Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mariusz4

koszty dojazdow ai pomaga

Polecane posty

Przed chwilą, borok napisał:

Tak samo jak jesteś zagranicą.

Nie stać cię nawet na wyjazd.

Ale masz ból dópy z owsikami. Nie każdy żyje jak ty czyli menel 😄Odbij, bo tu ważnego rozmowy się toczą i bez hejtu. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja wstaje o 3.45 i jakoś nie narzekam 😈Robić trzeba, bo nic za darmo nie ma.. Haha. 

trzeba by chya mieszkać samemu, u mnie kręca się 0 0:30 wyobrażasz sobeu iść spać na 3 godziny. Jak dla mnie szaleństwo, raz na jakiś czas to ok moge i w nocy nie spać ale nie dzien w dzień.

Edytowano przez Mariusz4

1 minutę temu, Mariusz4 napisał:

nie, mam to spisane wszytsko gdzie i daty 

W biedronce tez faceci pracują i wykładają towar. Ubezpieczenie zdrowotne chociaż masz? 

Przed chwilą, Mariusz4 napisał:

trzeba by chya mieszkać samemu, u mnie kręca się 0 0:30 wyobrażasz sobeu iść spać na 3 godziny

Znowu narzekanie. Porażka 😴

A jaka praca i za ile by ci pasowała? Od której i za jaką stawkę. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Znowu narzekanie. Porażka 😴

A jaka praca i za ile by ci pasowała? Od której i za jaką stawkę. 

Taka na jakie wysyłam, na jakie się nadaję i nie są ciężkie fizycznie, żeby wstać może o 5 rano to max. Moge dojechać nawet godiznę to bardzo męczące, może trochę wiecej. Stawka? Uwązm, że niemam prawa dyskutować o stawce. Tyle co odbyłem rozmów egzaminów to było na minimalną, może kilkaset więcej. Chcę robić coś ciekawego, co mnie interesuje,  a nie zapier..lać przy maszynie pod presją i poganianym być, już takaie coś przeżyłem. Ostatnio wysłałęm nawet na robienie pizzy, też się nie odzywają a byłem na rozmowie, mimo, że nie mam tego zawodu to tak opisałem że to mnie naprawde interesuje, że zadzwonili. 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

W biedronce tez faceci pracują i wykładają towar. Ubezpieczenie zdrowotne chociaż masz? 

Jasne, że mam ubezpieczenie. Tak słyszałęm o takiej pracy, trzeba byc na 4:15 i dygać ciężkie rzeczy i umowa na może 3 miesiace. 

Jasne, że mam ubezpieczenie. Tak słyszałęm o takiej pracy, trzeba byc na 4:15 i dygać ciężkie rzeczy i umowa na może 3 miesiace. 

Od 6 rano otwierają sklep i na 6 przychodzą do pracy.. Są też nocki, bo wykładają towar. Ech okropnie narzekasz. Porażka. 

baby a biedrze jakos ten towar rozkladaja i zyja a dla ciebie porozkladanie jakichs towarow w sklepie na polke to ciezka praca ?

to do urzedow aplikow tam bedzie dobra praca dla leniwych roszczeniowcow 

• Haha 1

12 minut temu, Mariusz4 napisał:

nie, mam to spisane wszytsko gdzie i daty 

Widocznie szukasz pracy za ambitnej dla ciebie. 

Od 6 rano otwierają sklep i na 6 przychodzą do pracy.. Są też nocki, bo wykładają towar. Ech okropnie narzekasz. Porażka. 

nie, godzinę albo wcześniej nie  8 a 10-11 h na nogach

nie, godzinę albo wcześniej nie  8 a 10-11 h na nogach

Przerażające, ale trollizm zacny 😁😅

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Widocznie szukasz pracy za ambitnej dla ciebie. 

nie, zwyczajnej, oprócz obiernaia cebuli sortowania śmieci i zapieprzu w metalu, drewnie i cięzkich pakach, nocek i dojazdu na 6 5o km dalej, to nei są ambitne stanowiska, nawet nie śmiem się pchać w zawodacale i tak próbuję

Przerażające, ale trollizm zacny 😁😅

wpisz biedronka, netto, lidl opinie praca i poczytaj

2 minuty temu, Mariusz4 napisał:

nie, zwyczajnej, oprócz obiernaia cebuli sortowania śmieci i zapieprzu w metalu, drewnie i cięzkich pakach, nocek i dojazdu na 6 5o km dalej, to nei są ambitne stanowiska, nawet nie śmiem się pchać w zawodacale i tak próbuję

W większych fabrykach przyjmują każdego za najniższą. Tam też za ciężko?

5 minut temu, libedovski napisał:

baby a biedrze jakos ten towar rozkladaja i zyja a dla ciebie porozkladanie jakichs towarow w sklepie na polke to ciezka praca ?

to do urzedow aplikow tam bedzie dobra praca dla leniwych roszczeniowcow 

o to chodzi, że to praca na najwyżej 3 miesiące, chyba, że kobieta jest kasjerką, to się zmieniają na rozkłądanie towarów też. Bytłem razn na rozkłądaniu rowarów ale w innej branży nie spozywczej, było ok ale tylko na chwilę, póxniej już nigdy się nie odezwali choć wysyłałem, 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

na 3 zmiany tez w niedziele albo 2 po 11 h tez  wniedziele. Jak można nie spać w nocy śpi się w nocy w dzień pracuje i w tym temacie wybrzydzam

Edytowano przez Mariusz4

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

bo nikt nie chce sie zgłaszać, tak tam najciężej, byłem 2 razy na rpozmowach, 11 godzin dziennie to nie wiem dla kogo ale nie dla mnie

na 3 zmiany tez w niedziele albo 2 po 11 h tez  wniedziele. Jak można nie spać w nocy śpi się w nocy w dzień pracuje i w tym temacie wybrzydzam

U nas są na 2 zmiany nie 3. I soboty i niedziele wolne i po 8h pracy. 

bo nikt nie chce sie zgłaszać, tak tam najciężej, byłem 2 razy na rpozmowach, 11 godzin dziennie to nie wiem dla kogo ale nie dla mnie

a jakbyś miał dzieci to by z głodu przy takim ojcu umarły. 😅

16 minut temu, Mariusz4 napisał:

wpisz biedronka, netto, lidl opinie praca i poczytaj

Moje znajome po 25 lat pracują w Biedronce i jakoś nie narzekają. Myślę, że nie chce ci się pracować i tylko szukasz wymówek, żeby siedzieć w domu. Może otwórz z Leżakiem i tym upośledzonym intelektualnie Przemkiem jakiś wspólny interes? 😁😅

Moje znajome po 25 lat pracują w Biedronce i jakoś nie narzekają. Myślę, że nie chce ci się pracować i tylko szukasz wymówek, żeby siedzieć w domu. Może otwórz z Leżakiem i tym upośledzonym intelektualnie Przemkiem jakiś wspólny interes? 😁😅

A może wyleć wreszcie bo wielkanoc ci się kończy 🤣🤣🤣 Przemas akurat jest mniej upośledzony od ciebie i kudłatego pijaka 🤣🤣🤣

26 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Z takim plebsem się zadajesz lysa? Święta z kafe xD 

38 minut temu, Mariusz4 napisał:

Spróbuj jako kierowca Inpostu, bo tak bez przerwy kogoś przyjmują. 

4 minuty temu, JajâWywalone napisał:

Z takim plebsem się zadajesz lysa? Święta z kafe xD 

Hej Boni, widziałaś wielkanocny mem z Elżbietą?

53 minuty temu, Mariusz4 napisał:

o to chodzi, że to praca na najwyżej 3 miesiące, chyba, że kobieta jest kasjerką, to się zmieniają na rozkłądanie towarów też. Bytłem razn na rozkłądaniu rowarów ale w innej branży nie spozywczej, było ok ale tylko na chwilę, póxniej już nigdy się nie odezwali choć wysyłałem, 

u mnie w biedrze widze te same twarze od lat wiec sciemniasz

no i co ze sie zmieniaja kasy nie umiesz obslugiwac czy o co ci chodzi ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się