Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagle Sama

Czy powiedziec obecnemu facetowi, ilu bylo przed nim??

Polecane posty

Gość oicfar
oczywiscie moj wpis do "bardzo głupi nick"

Gość oicfar
DOO " dark angel*" wiesz jesli bys tak zrobila to nie wiem co w tobie facet widzi ... chyba tylko cialo i sex eheh bo jak narazie to pleciesz takie farmazony ze to poezja pomysl logicznie kobieto to tylko pytanie nie ma to zadnego powiazania czy ci ktos kocha czy nie

Gość dark angel*
oficar To Ty pleciesz glupoty jak jakis zakompleksiony chlopczyk ! Zadawanie takich pytan swiadczy o braku kultury i braku szacunku do kobiet! Co zreszta widac czytajac twoje wypowiedzi " koles ktory ja pieprzyl" ? Co to ma byc? Jest to oznaka, ze facet nie kocha- bo jesli sie kogos kocha mysli sie o wspolnej przeszlosci a nie sprawach, ktore nas nie dotycza. Jesli kiedys bedziesz mial kobiete a nie dorosniesz to bardzo jej wspolczje!

Gość dark angel*
oicfar mialo byc

Gość dark angel*
kolejna poprawka- o wspolnej przyszlosci... Odpusc sobie komentarze otyczace tego co widzi we mnie moj facet bo nie znasz mnie i nie obrazaj, ale czego sie spodziewac bo chamach! Wiesz, sa mezczyzni ( nie chlopcy) ktorzy oprocz pochwy i jej wczesniejszej "eksploatacji" widza partnera- partnera do rozmow i partnera w zwiazku, z ktorym chca spedzic zycie !Tylko, ze do tego trzeba byc facetem.....

Gość nieprawda
skąd wy tych facetów bierzecie?? że się tak pytają ilu było wcześniej?? mówić czy nie mówić? jak się pyta, to mówić, jak nie pyta to co, same zaczynacie opowiadać? skąd się to ciśnienie bierze? jakby mnie jakiś facet zapytał i jakieś ale miał to bym go wyśmiała.

Gość nieprawda
a jak było ich killku to właściwie co z tego? mam się wstydzić, udawać dziewicę?? oj dziewczyny, XXI wiek mamy

Gość nieprawda
VERY - zgadzam się z tobą w zupełności!

Gość ożesz razy dwa
Ja mam 22 lata i nikogo do tej pory( wiem, to smutne) a Ty 23 i miałaś 20?????????????????????????????? Gratuluje , zazdrość mnie zjadła:(

Gość zielonkaaaaa
ależ oczywiście ze powiedzieć. Pod warunkiem, że był pierwszy...

Gość do - ożesz razy dwa
Na miano puszczalskiej trzeba sobie zasłużyć :D.

W hipotetycznej sytuacji, jaka opisuje autorka... (nie znajduje sie w takiej)... wolalabym, zeby rozstac sie z facetem, ktory wymaga zeby jego partnerka byla dziewica, sam nie bedac prawiczkiem. Po co sie meczyc z takim bucem. Mam takiego kolege-no, znajomego, po paru latach zwiazku zostawila go jego pierwsza (chyba) dziewczyna, ktora rozprawiczyl, a ze chlopak zbliza sie do 30-tki to teraz dylemat. Szuka, jesli go pytac, raczej dziewczyny w swoim wieku, ale takiej co z nikim jeszcze nie spala, bo *ja tego nie zniese*. Ochhhh dziekuje niebiosom ze nie jestem z takim.

Osz fak. *Wolalabym zeby rozstac sie* - zmienialam szyk zdania i zostal taki kFiatek. :P A tak w ogole, to chyle czola przed Maverickiem - wypowiedz z pierwszej strony.

Gość Dla mnie nawet 1 to za dużo
więc szukam dziewicy

Gość tylko pytanie
jak się pytać aby nie urazić kobiety

Gość NIE PYTAJ TYLKO SPRAWDZAJ

Gość oicfar
Doooo "dark angel* mi seks nie jest potzreby przez klika lat z moja kobieta trose cze o to zeby miala we mnie oparcie zeby wiedizal ze ejstem przy niej blisko ze zawsze mozna na mnie liczyc ... no ale jesli ktos ukrywa przed partnerem swoja przeszlosc to ma cos na sumieniu mozna pomyslec sobie wiele zeczy np to ze druga osoba (cenuzra:)) sie kur***a z kazdym no sory a co do mojej osoby to wiesz .... tak samo jak ja cibei tak samo ty mnie nie znasz ... mysle ze moja posada pracy jaka mam na codzien wymagala by zebys ladnie powiedizal dziendobry ale nie warzne to jest forum kazdy moze mowc co chce do kazdego :) ... dla mnie tyle ja sie nie pytam p przezzlosc ale moim zdaniem takie pytanie moze miec miejsce i juz co to jest a kobieta moze faceta sie spytac ? cze kobieta jest guru? i moze wszstko a facet nie jak to jest ? co moze facet a czego nie moze prosze napisz ebde czekal:):D pozdrawaim wszstkich

Gość glupie pytanie
:O

Gość szewc Dratewka
Jak by mi moja kobieta odpowiedziała tak jak dark angel* we wpisie z godz. 14:13 to bym pewnie ją zostawił, bo byłoby dla mnie jasne, ze mnie nie kocha.

Gość oicfar
Do " szewc Dratewka "" POPIERAM CIE!!! dark angel* nalezy do kobiek ktore 3eba omijac szeroki lukiem ... heh bardziej lubie juz moja tesciowa :D:D:D:D pozdrawaim D:

Gość oicfar
Taaaa A co do wpisu 14:13 ... moze czulas tyle batow ze nie chcesz do tego wracac bo jak on by ci powiedzial ze nie mail nikogo albo jedna ty zapadlabys sie podziemi mowiac mu o swojej druzynie facetow a on pomyslalby sobie ze jestes zbyt latwa i prosta dla niego :D :D:D:D:D:D

Gość fifolek
tak czytam i wiecie co, jesli kocha sie to powinno byc sie szczerym, osobiscie dotknela mnie sytuacja w ktorej moja ukochana na poczatku znajomosci oklamala mnie z iloscia (podzielila przez dwa) po kilku latach malzenstwa odkryla prawde, nie ukrywam zabolalo mnie. Tymbardziej ze doszlo kilku kolesi z ktorymi mialem jakis tam kontakt, poczulem sie troche jak idiota jak przypomnialem sobie ze przebywalem w ich towarzystwie oni wiedzieli o tym a ja nie... taka glupia sytuacja, gdybym wiedzial wtedy teraz przynajmniej nie zastanawialbym sie czy w ich oczach nie wygladalem jak "frajer"... coz byli to jej znajomi spotykalismy sie razem czasem pozniej oni juz z swoimi zonami.... szkoda ze nie wiedzialem, czulem uraz do ukochanej jak sie dowiedzialem, a wszystko przez male klamstwo... gdyby powiedziala prawde na poczatku wcale to nie zmieniloby uczucia jakie miedzy nami roziskrzylo.

Gość niecodziiwnygosc
Jesli jestes czysta to powiedz, w koncu to nic zlego, chyba, ze sie puszczalas na prawo i lewo z kim popadnie to jak ci zalezy to mu najlepiej nic nie mow. Chyba, ze spyta, wtedy tylko prawde powiedz, pozatym to co bylo nie jest wazne, wazne jest co jest teraz i co bedzie.

Gość fifolek
jeszcze dodam ze bycie szczerym procentuje, jesli jest ktos wartosciowym czlowiek to zrozumie, rozne rzeczy sie wyprawialo w mlodosci czy w wieku pozniejszym, najwazniejsze co jest teraz i co bedzie, a szczerosc swiadczy o zaufaniu, jesli go nie ma to nie ma milosci, jest tylko zauroczenie. A tak na marginesie bo tak tu psy rzucaja na kobiety ktore mialy bogate zycie towarzyskie... wiecie jakie zony sa najwierniejsze? byle prostytutki... paradoks losu a najmniej wierne dziewice:)

Gość very
nigdy nie mówić ilu! Po co? czemu to ma słuzyć? Trzeba patrzec w przyszłość i budować. Przeszłość niech zostanie przeszłością, byłe związki tajemnicą. Tak jest lepiej dla związku.

Gość fifolek
jesli ma sie budowac zwiazek to tylko na szczerosci ukrywanie ilosci jak i innych dziejow z przeszlosci jest zwyklym kretactwem

Gość ankkkk
a po co to ukrywac? co w tym zlego ze ktoras miala 20 czy 1?

Gość druga samica geparda
albo 20 czy 200 :D

Gość oicfar
ja tylko cos zacytuje : "chcesz byc w centrum uwagi jak modelka fotografa" .. i koniect tamtu powinno sie powiedzc zawsze ... bo to jest szczerosc !!!!! ale jakby dziewczyna ppowiedzala mi ze miala przedemna 20 to chyba nie byl bym zainteresowany nia ... mam pewin poziom u kobiet i jesli jakas obdaje sie z pionkami to nie ejst dla mnie bo sie nie donajdzie przy mnie serdecznie pozdrawiam wszstkich :D milego dnia

Gość trajkota
a po co od razu podawac liczby:)? dla mnie to bez znaczenia...jesli facet o to pyta znaczy że jest ciekawy i ma to dla niego znaczenie bo gdyby nie miało to by nie pytał i uszanował prywatność. Madry i rozsądny facet, bo niektóryhc pytań po prostu sie nie zadaje, choćby nie wiem jak interesowała nas odpowiedź. skoro teraz sa razem, to przeszłość nie ma znaczenia, potem zaczna się wypytaywani z którym było najlepiej, i tak w kółko...dla mnie bez senu o takie rzeczy i pytać i odpowiadac..a co do szczerosci...uwazam że trzeba zachowac trochę intymności a nie wywalac od razu facetowi kawe na ławe. a jak się dowie po 5 latach? I co przekresli te 5 lat? Nawwet jak było dobrze? kretynizm..