Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARMEL2000

Bol przy stosunku!

Polecane posty

Gość KARMEL2000

Dziewczyny doradzcie mi co ja mam zrobic. Ginekolo daje lekarstwa niby jestem wyleczona a przy stosunku boli. Czy macie podobny problem?

jakie lekarstwa przy bólu daje ci ginekolog? może masz infekcje i dlatego cię boli

Gość a może facet Cie nie podnieca
i nie jestes wystarczającą "mokra" ??

niekoniecznie \"nie podoba\", może się stresujesz... jeśli zawsze boli to tylko dobry lekarz a jeśli przy jednej pozycji to trzeba jej unikać, niestety...

Gość smutna81
Mnie tez boli,ale nie od poczatku stosunku,tylko jak juz troche trwa...mam wrazenie,ze uciskana jest cewka moczowa,potem mnie troszke piecze,no i o orgazmie pochwowym nie ma co marzyc...niby na poczatku jest przyjemnie,a potem coraz bardziej te odczucia stają sie meczace...

Gość Karmel2000
Ten bol zaczal sie po przebytych zapaleniach pochwy. Dostalam Albothyl na bakterie w pochwie ktory zluszcza i teraz mam bol przy stosunku i lekarz nie wie jak mi pomoc.

Gość Karmel2000
O zelach nawilzajacych slyszalam, to nic nie pomaga. Boli gdy czlonek dotknie wnetrza szyjki i pali.Lekarz nie wie co mi jest a mi cos docholerki dolega. Czy ktos ma podobna sytuacje jakie badanie zrobic? Jeszcze boli mnie w dole plecow jakby to byly korzonki , czy to mozliwe zeby bol promieniowal az do pochwy?

Gość hej ja mam ten problem
co wy-dokładnie kiedy mąż we mnie zaczyna wchodzić boli nie do zniesienia :( a jestem wcześniej bardzo wilgotna więc nie wiem czy to czasem nie tyłozgięcie ???? poźniej muszę cały czas wciągać brzuch bo strasznie boli :( proszę powiedzcie czy to jest tyłozgięcie ???? boje się

Gość monikaaaaaa
Albo jestes niedoleczona albo masz narazie zachwiana mikroflore w pochwie po globulkach i lekach.Nie ma wyjscia,musisz poczekac z seksem. Ginekolog nie wie jak Ci pomoc? Oni nigdy nie wiedza bo maja z Ciebie kase.Jezeli nie jestes uczulona na Laktovaginal to zastosuj kilkutygodniowa kuracje,rano plus wieczor.Troszke droga sprawa ale coz? Ja tez tak mialam,do tego stopnia sie wkurzylam,ze sex przez 2 miesiace dla mnie nie istnial.Sluzowka w pochwie wygoila sie i jest ok. Polecam rowniez abys zrobila posiew i czystosc,byc moze jest tam jakas infekcja ale nie koniecznie musi byc.Ten bol sprawiaja Ci mikrourazowe uszkodzenia blony sluzowej i tego faktycznie nie moze zauwazyc ginekolog ale do cholery jasnej powinien o tym wiedziec i dac Ci leczenie.Bedzie dobrze.Pozdrawiam.

Gość Karmel2000
monikoooo Piszesz bardzo madrze, to by sie zgadzalo ze moja sluzowka jest bardzo podrazniona , tyle co ja lekow przeszlam i na koncu albothyl ktory tak naprawde zluszcza.Tak - zaczelam brac teraz Lacktovaginal bo to jest moja ostatnia szansa i czekam na cud. A wiec nie masz teraz wogole bolu po stosunku? To by byla dla mnie wielka nadzieja na normalne funkcjonowanie...

Gość Karmel2000
Mam brac tylko Lacktovaginal?

Gość monikaaaaaa
Jeszcze raz pdkreslam,mozesz stosowac Laktovaginal ,o ile nie jestes na niego uczulona. Poza tym ogranicz slodycze i cukier,jedz jogurty naturalne.Mi to pomoglo....Glowa do gory....

Gość Karmel2000
moniko ja teraz jade na lacktowaginalu... Dziekuje.🌻

Gość Magdalenka_86
Ja rowniez mialam taki problem,tzn.bolalo mnie podczas stosunku i to za kazdym razem.Poszlam do ginekologa i widocznie trafilam na jakiegos niezerujacego na pacjentkach bo od razu stwierdzil stan zapalny i przepisal mi leki-Gynalgin,a pozniej wlasnie wspominany Lactovaginal.Juz jest poprawa i mam nadzieje ze teraz bedzie juz coraz lepiej:)

Gość Mnie też
bolało. Myslalam, ze to stany zapalne. A potem okazało sie, ze mam endometriozę:(

Gość Mnie też
i dodatkowo tyłozgięcie macicy, o którym już ktoś pisał powyżej:(

Gość uuuutouuuuu
jej mnie tez strasznie boli:( na samym pocztku:( bol jest nie do znisienia i unikam kontaktu:( wypbarzcie sobie ,ze gdy poszlam do lekraki z tym problemem to wiecie co mi powiedziala,ze mam zmienic partnera!!!!!ze napewno mnie nie pociaga i dlatego tak mam:( normalnie glupia baba:( pozdrawiam

Gość Lucyna222
Do Mnie tez Jakie mialas objawy tej choroby endymetriozy? Co Cie bolalo i gdzie? Bede wdzieczna za odpowiedz...

Gość Agulec
Ja też mam takie objawy. Miałam wcześniej grzybice pochwy, jedna lekarka dała mi sterovag, niby było ok, tylko jak przyszło do stosunku to miałam wrażenie,że mi pochwa spuchła, bolało przy wprowadzeniu członka, a potem piekło. Okazało się że jeszcze nie było wyleczone(choć wszystkona to wskazywało po 2 op.aterovagu!!!- i zaraziłam mojego faceta ;( Poszłam do drugiej ginekolog i dała mi coś doustnego na grzyba (i dla mojego pana) oraz dla mnie tez jakies 3 globułki... Teraz jestem juz grubo po tym leczeniu i jak ostatnio chcieliśmy się kochać no to jest problem bo mnei boli, nie da się praktycznie wprowadzić członka, jego też boli bo blokuje.. a jak już się cudem uda to potem piecze...AAAA... Kiedyś tak nie było... Czyli co trzeba wydać teraz kolejna kupe kasy,zęby pani ginekolog powiedziała,z ę ona nei wie co mi jest? :(((

Gość kiki...............
o co chodzi z tym tylozgieciem?? ja tez to mam, myslalam ze to nie jakis defekt, chociaz zawsze mam problem zeby facet we mnie wszedl i np w pozycji tzw misjonarskiej jest fatalnie, najlepiej mu idzie od tylu na tzw.lyzeczki:) powiedzcie o co chodzi i co robic dodam ze jestem zawsze podniecona i mokra jak diabli wiec suchosc pochwy nie wchodzi w gre, zastanawiam sie jak pojdzie na jezdzca bo az sie boje probowac, zeby sie nie osmieszyc

Gość no własnie....
...ja mam ten sam problem.......ci lekarze naprawde sa beznadziejni....jak wyputuja a oni poprostu zbywaja......jeden lekarz mi powiedzial ze te bole to moga byc spowodowane tylozgieciem macicy i tyle!!!!!!!najgorsze jest to miewalam nawet krwawienia po stosunku.....lekarz 2 miesiace temu wykluczyl nadzerke infekcje, endometrioze itp....przechodzilam wprawdzie lekkie zapalene przydatkow aleto tez po leczeniu antybiotykowym wrcilo do normy.......ale podczas stosunku boli nadal (najgorsze jest to ze zdarzaja sie plamienia i nie mam pojecia dlaczego)......wiec juz sama nie wiem co jest????????moze to faktycznie spowodowane jest tym tylozgiecie macicy........wiecie mozedziewczyny jakie sa najlepsze pozycje zeby nie bolalo??????????

widzę że nie jestem sama. mnie boli przy wejściu członka tak jaby się nie dał rady zmieścić i przy poruszaniu ale da sie wytrzymać. o orgazmie nie ma co mażyć. jestem zdrowa i nie mam problemów, a podczas stosunku jestem bardzo wilgotna lecz mimo to i tak boli. ja już nie wiem co to jest.

Mam ten sam problem.... jestem zdrowa a okropnie boli mi wejscie pochwy oraz przednia jej czesc.Po stosunku dlugo czuje bol brzucha. Lekarz nie wie jaka jest przyczyna. Zaczelam brac Lactovaginal moze cos pomoze...

Gość uuuutouuuuu
Napisz prosze czy po tym leku ktore zaczynasz brac bedzie lepiej oki:) widze,ze to jest problem nie tylko jednostek ale wiekszej ilosci kobiet:( Pozdrawiam serdecznie:)papa

Gość nożesż
nie czytałam całego, moze ktoś już o tym napisał, ale polecam Ci CICATRIDINE, to sa globulki, które wspomagaja stany gojenia sie w pochwie, polecane są też własnie przy otarciach podczas stosunku. mi przepisała to lekarka po tym, jak miałamwypalaną nadzerkę, zagoiła sie bardzo szybko. i własnie na ulotce było, ze można je stoswać w wileu wypadkach. to jest w miarę nowy lek, dostępny bez recepty. 1o globulek ok. 35 zł kosztuje. naprawdę warto spróbować.

Gość nożesż
lactovaginal na te rzeczy może nie pomóc, bo on zwiera tylko pałeczki kwasu mlekowego, które same z siebie nie przyspieszą porcesów regeneracji. on tylko przywraca równowagę w pochwie.

Gość uuuutouuuuu
ooo dzieki napewno kupie ten lek ktory polecasz:) bo ile mozna tak sie meczyc:(

Gość Marlena 307
Napewno tez sobie ten lek kupie bo bol jest ogromny.

Gość Marlena 307
Ale nigdzie nie moge go w internecie znalesc. Chodzi mi o CICATRIDINE Szukam w aptekach internetowych i nici.. Moze masz jakas stronke na temat tego leku ?