Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem.....

niewysłany list ...?

Polecane posty

Gość jestem.....

czy macie jakieś niewysłane listy do ludzi ,których kiedys kochaliście ,przijazniliście się .....czy coś by one zmieniły w Waszym życiu ?. Jak zareagowalibyscie jeśli ktos by wam taki list przesłal .......

Gość jestem.....
tylko jedna osoba ?

Gość ja na taki list
czekam, ale pewnie sie nie doczekam :(

Gość jestem.....
a długo czekasz ?

Ja nie czekam na list ale slowa... Czy ja sie doczekam... Marze o tym ale czy on zechce mnie uszczesliwic to sie okaze... Koszmarne jest takie czekanie... I mam wrazenie, ze nic nie zalezy od Ciebie ... tylko mozesz czekac...

Gość ja na taki list
czekam 6 tygodni :(

a ja jeden pisze juz od tygodnia i nie moge wyslac:( Kurde jak ja go skoncze to zaplace jak za paczke (dziadostwo juz ma 16 stron A4) :)):))

Gość jestem ...
to ty masz juz prawie wypracowanie )

A ja mam jeden, niedokonczony... Do przyjaciólki o naszej wspólnej przyjaciólce:P gdzie pisze jak bardzo się na tamtej zawiodłam... Nie wysłałam, bo kocham te dziewczyny i stwierdziłam, że przeczekam te moje gorzkie emocje, moze odejdą... I porozmawiałam z moją przyjaciółką o wszystkim co napisałam tamtej... I bardzo się ciesze, ze podjełam taką decyzje... Jednak mam ogólną zasade, ze wysyłam listy, te których się boje wysłać.. miłosne zwłaszcza, z przeprosinami itp. Nauczyłam się na gorzkich błedach, że lepiej jest miekkie serce, pełne miłości, niż niepewności i strachu...

To poeta z Ciebie... Toz to niedlugo ksiazka bedzie ;)

Gość teżjestem
Ja bardzo ucieszyłabym się z takiego listu.Miłojest wiedzieć,że ktoś nas kocha,kochał. Ja napisałam taki list..jednak chyba za póżno i sprawa nadzwyczaj delikatna...Wahałam się b.długo,aż w końcu zrobiłam to.Teraz czekam na odpowiedż.Boję się porażki,śmieszności.Nie wiem,czy zrobiłam dobrze,ale gdybym tego nie zrobiła,to może jeszcze bardziej bym się męczyła. Jednak piszcie,miejcie świadomość,że zrobiliście wszystko. Jestem,a co z Tobą w tym temacie?

Gość Magda z różowymi uszami
Heh...jataki list napisalam, myslam ze pozmoze uporac sie z preszłością, niespełnioną miłością....zebrałam się, napisałam i wiecie co??już od dwóch miesięcy czekam aż dojdzie :) wysłam pocztą elektroniczną żeby dostać potwierdzenie odbioru i czekam tak juz od grudnia...i czekam...może kiedyś się doczekam....a jak nie to wyśle jeszcze raz Mam nadzieję że nie dostała go jakaś inna osoba i nie zrujnowałam jej życia :P

Gość jestem ......
ja taki listpisze juz prawie 5 lat i nie wiem czy jest wystarczajaco dobry )

Gość teżjestem
najwazniejsze jest to,że to tak od serca...,myśle,że najwyższy czas na wysłanie-nie męcz sięjuż dłużej i daj znać.

Gość jestem ......
problem w tym ze nie mam adresu mimo tego ze się znamy

Gość jestem ..
)))))))))))))

Gość chce do ewy ślicznie to zrobił
ś ,a ja powiem,że zaluje ,ze wszystkie listy spalilam:(:(:(

Gość niewysłana
ja mam cały brulion nie wysłanych listów. Do chłopaka zresztą. Adres miałam ale odwagi brakło. Teraz po latach , usłyszałam dlaczego się nie odezwałaś? Ale oboje mamy rodziny i tylko klikanie nam pozostało.

I tak to sie konczy jak nie ma sie odwagi... Brrr... Wspolczuje tego klikania. Obysmy sie chociaz uczyli na bledach i zaczeli dzialac gdy cos nam w sercu tak podpowiada. Skoro juz te listy powstaly... Choc ja tez mam kilka takich nie wyslanych ale nie zaluje. Tamto to nie byla milosc ;)

Gość czekamczekamczekam
................................................................................................. ..................🌻🌻🌻.............................🌻🌻🌻.................... ............🌻................🌻..................🌻..................🌻............. ........🌻........................🌻...........🌻.........................🌻......... ......🌻..............................🌻....🌻...............................🌻...... ....🌻..................................🌻🌻...................................🌻.... ..🌻......................................🌻........................................🌻.. .🌻.....................................................................................🌻. 🌻......................................................................................🌻. 🌻......................................................................................🌻. 🌻....................................................................................🌻... .🌻..................................................................................🌻.... ..🌻................................................................................🌻..... ....🌻............................................................................🌻....... ......🌻........................................................................🌻......... ........🌻....................................................................🌻........... ..........🌻................................................................🌻............. ............🌻............................................................🌻............... ..............🌻........................................................🌻................. .................🌻...................................................🌻................... ....................🌻..............................................🌻..................... ........................🌻........................................🌻....................... ...........................🌻..................................🌻.......................... ...............................🌻............................🌻............................ ..................................🌻......................🌻............................... ......................................🌻...............🌻.................................. ..........................................🌻.........🌻.................................... ..............................................🌻🌻......................................... ..................................................🌻.......................................... .................................................................................................

Gość list
podnoszę