Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjuti

Sposób na błyszczące, proste włosy!!!!!Sprawdzony!!!

Polecane posty

Gość bjuti

Hej, mam dosyć suche włosy, niby sa proste ale od farbowania zaczely lekko falowac :/ poza tym cięzko je ułoyżc i są bez połysku, próbowałam w wielu sposobów na ożywienie włosów, albo przynajmniej na poprawe ich kondycji na pierwszy rzut oka, ale nic nie podziałało. Ostatnio kupiłam zwykły żel pod prysznic Dove i umyłam nim włosy!!! PO żadnej odżywce i szapmonie nie miałam takich włosów jak po tym zelu pod prysznic!!! Są gładkie, świcące, łatwo je wymodelować , wypas, to chyba dlatego ze w Dove jest jakis skladnik nawilzający - w każym razie polecam spróbować bo naprawde warto.

To po co myc zelem pod prysznic?Kup sobie szampon Dove!!!!

Gość bjuti
Bo szampon tak nie działa na moje włsoy ja zel

Gość nana 2626
Hmmm..... a co ja mam zrobić z moimi włosami? Też mi sie nie chcą układać,są matowe i takie byle jakie, ale nie sa suche tylko przetłuszczające sie....

ja też zawsze miała problemy z włosami, aż w koncu trafilam na genialna serię LOREALa Elseve, ale całą stosuję, od szamponu aż po kurację, włosy są cudne, zawsze sie puszyły , nie miały połysku, kręciły sie tak bezsensownie, a treraz są prawie proste, błyszczace, lejące. cudne po prostu

Gość suchutkie włosy
bravia----> która to seria?

szampon mam bialy ENERGIA ten co zmniejsza konieczność czestego mycia wlosów ( troche pomaga), daje super efekt mieciutkich wlosó, zamyka łuski, przez co wlosy są gładkie, odżywkę stosuję wygładzającą (pomarańczowa) i kuracja też pomarańczowa (intensywnie wygładzająca, w takim pudełku jak krem). bardzo gorąco polecam, bo nie sa to drogie szampony u odzywki, a co LOREAL to LOREAL, jestem wierna tej firmie

jezeli masz suche wlosy, to super byla też odzywka do suchych i zniszczonych, też ją stosowałam, az mi sie skonczyla i wtedy kupiłam ta wygładzajacą ( ta sdo suchych jest zółta). naprawde gorąco polecam,, jest teraz też nowa seria ta rózowa, nadająca połysk, bardzo fajne ma działanie, jest oparta na bazie perły, więc rzeczywiście nabłyszcza, jednak ja poczyłam, ze szybciej mi sie wlosy tłusciły, ale jak myjesz glowe codziennie, to i tak to nie robi róznicy :)

Gość suchutkie włosy
dzieki za odpowiedz, napewno spróbuję:) mam suche, napuszone, falowane włosy i nie daję juz czasami rady. pomysł z zelem dove tez jest niezły tylko że ja dodatkowo jestem alergikiem i moge używac tylko mydła dladzieci. głowa po różnych specyfikach tez mnie swędzi, ale uzywanie szamponów dla dzieci czy ziołowych nie wchodzi w gre przy moich włosach:(.