Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Welmma

KTO ogląda program KOCHAJ MNIE

Polecane posty

Gość barabara222
narazie jeszcze nic nie dostalam :( jakk przyjdzie to odpisze :)

Gość Welmma
Chodzi mi o to aby zabierać dzieci alkocholikom ludziom takim u których nie widać chęci poprawy,dla których rozrywki są ważniejsze jak ich własne dzieci.I aby zaczęto u nas w kraju rozróżniac rodziny biedne (ale pożądne) od tych drugich,bo biedny to nie znaczy gorszy,i takim ludzią trzeba pomagać a nie pogłębiać ich tragedie

Gość Welmma
Czy ktoś zwas boryka się z takimi lub podobnymi problemami jak bohaterowie telenoweli?

Gość OK******
Dobry temat warto go rozwinąć

Gość ..MONII
Mam kolezanke-matka sama wychowujaca dziecko z opieki dostala takie grosze ze wiecej nie poszla po jałmuzne

Gość Welmma
I co wy na to

Gość ..MONII
Matki ktore nie chca miec dzieci powinny oddawac je w szpitalu a nie wyzucac na smietnik

Gość Tylko nalewka
OK zgadzam się

Gość GDY RODZILAM W TAMTYM
roku, na porodowke przyjeto kobiete, ktora chciala zostawic dziecko. Pijaczka, palaca przed samym porodem, urodzila maluszka ktory mial problemy z oddychaniem. I zaczal sie cyrk. Przekonywanie baby zeby dzieciaczka przytulila i przekonala sie do nieoddawania go. Zalosne. I zal mi bylo dziecka, bo chyba lepiej byloby gdyby jej nie naklaniano do zabrania go do domu, tylko ulatwiono jej zalatwienie formalnosci, tak aby ewentualna rodzina adopcyjna nie miala problemow. A tak, strach pomyslec - takie chore malenstwo na jakiejs melinie...

Gość no polska schiza
zostawi dziecko to suka, porzuci to dopiero suka, weznie i niedba to suka........

Gość czemu schiza
normalna kobieta rodzi z odpowiednim partnerem, wtedy, kiedy wie,ze je da rade utrzymac, jak urodzi ,to wychowuje, jak moze najlepiej, Ja bardzo dlugo nie mialam dzieci, bo nie mialam na to warunkow. Nigdy nie uwazalam,ze ktos ma obowiazek mi pomagac. Macierzynstwo to moja odpowiedzialna decyzja.

Gość Tylko nalewka
Pomiętam taki program Pierwszy Krzyk i w nim podobną sytuacie -dziewczyna zaraz po porodzie chciała zoztawić dziecko do adopci i też ją przekonywały żeby przytuliła i,że jakoś da sobie rade,chociaż wiedziały że jej pierwsze dziecko wychowuje matka bo ona bardziej jak dzieci kocha imprezki,i wzieła to maleństwo a po jakimś czasie zostawiła i poszła w tango a dziecko trafiło do Domu Dziedzka bez praw do adopci oczywiście bo matka nie zrzekła się praw dzięki panią pielęgniarką

Gość no polska schiza
wlasnie schiza, bo normalne kobiety nie zostawiaja dzieci w szpitalacj, nie wyrzucaja na smietnik. Ale niestety takie sie zdarzaja i dla DOBRA DZIECI takich kobiet powinno zmienic sie nastawienie min, personelu porodowek. Jezeli kobieta informuje ze chce oddac dziecko i zrzec sie praw to ma porozmawiac z nia psacholog!!! a nie polozna!!! i jezeli decyzje podtrzymuje to zalatwic sprawe konkretnie. I nie podawac dziecka do karmienia piersia, do lozka, zeby poprzytulala je sobie, bo, to jest udowodnione naukowo, utrudni jej podtrzymanie decyzji (hormony i fizjologia zaczynaja dziala) i wezmie jedna z druga dziecko, a potem za miesiac, dwa, rok albo piec te dzieci i tak laduja w domach dziecka, albo na OIOMach, albo na smietnikach. Trudno, nie kazde dziecko jest powolywane na siwt w pelnej, normalnej, zdrowej i kochajacej rodzinie, wiec dzieciom prostytuek, pijaczek, malolatek, bezdomnych it nalezy dac szanse i pomoc takim kobieto uregulowac sytuacje DLA DOBRA TYCH DZIECI.

Gość Racja na 100

Gość Huuuuuuuuuuups

Gość Ehhhhhhhhhh
nie powinno się zabierać dzieci od matek jeżeli w domu ojciec pije zabrać jego a jej pomuc

Gość tu nikt nie mowi o
ZABIERANIU dzieci, tylko o kobietach ktore chca ZOSTAWIC dziecko np. w szpitali. LUDZIE CZYTAJCIE TROCHE WYPOWIEDZI INNYCH!!!!!! przed udzieleniem wypowiedzi!!!!!!!!

Gość Magdalena123
jak nikt nie mowi o zabieraniu sama poczytaj :P

Gość podszywaczu

Gość Podziwiam
Kobiety które urodziły niechciane dziecko i zdecydowały się zrzec praw do niego.To wielka odwaga,i dzięki ich odwadze dziecko znajdzie bardzo szybko nowy dom,i według mnie te kobiety mają czyste sumienie bo nie skazały swojego dziecka na poniewierke po placówkach.

Gość 123...........
Jakby ludzie mieli robote to wszystko by było ok!

Gość 123...........
:-):-):-):-)

Gość UJ.....UJ
To są prawdziwe matki

Gość Welmma
A co powiecie o Rumunkach koczujących z dziećmi na ulicach

Gość 123...........
A w poniedziałek było KOCHAJ MNIE?

Gość 123...........
A jutro będzie wie ktoś?

Gość 123....
A KTO OGLĄDAŁ DZISIAJ

Gość oliiiiii
jak na internecie oglądać kochaj mnie????