Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaaaa

Czy golicie pochwę????

Polecane posty

Gość zochaaa Kocham cię

generalnie nie czytalem o co Ci chodzi, ale o pchwe chyba nie noze chodzic ze wzgledow fizycznych (moze jakis atawizmy, qwa nie wiem) wnioskuje z tego ze mozesz spac spokojnie:) i jutro zdpbywaj swiat ponownie!!!

tylko co zrobic z tymi zasranymi chrostkami które wyskakują??to strasznie wygląda mne bardzo nurtuje!

Gość DYSZKI
oł jeeee jak facet goli frendzla i jajka to jest heterosexualny ło boshe, lepiej POCHWE se ogol tylko głębogo wsadź maszynkę może ci w mózgu cos sie podrasuje.....

Gość DYSZKI
Zocha- Co to są chrostki czyżby to krostki??

hehehe Zocha znow atakuje?? kiedys miala jakies pryszcze czy co na macicy..... teraz goli pochwe... heh.... Zocha chyba juz nie powtorzysz rozbawianie publicznosci...

Gość Dziadek jurny jeszcze2
ja golę kochance pochwę od środka, bo jej ciągle zarasta

Gość Aśkaaaaaaaaaa
siemka mam 12 lat w marcu tego roku skończę 13 i już sobie gołę pochwę. Nie mam jeszcze okresu niewiem czy to dobrze ze sobie gole ale to jest przyjemne :) Moja mama o tym niewie i tak szybko sie nie dowie mam pytanie lubicie uprawiać sex ja kocham ale z misiem to jest nałóg przyjemny nałóg chyba jestem lesbijką bo się całowałam ze swoją kuzynką z języczkiem i barzo mi sie to podobało a niedługo będziemy się ruchać z wibratorem ona ma 16 lat idę się wyruchać P.S. ona mi lizała pochwę bez włosów i mówiła ze jej się bardziej podobała a ruchałyśmy się pod namiotem na mojej działce

Gość Miki19
boze to ty lesbijka jestes... o kurwa

Gość życiowy nieudacznik
WIDZĘ, ŻE NAWET LASKI NIE WIEDZĄ GDZIE MAJĄ POCHWĘ ;-)

Gość hy
Witam!! Zazywam sie Paula mam 13lat okres mam od 1roku,ale ostatnio zapomniałam kupic maszynek i goliłam sie w ogolicach bikini maszynką taty czy mogło sie cos stać?? czy moze cos mi sie z pochwa dziac?

hahahahahaahahahaha ale sie usmialam...golenie pochwy jakos sobie tego nie wyobrazam hhahahahaahahahaaa...

Gość 1234556778
tak wkladam sobie w cip** maszynke, najlepiej gilette z trzema ostrzami i paskiem nawilzajacym, odlot, POLECAM

Gość aczyyyy
przeczytałam calego bloga:) reany, musisz byc sz;lenie inteligentna wymyslajac tak zabawne scenki:D usmielam sie do lez. prosze, zauwazcie, ze dziewczyna bawi sie jezykiem i sytuacjami:) łaadnego języka używasz

Dziękuję za miłe słowa na temat mojej inteligencji. Bo ludzie zazwyczaj szepcza po kątach żem głupia. Ale tatuś zawsze mnie gila i mówi że to nieprawda, że odziedziczyłkam inteligencje po nim. A tatuś jest mądrym człowiekiem.

Gość pr0x
powiedz mi ktos prosze ze ta zocha to prowokacja O.o niezdawalem sobie sprawy ze tacy ludzie naprawde istnieja, jezeli wiezyc statystykom to co 10 osoba ma chorobe psychiczna, zocha z toba cos napewno jest nietak , 8 letnie dzieci sa inteligentniejsze od ciebie i bardziej dojrzale mentalnie, pelen podziw ze dajecie rady z nia gadac (niepisalem polskich znakow:P)

Gość mi_ja
nie ja nie gole pochwy ale macice i owszem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D bo jak mi rosną na niej wlosy to swedzi jak ciebie twoja

Gość ciekawskadziewucha
a czy ty golisz sobie odbyt ?

Gość hurrraaaaa
Po pierwsze pochwy sie nie goli bo jest w srodku i nie ma na niej wlosow poprostu .Ogolic mozna tylko wzgorek lonowy . I po trzecie dzieci , uzywajcie google zeby pouczyc sie o niektorych rzeczach. Bo jak sie czyta to co wypisujecie to mozna sie pod ziemie zapasc Pozdrawiam Dr. Seweryn

Gość feryy
Ja i moja żonka golimy sobie, i zawsze mamy wygolone,nie wyobrażam sobie sexu z takimi warkoczami to jest ochydne :(

Gość Współczucie
Jaki żal z Ciebie Zocha... Pochwy się NIE DA ogolić, chodziło Ci chyba o wzgórek łonowy =_= jakbyś sobie włożyła maszynkę do pochwy to skończyłoby to się szpitalem... Maciek z Klanu jest mądrzejszy...

Gość bardziej prince polo
Zarówno ja jak i mój misiaczek golimy sobie pochwy regularnie i dokładnie. On swoją i ja swoją. Oboje wyglądamy wtedy elegancko i seksownie. Zastanawiamy się właśnie nad ogoleniem sobie jelit i wątroby. Jak myślisz Zoocha, warto? :O

Gość Ekhyyyym......
Wiecie co....Myślę, że zochaaa wszystkich nas w ch*uja robi ;/

Gość Inteligentne w ch*j
Dziewczyno weź Ty się wgl zastanów co Ty piszesz! Do ku*wy nedzy przecież pochwa jest w środku razem z macica.. Goli sie wzgórek łonowy i wargi sromowe. Przecież sobie nie wsadzisz maszynki do cipy! Poprostu jestes zalosna.. Wez sobie ogol jelito cinkie, zachacz o watrobe i traw do mozgu moze cos do Cb dotrze. Bo jak narazie to jestes totalna kretynka. Albo wiesz co.. wez se palnik i se ku*wa ogol te piczy klaki i bedziesz miala z glowy.. Zastanow sie.. Albo niech ten Twoj misiek Ci ogoli bo on moooze madrzejszy od Cb jest.. Zycze milego opalania pi*dy. Tylko radze otworz okno bo bd smierdzialo tak jak bys opalala kaczek ;DD haha