Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikoikoiko

CZARNE OCZY

Polecane posty

Gość ikoikoiko

mam ciemno brazowe oczy a chce miec czarne:) czy moze ktos uzywa kolorowych soczewek??? ile kosztuja i czy naprawde zmieniaja kolor oka?:)

:) nie wiem czy to Ci pomoże,ale ciekawa sprawa-ja też mam brązowe oczy, ciemnobrązowe i zauważyłam że ich odcień w znacznej mierze zależy od koloru moich włosów. Kiedyś miałam jasniejsze włosy-taki średni brąz i wtedy oczy sie wydawały piwne.Teraz mam bardzo ciemny brąz, prawie czarne włosy i oczy też sie czarne wydają :D

Gość ikoikoiko
a wiesz moze faktycznie masz racje bo ja mam aktualnie bardzo ciemne wlosy ciemny braz wpadajacy w czern:) i mam strasznie ciemne oczka:) ale chcialabym miec jeszcze bardziej ciemne:)cale czarne:)

Gość ikoikoiko
odswiezam:)

Jeśli chcesz nosić szkła kontaktowe, to nic nie stoi na przeszkodzie, licz się tylko z tym, że to dosyć droga inwestycj. Ja też mam brązowe oczy, wpadające w czerń. Oczy można przyciemnić makijażem, czarna kredka do oczu, czarny tusz i oczy sprawiają wrażenie czarnych.

Gość ikoikoiko
a moze jest ktos kto nosi kolorowe soczewki ile one kosztuja???:)

Gość ikoikoiko
jak sie pomalowac aby oczy wygladaly na jeszcze bardziej ciemne???

Gość Malinoowka
ja z kolei mam na odwrot, bo im jasniejsze mam wlosy tym bardziej ciemne na ich tle wydają się moje oczy :) ale teraz mam wlosy w kolorze bardzo ciemnego brązu i moje oczy wydają mi sie jasniejsze na tle tych ciemnych włosów.. Nosze soczewki ale takie zwykle, nie kolorowe, Focusy. Ale wiesz moj chlopak mowi, ze jak mam te soczewki to moje oczy sa ciemniejsze niz bez :) tez to widze, moze to zasługa tego ze te soczewki z natury są delikatnie niebieskie ( nie wiem po co..) a nie przeźroczyste. Ale tez chcialabym takie maxymalne czarne oczy, tylko jeszcze nie spotkalam sie z czarnymi soczewkami :P