Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vonk

Myokine Vichy - proszę o opinie!!!

Polecane posty

Mam zamiar nabyć, a że troche kosztuje proszę o info od Pań które już używały. Mam 32 lata i dośc trochę zmarszczek mimicznych...

Gość Monisia33
Mnie też ten temat interesuje. Ostatnio przeszukiwałam internet (www.myokine.com.pl) i strona jest zachęcająca.. Ale jak to jest w praktyce??

Gość czekam właśnie na przesyłkę
z allegro, jest tylko za 38 zł, nie znam tego kremu, ale znam kilka innych kosmetyków Vichy, są skuteczne. Uznałam, że za tę cene warto spróbować.

Dobry krem! W nocy żonie podkradam ;) Ale tak szczerze, to rzeczywiście skóra się nie błyszczy po nim i jest bardzo miękka. Wiem, że musze wychodzić na zniewieściałego heh, że gadam o kremie, ale przypadkiem wpadłem tu na forum :) Pozdrawiam

Ja używałam.ałkiem, całkiem - troszkę za tłusty - a ja mam skórę lekko alergiczną i miałam dziwne zaczerwienienia. Próbowałam też Vichy Miokine - bardzo solidny krem.

Gość K.A.M.I.L.A.
Vichy Myokine nie uczula :) (sprawdziłam to na sobie)

Gość Hava
Wlasnie kupilam i bede probowac :)

Gość Dodo2
Uzywam Myokine od kilku dni. Fajna konsystencja, skora miekka, jedrna i mniej podatna na \"zagniecenia\". Zmarszczki mimiczne, po tym gdy sie usmiechasz, marszczysz czolo czy mruzysz oczy, szybciej sie wyrownuja co jest dowodem na to ze skorka jest bardziej sprezysta. Jest to moj pierwszy krem przeciwzmarszczkowy ale musze przyznac ze jak dotad mi sluzy. Zadnych efektow ubocznych typu przetluszczenie, zaczerwienienia, zadnych krostek czy uczulenia. Pozdrawiam

Gość anika0987654321
witam ja zakupiłam pod oczy myokine i bardzo mnie szczypały oczy ( kupiłam ie na allegro za 50zł.. to nie tanio) i wydae mi sie ze to podróba....?