Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzusio77

Brzydka cera w ciąży

Polecane posty

Gość żonażbika
Dziewczyny ja prawie pół swojego życia walczyłam z trądzikiem (mam 32 lata !), teraz jestem w 16 tyg ciąży i od początku zauważyłam że zmienia się moja cera, zaczeła się mniej przetłuszczać i zrobiła się bardziej świetlista, sporadycznie coś tam mi wyjdzie ale nie jest to stan przed ciążą, z tego co mogę polecić kobietkom w ciąży na trądzik, bardzo fajnie działają maseczki np. z czerwonej glinki francuskiej, peeling enzymatyczny z owoców tropikalnych, hydrolaty zamiast drogeryjnych toników, u mnie poprawa jest momentalnie zauważalna, a w sytuacjach kryzysowych, tzn. gdy rozdrapię sobie 2 zaskórniki i zrobie masakre na twarzy bardzo pomocne są okłady z kozieradki (na opakowaniu pisze że nie zalecane w ciąży ale jak się tego nie pije tylko 3 dni pod rzą obkłada to nic się nie stanie).

Gość gość
Ja jestem zalamana swoim wygladem, nie mialam problemow z cera nawet przed czy po okresie od kiedy jestem w ciazy jest coraz gorzej. Jestem w 6 miesiacu i jak bylo tak jest. Doszlo jeszcze na plecach i szyji. Dobrze ze jest zima to nie widac. Ale wstyd sie pokazac.