Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HANKA82

ZROBIŁAM SOBIE PEELING KAWOWY!

Polecane posty

Mam 24 lata, zdrowa cere, piekny usmiech, niezla figure i CELLULIT NA PUPIE I UDACH!Powiedzialam sobie- KONIEC! Nie chce wygladac jak pomarszczona pomarancza za kilka lat!! Nie stac mnie jednak na super drogie kosmetyki.Przeczytalam topic o peelingu kawowym. nie chce patrzec w lustro, uzalac sie nad soba i nic nie robic! Zaczynam karmic moja skore kawa! Dodatkowo wcieram w skore serum ujedrniajace EVELINE.Jesli ktoras z was chce sprawdzic, czy to dziala niech robi to samo (ale w swojej lazience):) i wsiepiera mnie swoimi komentarzami i radami!Pozdrawiam!

Gość ola_papla
popieram!!! peeling kawowy jest wspanialy!! zwlaszzca rano bo pobudza oddatkowo do zycia!! :D poza tym ujedrnia, zmniejsza celulit i drenuje skore, sciaga martwy naskorek!! ja to stosowalam kiedys chyba z pol roku przezd wakacjami tak od stycznia dwa razy w tyg i na wakacje zero celulitu!! teraz chyba beda musiala powtorzyc bo cosik zaczyna juz przeswitywac ... :P takze wcieraj wcieraj!! jestem z toba!! :) p.s. przepisow jest wiele, ale fajnie bedzie jak zmieszasz kawe grubo mielona ze smietana i oliwa z oliwek, wtedy tez skora sie natlusci i nawilzy. mile tez jest cialko jak dodasz kawy do zely pod prysznic ujedrniajacego :)

Gość Goneczka
zgadzam sie :) Ja tez zaczelam stosowac peeling z kawy!!! A robie to tak: - dwie lyzki kawy zaparzam, odlewam plyn - dodaje pol lyzeczki cynamonu - dolewam troszke oliwki - to dla poslizgu Codziennie po kapieli peelingowalam skore :D Niestety musialam przerwac kuracje - choc efekty byly!! Jutro startuje od nowa i chetnie sie przylacze.

Gość czincia
dziewczyny Wy sobie jaja robicie ? to nic nie poaga , moze troszke ujedrnia , ale celulit nie znika ,ludzie trzymajcie mnie i te kremy z ewelin.....co za bzdury po tym pelingu z folia po powiedzmy 8 razie dostalam wysypki , jak zrobicie raz , czy dwa , co to da ? bzdury piszecie , sport , ot co pomaga cz Wy nie czytacie topikow ? smiac mi sie chce .... czy tu ktos napisal , zrobilam peling z kawy ......i pozbylam sie celulite ? bo to bajki i bzdury , pisze tak bo probowalam , nie jestem tez gruba baba 158 i 47 waga , a celulit mam widoczny golym okiem ...

Gość a nie wpadlas na to
ze u kazdego dziala to inaczej? i nie chrzan o sporcie bo ja cwicze regularnie i nic mi sie nie zmienilo moze nawet tez zastosuje ten peeling po sesji jak bede miala czas:)

A ja sądzę że jak ktoś ma olbrzymi cellulit to faktycznie kawa nie na wiele się zda :) wtedy trzeba morderczego treningu i zmiany diety. Natomiast jeśli ktoś ma leciutkie objawy, np. po zimie to kawa DZIAŁA! :) sprawdziłam na sobie ;)

Gość niebieskooookaaa22
szczęściary;) mi pękają żyłki na nogach, więc odpada kawa nie wspominając o cynamonie :( powodzenia z kawusią

Chciałam zapytac jak wykonuje sie ten peeling i czy rzeczywiscie jesli ktoś ma popękane naczynka krwionosne na nogach nie moze go wykonywac??:( Ja niestety mam jedno i drugie a mam dopiero ciecale 22 lata:(

przy skłonności do pękających naczynek nie jest wskazana ani kofeina, ani ostre peelingi mechaniczne.

Kawe najpierw należy zaparzyc ? i później z tych fusów czy bezpośrednie zwykłą kawe ?

Gość Goneczka
A mi ten peeling pomagal. Oczywiscie oprocz masazu ud i pupy doszly cwiczenia na te czesci ciala. Polecam energiczny marsz i wchodzenie po schodach. Jak komus robia sie zylaki, pekaja zylki i maja slabe naczynia krwionosne to niech zazywa wit C - cytrusy! Ale lepiej, aby nie uzywal tego peelingu tylko inny - peeling z cukru. Bieze sie dwie lyzki cukru i dodaje troche oliwki. Taka mazia robi sie masaz.

Gość fardete
on nie pomaga, przyciemnia tylko odrobinke skore i przez to skorka jest mniej widoczna... tez mam skorke pomaranczowa przy wzroscie 167 i wadze 46:/ wiec nie tylko otyli maja ten problem, winny jest siedzacy tryb zycia i zla dieta

Gość Goneczka
Prawda jest taka, ze pomaga po prostu masaz, niewazne w sumie czym. Ale mi akurat pomogl ten peeling, bo kofeina dodatkowo "rozbijala" cellulit. Mam 160 cm i waze 48 kg.

Gość co to cellulit
dziewczyny niestety prawda jest taka czy sie z tym z godzicie czy nie celulit jest to problem z wydalaniem toksyn z organizmu organizm nie wie co z nimi z robic i upycha w tkanki miękkie przy skórze u kobiet jest tej tkanki najwięcej własnnie tam gdzie mamy cellulit dlatego nawet szczupłe wysportowane dziewczyny maja ten problem pilingi masaże pomagaja doraźnie jednak skutecznym sposobem poradzenia sobie z tym problemem jest głodówka oczyszczająca która stosowana regularnie poprawia skóre regeneracje tkanek jedrność