gość ja bralam te tabletki
cera mi sie nie poprawila moze troszke, ale jesli chodzi np o przetluszczanie sie to nic:( a w tym pokladalam nadzieje Wczesniej bralam harmonet ale sie bardzo zle czulam, ale przy harmonecie mialam ochote na seks, po yasmin zadnej Makabryczne jest uczucie, jak ktos was dotyka a wy nic nie czujecie:((((((

Gość storczyki
Dziewczyny,czy u kórejś z Was Yasmin powodował nadwrazliwosc skory na slonce???Ja zdaje sie tak mam:( nigdy wczesniej nie mialam swedzacej wysypki uczuleniowej:( w czw jade na miesiac nad morze i nie wiem co robic????:(

ogólnie wiadomo, ze tabletki hormonalne wywołują fotoalerie, w tym przypaku radziłabym unikac słońca, bo może się to skonczyć plamami ostudowymi. Musisz zaopatrzyc się w krem, a raczrej bloker z konkretnym filtrem, to będzie dobrze:) www.wellnesslife.pl www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno

Gość storczyki
Buuuuuuu:( ale ja wlasnie marze o tym,zeby sie opalac:( chyba bede musiala odstawic tabletki na okres wakacji:(

Gość pogryziona
Ja biorę Yasmin od około roku i jestem zadowolona, Miałam dluższy czas, gdy byłam rozdrażniona i płaczliwa, ale regularny okres i pewna antykoncepcja wszytko zrekompensowały. Co do cery to nigdy ie miałam z nia wielkich problemów, ale już dawno nie miałam żadnego pryszcza :) a o plamach po opalaniu nie słyszalam... W ulotce tez nic nie ma na ten temat.. czy wystarczy używanie kremu z filtrem?

Gość papillon21
Dziewczyny, czy wy upadłuście na głowę?! Po co faszerować organizm tabletkami antykoncepcyjnymi jezeli jedynym zmartwieniem są pryszcze? Ja przez 3 lata brałam Cilest, nic mi po nim nie było, ale gdybym nie potrzebowała antykoncepcji to nie brałabym go. Na trądzik są kremy i toniki czy też maści.

Gość SaraJA
ja dopiero jedno opakowanie wzięłam- schudłam 1 kg, cera sie troszkę mniej przetłuszcza, mam pytanie? wiem że nie wolno sie opalac ale czy jakbym poszła 2 razy w miesiącu na solarium na 10 min to czy to jest bardzo niebezpieczne?

Gość SaraJA
aha ochote na sex mam taką samą jak przes yasmin i z samopoczuciem tez oki , wcześniej brałam harmonet ( dłuugo) i tez było oki tyle że nie chudłam :)

Gość kkikikikikiiiii
ja bralam go przez 8miesiecy i bylo oki.Cera mi sie poprawila:) po drugie regolarnu okres i zero bolu.Jak dla mnie same plusy.Na solarium chodzilam ale nie wiele,balam sie ze bede miec jakis plamy lub cos w tym stylu