Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollzza

Nie mogę już się doczekać wiosny!!!

Polecane posty

Gość Ollzza

Kocham tą pore roku!!! Zwłaszcza okres na przełomie Kwietnia i Maja. Wtedy jest tak pięknie...

Gość ja też chce
już nie mogę patrzeć na tą szarość.... i te ciuchy zimowe, wyglądam jak żul..

Gość Sł0NK0
Wiosna najpiękniejsza i najromantyczniejsza pora roku ❤️

Gość Mandylionona
ja też chcę juz wiosny,tego zapachu świeżej trawy..,śpiewu ptaków,słoneczka.Nie mogę znieśc tej szarości za oknem..,ciągłego noszenia czapki,grubego płaszcza,odmarznietych rąk i suchego powietrza od kaloryferów.PROSIMY CIE WIOSNO PRZYJDŹ JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!!

Gość aliseeee
Mam takie samo zdanie jak Wy!:) Tez w tych ubraniach zimowych,kurtce za dupe czuje sie taka bleee.... Uwielbiam to powietrze które juz nadchodz-takie przebijanie sie wiosny:) A w wiosne zieloną trawkę..., kruciutkie bluzeczki,zero kurtek mm... I fajnie tez sie jest zakochac wiosną:) Ale miłość sama musi zapukac:)

Wiosną wszystko rozkwita kwiatek z kwiatkiem się wita szczeniątek teraz bez liku kurczątka małe w kurniku wszystko się budzi do życia bo wiosna wychodzi z ukrycia:):) To wierszyk, który napisałam na samym początku podstawówki;) i tak mi się jakoś skojarzył:) Też tęsknię już za słoneczkiem, zieloną trawką, kwiatkami i zapachem wiosny:) no i uśmiechem na twarzach przchodniów, który pojawia się wraz z pierwszymi ciepłymi dniami:)

Gość w tym roku wiosny nie będzie

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
Też czekam na wiosnę,mam już dosyć grubych ubrań,butów zimowych,rękawiczek.Nie mogę patrzeć na ten brudny śnieg,roztopy,szarość,smutek.Brakuje optymizmu.

jestem w stanie znieść zsuwającą się czapkę na oczy i torebkę z ramienia, jestem w stanie znieść zimno i kozaki z plamami od soli ale nie mogę znieść śladów siuśków psów i tych kup spływających środkem chodnika wtedy zawsze obiecuję sobie że latem nie będę skracać sobie drogi przez trawniki

Gość elero
w tym roku wiosny nie bedzie-a Ziemia nie moze juz zniesc siuskow, kup i innych odpadow homo sapiens :classic_cool:

elero czy twój pies sra na chodnik

Gość elero
w tym roku itd- niestety nie,bo u mnie nie ma chodnikow :p a gdzie Ty srasz?

Ja tez uwielbiam wiosne, tylko zawsze co roku zima jest pozno i dlugo trwa, potem przychodzi wiosna na gora miesiąc a potem juz od razu robi sie gorąco i upały :( A wiosny mi mało!!!!

Mam pomysł laski!! :) Zróbmy postanowienia wiosenne! Trzeba coś zmienić... Może porzucimy jakieś złe nawyki ?? A może zaczniemy robić coś nowego...? Dla zdrowia i urody oczywiście... :D Jak wymyślę moje to napiszę :)

Gość gdzie jechać
ja juz mysle o wakacjach i urlopie wtedy mi szybciej zima mija,dawajcie wasze sprawdzone miejsca nad morzem oczywiscie Bałtyckim,gdzie warto jechac i sie nie nudzic?

Tez chce by byla juz wiosenka...pogoda dzis taka ladna, blekitne niebo, slonko swieci....ale ten snieg mi tu nie pasuje!! Ja chce kwiatki....🌻

Gość zzzzztop
u mnie to samo, kałuże po kostki, zwały śniegu na poboczach. Ale słońce nieśmiało przebija się zza chmur i już jest jakaś nadzieja. Polecam kupić sobie hiacynta do domu (3 zł). Cudnie pachnie i już można poczuć wiosnę.

A ja jestem ze Śląska- mieszkam w Bytomiu i juz od 2 dni jest czyste niebo a słonce swieci najmocniej jak umie:) Na prawdę mimo, ze jest luty czuje jakby juz nadchodziła wiosna-która niestety ma jeszcze czas na nadejscie:(

Ja również stanowczo domagam się wiosny!! :)

Gość Lambda
blond wamp ja tez jestem z Bytomia, piekne słoneczko swieci tylko te zwaly sniegu :( :(:( Jeszcze troche i nasz plac czerwony bedzie czysty i zastawiony parasolami ;)

a slyszeliscie moze juz jakies prognozy dlugoterminowe na wisne i lato??

Gość ViCHY
ja tez KOCHAM wiOSNE !!! JAPIEKNIEJSZ APORA ROKU,SWIEZY zapach slonko io wogole,nie za zimno nie za cieplo,pierwsze dni bez kurtek :P:

Gość ViCHY
goracy chlopak--) to nie wiem czy to tak dobrze,bo co sie dzieje latem .........:P ???

--> ViCHY W lato często przebywam na plaży i chodzę się kąpać, więc jakoś wytrzymuję, ale w pomieszczeniach, to masakra :-O. Dlatego wolę zimę!

Gość ViCHY
no ja latem tez nie wyrabiam...:( i dlatego za bardzo nie lubie lata,chyba ze bedac gdzies nad morzem kiedy w kazdej chwili mozna sie ochlodzic,a siedziec w szkole latem to juz wogole maskara....