Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka

a Wodniczki???????????

Polecane posty

do kolegi``jak sie facet....`` a cos ty dopiero skojarzył tą Naszą babską przypadłosc?załuj chłopie ze jako pierwszy sie TUTAJ nie pojawiłes,to Ty zostałbys naszym bogiem:) a tak......ten etat jest juz zajety przez TOMUSIA

Gość mają pipki
jak doniczki i ciągle szukają nowych wrażeń

z wrazeniami to sie zgadzam:)))))))))))))))))a co do reszty,chciałbyc taka pipke-wodniczke;)

brawo doniczka:) odpowiedz w iscie szuwarkowym stylu;) to prawda ze mamy specyficzne poczucie humorui ciezko czasem innym ludziom zaskoczyc. moj znajomy tez wodnik ma takie poczucie humoru co go chyba tylko ja rozumiem;)

Gość TOMUŚ_TG
W końcu Wodniczka... Moje poczucie humoru czasami mnie przeraża... ;-) A paździerzami się nie ma co przejmować. Pozdrawiam wszystkie Wodniczki Świata

poczucie humoru.....najwieksza sztuką chyba jest potrafic smiac sie z siebie....ale i z innych:))))))))))))))

ło rany...jestem taka sama jak wy!!!dobrze wiedzieć, że nie mnie jedną na tym świecie tak okrutnie poryło;)pozdrawiam

Gość lulaaaa
też jestem wodniczką witam wszystkich

Gość TOMUŚ_TG
Wiosna Wodniczki, pora budzić się do życia. Wszelkiej maści stawki, bajorka i sadzawki odtajają. Słonko tak pięknie nad moją kałużą dzisiaj świeci. Chce się plumkać formalnie. Pozdrawiam z gorącym uśmiechem dzisiaj.

ja sie plumkałam cała noc dzisiaj,nieprzyto,mna jestem;) pozdrawiam

Ja tez jestem wodnikiem z 16.02. Niedawno stuknela mi czterdziestka. Od prawie dziesieciu lat morduje sie ze skorpionem to dopiero jest zwiazek codzien jak ogien i woda. Najstarsza corka tez jest wodnikiem,ale z przewaga ryb. Pozdrawiam wszystkich .

doniczka w jakim stawie sie plumkalas ,ze taka padnieta ? jasli mozna naturalnie spytac?

Gość WODNICZKA 04.02
POZDRAWAIAM WSZYSTKIE WODNICZKI I WSZYSTKICH WODNIKÓW. JA Z 04 LUTEGO I NIEZŁA JĘDZA ZE MNIE ;) ALE CHYBA DA SIĘ ZE MNA WYTRZYMAĆ. A TAK NA MARGINESIE MÓJ MĄŻ TO TEŻ WODNIK (MOŻECIE TO SOBIE WYOBRAZIC???!!! HEHE:) NIEMNIEJ WODNIKI SĄ NAJLEPSZE!!!

owszem wodniki są naj, ale...trzeba się z nimi (NAMI) nauczyc żyć...gdy przymknie się oczy na naszą pamiętliwość, egzaltowane wybuchy złości, chwiejne nastroje, mozna już spijać sam miód;) ps. wyraźnie zaznaczający się indywidualizm to chyba też nasz cecha wspólna?

Gość pamietaj
setunia-ładna ksywka:))))))))))) juz masz +

Gość Wodniuuszka
\"muszę uwierzyć,że rzeczy nadzwyczajne są możliwe\" (\"piekny umysl\") to sedno zycia:)

ja tam mam inne motto-kochaj szalej i nie pytaj co dalej,carpe die.od kilku lat stosuje i jest mi z tym dobrze:))))))))))))

:) tez fajniusie motto ! a o czym teraz rozmawiacie ogolnie bo ja nie w temacie

setunia....a tak sobie o wszystkim i o niczym,bez tematu,no moze Wodniczki...;)

wodniki sa dziwne :D trudne do rozgryzienia przynajmnie ja czasami sama sie siebie boje:D

trudne????????skad Ci sie to wzieło?daj spokoj.to ludzie niektorzy sa za tepi zeby nas zrozumiec,skupieni na materializmie,logiczni,uporzadkowani,sie dusza w zasadach,regołach gry itp.po cholere takie nastawienie racjonalne?mam ochote sobie nie wiem pospiewac,spiewam,poskakac-skacze,na sanki chodze a mam 23 lata:))))))))))))))

doniczka------>ja mam 22lata i tez robie na co mam ochote i mam obsesje na punkcie kolorowych skarpetek na sanki nie mam z kim isc:D ja mowie tylko o sobie i o osobowosci, swojej:) nie chcialam zeby to wyszlo na jakies uogolnienie

setunia>>>>>skarpetki powiadasz?ja mam i rozowe,pomaranczowe,w biedronki,kwiatki,serduszka....oj nazbierało sie tego:)