Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

Stanik przybliżający piersi. Jaki??

Polecane posty

Gość jak to zrobic

Mam piersi średniej wielkości (80C), ale są dosyć oddalone od siebie przez co wyglądają na mniejsze. Mieszkam w małym miasteczku i mam problem z zakupem stanika, który przybliżyłby mi piersi. Gwiazdy na zdjęciach mają idealnie wyeksponowany biust, nawet te z małym biustem wyglądają jakby miały duży. O jaki stanik powinnam poprosić, żeby efekt był taki jak na zdjęciu?? http://www.skins.be/wallpaper/adriana-lima/21785/1024x768/ http://www.skins.be/wallpaper/anna-falchi/535/1024x768/

no własnie, dobre pytanie... ja mam takie samo pytanko. co prawda mieszkam w warszawie ale nie wiem gdzie takie cudo mozna kupic ;)

Gość tylko push-up
i w dodatku przyciasny :P

Stanik który zbliża piersi powinien miec usztywnione boki albo pusch-up umieszczony tak bardziej z boku. A efekt na tych fotkach to raczej wyglada na skalpel.

Gość jak to zrobic
Wiem, że to efekt operacji, tak tylko zamieściłam Moja koleżanka ma rozmiar stanika taki sam jak ja, ba nawet stanik ma taki sam, a jej piersi wyglądają tak jak piersi modelki na podesłanym linku. Wybiorę się do sklepu i poproszę o stanik typu push-up. Mieszkam w małym miasteczku, ale mam nadzieję, że moje miasteczko zaopatruje się w takie staniki:D Dzięki za rady🌼

Gość mam ten sam problem
w obwodzie biustu mam 85-86cm i noszę rozmiar stanika 70C, a biuscik wygląda na malutki, a moja przyjaciółka, która ma w obwodzie biustu tyle samo nosi rozmair 75D tylko, że jej biust wygląda tak jak powinien w sumie to ona ma balony przy mnie:(

Gość świetne są
staniki włoskiej firmy Intimissimi - tylko w tej firmie zaopatruję się w staniki ;). Piersi ładnie w nich wyglądają - nawet te małe. I na pewno przybliżają piersi. Rewelacja!

A ja Wam polecę sztuczkę, o której kiedys przeczytałam w jakiejś babskiej gazecie. Wystarczy zwykły stanik skręcić w miejscu łączenia miseczek i piersi będą bliżej siebie. Spróbujcie- u mnie działa:)

Ja mam w miare małe piersi, i u mnie to ze skręceniem niepomaga... Mam 75B, push-up`y też zbytnio nie... no może troszeczkę :P. Sprawde staniki Intimissimi.

No ja mam trochę większe piersi 75 C, ale oddalone od siebie całkiem sporo:( Autorka tematu też ma rozmiar C więc może moja metoda na coś się przyda ;)

Gość świetne są
ja również mam 75 B. Moje push upy, które dobiera mi ekspedientka w Intimissimi, efektownie zbliżają piersi, a miękka gąbeczka sprawia, że noszą się wygodnie :D