Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asia_________

Problem!!!-Oprawa muzyczna 艣lubu

Polecane posty

Go艣膰 asia_________

Szukam kogo艣 kto potrafi dobrze zagra膰 na 艣lubie. W ko艣ciele w kt贸rym b臋dzie 艣lub s膮 stare, uszkodzone organy i organistka kt贸ra ma ok 80 lat i straszliwie fa艂szuje. POMOCY Ma kto艣 jaki艣 pomys艂?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jag贸tka
jakie miasto kobieto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia___________
Podkarpacie ( okolice Jaros艂awia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jag贸tka
o, to nie moje okolice... we藕 zam贸w sobie do ko艣cio艂a skrzypce lub trabke, brzmia 艣wietnie. Jest na pewno jakies regionalne forum 艣lubne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam flet
najlepiej by艂oby podzi臋kowa膰 organistce i poprosi膰 kogo艣 o opraw臋 muzyczn膮 uroczysto艣ci... moja siostra w艂a艣nie zagra艂a 艣licznie Ave Maria i wszystkim a偶 z wzruszenia 艂zy p艂yn臋艂y.. ca艂y ko艣ci贸艂 becza艂 :D mo偶e kto艣 z rodzinki jest uzdolniony muzycznie? je偶eli jest dobra akustyka to polecam flet poprzeczny, 艣licznie brzmi, tak delikatnie unosi si臋 w powietrzu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ek86
Hmm...ja gram na 艣lubach na flecie poprzecznym i 艣piewam z kole偶ank膮 organistk膮,ale jeste艣my ze 艣l膮ska,a to troszke daleko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia___________
Dzi臋ki :) Zastanawiam si臋 ,czy nie znale藕膰 kogo艣, kto gra na tr膮bce. Jednak czy sama tr膮bka bez organ贸w b臋dzie ok?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ek86
Znam si臋 troch臋 na tym i wydaje mi si臋,偶e bez organ b臋dzie ubogo,bo wko艅cu musi by膰 marsz weselny,kt贸ry hucznie oznajmi te pi臋kne chwile,no i oczywi艣cie odpowiedzi obecnych w ko艣ciele te偶 lepiej kiedy s膮 podgrywane.Na tr膮bce nie uzyskasz odpowiedniego efektu bez akompaniamentu organ(oczywi艣cie mo偶na zagra膰 samemu,ale nie wszystko).Polecam Ci znale藕膰 jakiego艣 organiste.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 uwa偶am, 偶e organy s膮 wskazane. Najlepiej zakr臋ci膰 si臋 wok贸艂 kogo艣, kto ko艅czy艂 Akademi臋 Muzyczn膮. Ja mia艂am na 艣lubie organy, skrzypce i sopran - wystarczy艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_she
Asia--w Przemy艣lu gdzie艣 ko艂o policji mieszka taka babka co spiewa jak Diva operowa-Ave Maria, znajoma mia艂a j膮 na 艣lubie, nie jestem pewna ale jednoczesnie gra na skrzypcach tak偶e mo偶esz si臋 jako艣 dowiedziec albo postaram si臋 jako艣 dosta膰 jej kontakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia___________
Tylko problem polega na tym, 偶e organy s膮 w op艂akanym stanie i prawie si臋 nie da na nich gra膰 (podobno to XVII wieczne organy) Wi臋c dlatego chyba musimy z nich zrezygnowa膰, chocia偶 wola艂abym aby by艂y. Bo co innego mo偶na zrobi膰 - wzi膮膰 kogo艣 kto zagra na jakich艣 elektronicznych organach ? Nie wiem co robi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zesp贸艂 Gloria -super organista, gitara, skrzypce, i ..... FLETNIA PANA- prawdziwy hit. Numer do nich 607 478 946

Udost臋pnij ten post

Ja na Twoim miejscu zdecydowa艂abym si臋 na zam贸wienie profesjonalnego zespo艂u muzycznego, z kt贸rym mo偶na ustali膰 wszystkie kwestie odno艣nie oprawy muzycznej, a tym samym mie膰 jedno zmartwienie mniej w tym wa偶nym dniu. Jakie艣 dwa miesi膮ce temu by艂am na weselu u mojej kuzynki i musz臋 przyzna膰, 偶e duet, kt贸ry zam贸wi艂a, spisa艂 si臋 znakomicie. Muzyka towarzyszy艂a parze m艂odej oraz go艣ciom praktycznie przez ca艂y dzie艅: w domu, gdy Panna m艂oda wychodzi艂a z mieszkania, w ko艣ciele oraz oczywi艣cie podczas samego wesela. Da艂o si臋 pozna膰, 偶e cz艂onkowie zespo艂u mieli do艣wiadczenie w tego typu imprezach i pr贸cz pi臋knej linii muzycznej potrafili odpowiednio zabawia膰 go艣ci. Gdyby艣 by艂a zainteresowana to podsy艂am Ci namiary na nich http://www.favore.pl/452403_zespol-muzyczny-sylwester-wesele-bankiet-oprawa-muzyczna-wroclaw-dolnoslaskie.html.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A偶 tak ma艂o macie zam贸wie艅, 偶e musicie chamsk膮 reklam臋 popycha膰?? 偶al.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ten zesp贸艂 jest 艣wietny, i w dodatku sacrum (?!), to ja jestem Maria Magdalena przed i po nawr贸ceniu ;) Chamscy cha艂turnicy bez 偶adnego szacunku do (nomen omen!!) sfery sacrum, i jeszcze r贸wnie chamski spam popychaj膮cy - od艣wie偶a膰 w膮tek sprzed wiek贸w, 偶eby zareklamowa膰 swoj膮 marniutk膮 ofert臋?? 呕enada po ca艂o艣ci. W ko艣ciele nie ma miejsca dla zespolik贸w, chyba 偶e sk艂ada si臋 on z organisty przy ORGANACH KO艢CIELNYCH (a nie keabordziku z piecykiem), kantora/wokalisty lub wokalist贸w BEZ MIKROFON脫W (profesjonalista nie potrzebuje g艂o艣nik贸w czy mikroport贸w), ewentualnie jakiego艣 dodatkowego instrumentalisty - z wy艂膮czeniem np. saksofonu czy JAKICHKOLWIEK instrument贸w perkusyjnych. Wbrew temu, co twierdz膮 oazowe wrzaskuny, kt贸re - gdy tylko zwr贸ci膰 im uwag臋 - najch臋tniej na miejscu zat艂uk艂yby oponenta gitarami, ofkors z imieniem Boga na ustach i z frazesami na temat JP II na deserek ;) O Opatrzno艣ci, Dziwisz i nie grzmisz, jak si臋 dzi艣 w pewnym kr贸lewskim mie艣cie powszechnie mawia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas sprawdzi艂a si臋 firma organizuj膮ca opraw臋 muzyczn膮 imprez http://www.artmargot.pl/ zorganizowa艂a nam wspania艂y kwartet smyczkowy. By艂o cudnie, tak jak sobie wymarzy艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam wzi膮膰 sobie firm臋, kt贸ra oferuje us艂ugi muzycznej oprawy uroczysto艣ci. U nas na 艣lubie zagrali Monika & Mateusz, by艂o pi臋knie, cudowny wokal, wszyscy byli pod wra偶eniem, m艂odzi uzdolnieni ludzie :) polecam z ca艂ego serca! Tutaj link do ich strony na Facebooku https://www.facebook.com/Monika-Mateusz-muzyczna-oprawa-uroczysto%C5%9Bci-%C5%9Blubnych-276785956085397/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli nie chcecie aby wasze wesele by艂o nudne, to wybierzcie po prostu jakiego艣 DJ, np. kogo艣 z playdjs.pl - wiem 偶e maj膮 bardzo przyst臋pne ceny, a mog膮 super rozrusza膰 ka偶d膮 impreze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hanka_P
Doskonale na tak膮 okazj臋 nadaje si臋 zesp贸艂 "no to GRAMY". Grali oni na 艣lubie mojej kole偶anki i p贸藕niej tak偶e na jej weselu. 艢wietnie prowadzili ca艂膮 zabaw臋, wszyscy bawili si臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia

Je偶eli kto艣 z was szuka formy, kt贸ra oferuj臋 takie us艂ugi jak聽 DJ-WODZIREJ NA IMPREZ臉 to polecam firm臋聽聽"Coral"聽
Tomasz Ciba z miejscowo艣ci聽聽Bluszcz贸w. Je偶eli kto艣 z was szuka profesjonalist贸w to wydaj臋 mi si臋, 偶e ju偶 go znale藕li艣cie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka

Je偶eli kto艣 z was jest z okolic聽Bluszcz贸w w woj 艢l膮skim to polecam skorzysta膰 z oferty firmy聽聽"Coral", kt贸ra oferuj臋 oprawe muzyczn膮 imprez dla doros艂ych i dzieci.聽 My korzystali艣my z ich us艂ug na imprez臋聽firmow膮 i by艂o super.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 666

Polecam zesp贸艂 Behemoth.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

Ja robi艂am przyj臋cie weselne na 40 os贸b i pocz膮tkowo nie mieli艣my w planach wynajmowania orkiestry czy DJ ale tak po czasie zdecydowali艣my, 偶e wynajmiemy jednak jaka艣 agencj臋 artystyczna.聽 Moja znajoma poleci艂a mi agencje "Coral" u Pana聽Tomasza聽Ciby z miejscowo艣ci Bluszcz贸w.聽 Mieli艣my najpi臋kniejsz膮 opraw臋 muzyczn膮 co to naszej formy przyj臋cia.

Udost臋pnij ten post