Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam z kim porozmawiać

smutne samotne duszyczki - nowy klub

Polecane posty

niestety wszystkie kolezanki w moij wieku juz maja dom, rodzine ...wiec obowiazki, czasmi spotykam sie z nimi ale...moje zycie to praca, dom , praca i tka w kółko..jestem atrakcyjna kobietą, tylko jak ja mam znalexc swoją druga polówke jezeli nigdzie nie wychodz :(...taki los....nas samotnych :) pozdraawiam wszystkie samotne serca ;)

ah te nasze problemy ..czy całe społeczeństwo jest samotne ???

Gość phiphaphe
ja tez niemam faceta, nieuwazam sie jednak za super piekność. jestem osoba nieszczupłą:P z twarzy nawet jestm zadowolona , ale charakterem to to ja sie moge pochwalić! mam wiele znajomych , mam przyjaciół takich od dziecinstwa-prawdziwych- ale niemam faceta:( i wiecie co? ja juz mam tego dosc!

Gość phiphaphe
nie mam z kim porozmawiać ... a ty ile masz lat?

Gość bcer
i masz racje facet to tylko problemy.

mam 28 lat ;(....hej jest tu kto ???? puk puk

Gość slicznotka
ja jestem:)

Gość chcę do Ewy

Gość chcę do Adama

Gość chce do robaka

Gość nie mam z kim porozmawiac
a ja chce do ...albo brakuje mi ..hhehhe

Gość figlarny maluszek
porozmawiaj ze mną

Gość ja mam 32
i tez sama i się nie zbiję z tego powodu ale z chęcią posłucham rad jak to zmienic, zwłąszcza że nigdzie nie wychodzę :-P

figlarny maluszku...chetnie...czy tylko o rozmowe ci chodzi ;)heheh... też nie wiem jak to zmienic , ta samotnośc , podobnie jak poprzedniczki nigdzie nie wychodze...bo zreszta z kim??/sama za barem mam siedzieć...mezczyźni mają jakoś inaczej, ich towarzystwo nie rozchodzi sie tak szybko nawet po studiach spotykaja się, a my kobiety jak zajete to nigdzie nie wychodzimy:(...moje kolezanki wszystkie zajete, więc rozumiecie ;(((

Gość a gdzie
chcesz porozmawiać? skąd jesteś? czy chcesz tylko poklikać na kafe?

klikac , porozmawic moge :) a ty skąd jestes ???

Samotnosc rozdziera dusze skuteczniej niz najostrzejszy noz dlon, gdy przypadkowo przesunie sie po dloni. Jesli jest Wam trudno, zapraszam na temat \"10 lat samotnosci to nie miesiac bez seksu\", byc moze pomoze choc w niewielkim stopniu...

do nie mam z kim porozmawiac --> Nie przejmuj sie tak tym wszystkim, bo samoumeczenie nie jest na to lekarstwem. Latwiej cos znalezc gdy sie na to nie czeka. Ale musze Ci przyznac, ze rzeczywiscie choc daje dobre rady, to wiem ze latwo nie jest. Dziwnie gdzies isc samotnie, zostac w domu - jeszcze wieksza samotnosc... Ale nie mozna sie poddawac (sam probuje siebie o tym przekonac), a jesli chcesz pogadac, pisz :) ...samotni powinni sie trzymac razem...

Gość wena nocna
dziwne, ale ja też nie mam z kim rozmawiać. Mam rodzinę, ale to nie sa koledzy, znajomi. Może moja zwariowana natura to probelm, nie boję sie wychodzić sama, ale może oniesmielam. Dziś czuję się naprawdę źle, choć dotąd radziłam sobie...

wena nocna --> a o jakiej rozmowie mowimy? :) Bo przeciez to tez w jakis sposob jest rozmowa. Mozna tez znalezc tu znajomych jesli sie jest otwartym.

hej cieszę się ze nie tylko ja jestem taka samotna ;)..a napisze do ciebie Jason :)

Gość nia mam z kim porozawiać
przyłączy sie ktoś do nas ??

Samotnosc generuje samotnosc. Jak wyjsc z domu do ludzi, skoro nie ma z kim i do kogo? Tak sobie mysle, ze musi byc na to jakas rada, tylko jaka... ?!

Witam kolezanke ze stolicy :) Ja w tym roku koncze studia (wlasnie pisze prace). Tak sobie mysle, ze czas ucieka i zycie z nim. Brakuje troche bliskosci...

Gość e tammmm
a jam ma rodzine ale czasami czuje sie bardzo samotna:( ale zawsze sie wam dziwie czemu nie połaczycie sil??? czemu sie nie spotkacie nie pojdzicie razem do knajpy itd. Mi brakuje kolezanki jestem ze slaska chetnie poznam kogos spaotkam sie .

Spotkanie? Pewnie, tez sie nad tym zastanawialem. Bez zadnych podtekstow (swatanie), a chocby w celu wzajemnego podniesienia na duchu :) Brakuje kolezanki? To ja sie chyba nie kwalifikuje :P